14.11.2008, 16:36
1441
evo mene iz zasede
, dejzika in abrič! sem komaj ven našla, tako dobro sem se skrila! ma kaj, abra, to da si brez narastka in rahlo nervozna, nije baš neki opis, da te prepoznam!! ti kar pridi do mene v MŠ! tina, čestitke, 5 celic je dobra cifra. zdaj počivaj in se pripravljaj na otroke!
mišmiš, se vidimo danes, pa te polupčkam, ker si tako lepo spedinala seznam, tud mojsonček si dala gor! jaz sem si napisala seznam, pa preden sem vse prebrala, je miškič že uredil! bravo!
šuki je tud pridna, sam en mauček
! nosečka pač! abra, jaz mislim, da je naša g. ful stvarna ženska in če bi bila panika, bi ziher že zdavnaj kaj naredila. tako pač je, eni so manjši, drugi velikani, pa še odstopanja so pri uzjih in merah. saj veš sama. je pa dobro, da boš vedela pikico bolj pogosto.
sonček, tvoj trebušček je ful lepi, sam moj je prevelik!! men se zdi, da mam večjega kot ti??
jst bajsi
želvica upam, da je že na drugi porciji kalamarov in da uživa s svojim
in pikicami! drage srečevalke: kongo girls, komaj čakam, da vas spet vidim in kakšno rečemo! ostale pikice, ki vas še ne poznam, pa vas enkrat bom:
!
14.11.2008, 17:04
4685
Noki porfavor!!!!!!!!
U glavnem, jaz se poslavljam za danes. Jutri vam še mogoče kaj napisem kot "childless woman" ko pridem nazaj iz Postojne, ste pa vsaj do 24. 11. obsojene na mene kot "potencialno" matko.
Navijam za jutri lubice zlate.
Sapi, malo sem pobrkljala. Če je prvi UZ, naj bo uspešen štart na drogo, če je pa že drugi, pa veliko frnikolc. Bom v nadalje bolj sledila.
Vse naj naj pa želim tudi tistim, ki samo berete in nič ne napišete. Kaj veste, mogoče je pa jutri dan, ko se boste opogumile. V družbi je lažje.

. pol sm pa rekla kako naprej, pa je rekla da najprej nej dobim napotnico zdravnika in da naj šele januarja pokličem sestro za naročanje za številko. A ma katera kaj več pojma o tem. A maš naravni ciklus za vstavitev ali isto špikanje in še neki me zanima, a se zamrzjenčki štejejo novi postopek ali spada pod drugega v mojem primeru?
če je bla v zasedi, je tko nisem mogla videt
v llepem in slabem vremenu (poznam to strast, je moj brat tudi tak
tenks lučka!
in se bomo zato slikali vsake 14 dni. Moram pa it v porodnišnico na pregled, ker je to veliko zaostajanje. G je rekla, da upa, da mi bodo vse v enem dnevu nardili