Abrica - sej bo mala zrastla, tko da brez skrbi, na naslednjem pregledu bo že večja kot je bla zdej
mojsonček - ja tko k je gigi rekla, v nosečnosti pol marsikaj pozabiš al pa spregledaš, sam sploh zadnje dneve nisem tolk aktivna na forumu pa ni čudno, da mi je ušlo, ti pa kar mirno, sta tu še dve pupi k te bosta poštimali za seznam, tko da ti kar pridno javljaj kako si pa kdaj imaš kakšen pregled, te napakice ne bomo več naredili
IZVIRNO SPOROČILO: nokes
šuki je tud pridna, sam en mauček
! nosečka pač!
IZVIRNO SPOROČILO: n74
Jej, sem ugotovila, da nisem več v objemčkometru
Kaj sem zdej med izbrisanimi
Sej si rekla, da bi bla med navijačicami, pa si tam.
Lučka - a si že začela lulat

, jest to še zdej tko počnem

, za kavico pa lahko v Sredo, ti ssam uro povej, pa a se dobiva na starem mestu, kjer se dobivajo stari prdci?
Hope - lepa porodna zgodbica in vse dobro vsem trem
Kajatina - srečno v postopku
Stijan - ja hematomi so hudič, k se vsakič prestrašiš ko zakrvaviš, se ponavljajo, lahko pa tudi izginejo sami od sebe. Pazi nase in na svoja srčka pa naj bo krvavitev čimmanj.
Želvička - a si na boku?

greješ svoja dva
pika.po - za nobeno tvoje vprašanje ni nekega pravila ali določenega dneva, kdaj naj bi se izcedki pojavili, ker enim se drugim ne, spet ni napisanega pravila kdaj se pikice vgnezdijo, to šele potem ko se vgnezdijo pri prvem UZ lahko določijo pa še to tko od oka, naj bi videli koliko je zarodek star po velikosti, tko da, pojdi ti raje v službo, ne obremenjuj se pa držimo pestke za
Gigi, ZARJA, Larči, miška, mismis, nokica, daisy, blanči, mlinčkota, kruckota, tina, sapi, bambi, WP, dajamaja, netka, želvica, abra, sončka, ancibanci, dakec, jazzy, mojsonček,kicsi, hedviga, mandreja, sabsa, ajsika, goldi, zvezdica, špelka12, Gretka, bozza, Obi, skratka vse ki se pojavite tukaj, en
in lepo nedeljo še naprej.