Kruce, mmm, zlati si!
Dobro jutro lepotičke! Ja eni si privoščimo pozno vstajanje...
Netka, upam, da ni sprememb in da je belina ...srce moje,če kej rabiš, prletim! Ju3 pa krvni s5!
Pija, kako si? Hrbet? Ne delaj mi tolko, da se ne prikažem jaz LL, ki imam veliko skupnega s firmo ...ja, veš, v pon me je dala na bolniško. HB!
Sonček, za pospravljat rabiš pomoč, ti bom mojga poslala!
Pikovitek, kako si ti? Možek še ni dober, predvsem še ni priden berem?
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Larica superca.Grem verjetno ta vikend v Kobarid?Boš kaj krožila po onem koncu?
Bom tu doma. Z veseljem te povabim na bilo kaj, sej ne vem, če imaš moj gsm...ti bom poslala zs in lepo vabljena. Le par urc prej mi povej, kdaj bi lahko bila tu, da slučajno nisem kje pri mami al nečakih. JUPI!!!! Se že veselim!
Arnejči, sončica, Pušenjak pravi,da bi lahko bil parček, a ni mogel reči. Draga, jaz se veselim, da ni za povedat,karkoli nama bo namenjeno. Je pa težko izbrat toliko imen Kakšne skrbi imam, da me je za po tanagi!
Gigika, kmalu boš nepogrešljiva v vsakem domu Kot čudoviti okrasek mislim , saj veš da mi jih tvoj mimogrede naloži, če ne razložim izjave! Upam, da si ok, kuješ nove načrte...lubčka!
Daisyka, bitje moje tanajboljposrečeno, kako gre? Javi mi tvoje podvige, ki jih vsakega najmanjšega z navdušenjem podpirala in pozdravljala! Kup dobrih misli zate!
Abra, a si jih kej naučila v materinski? Verjamem, da bi lahko marsikdaj zamenjale pozicijo.
Ti moram nekaj povedat. Dr. Pušenjak je rekel, da je čisto mogoče, da sta enojajčna, ker sta tako skupaj...pa sem rekla, je po IVF , pa pravi, nima veze. Pa sem ga prepričala, češ da sem na prejšnjih UZ videla posebaj vrečici...ni bil 100%. Je pa super zdravnik, prijazen, natančen...priporočam.
Noki, kako tvoj parček? In ti? Hvala za seznam . Ni nič noter, samo simbolična zahvala .
Anci banci, na prvem UZ sta se pri meni videli dve črni piki. Ne duha, ne sluha o srčku. Čez nadaljnih 14 dni, pa je našel srčka. Kar pogumno in sproščeno, lepo počivat, globoko dihat in bo vse ok! Drugega ne moreš nič, to je pa v veliko pomoč!
Darja, bravo, navijam za petek! Čudeži se dogajajo, moraš verjet
Žogica
Lep dan vsem naštetim in neomenjenim...moram do hladilnika
Me heca povezava, smeškote si zamislite same, žal!