writing-img

RE: November IVF/ICSI

clock-img

05.11.2008, 19:07

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Punce, Ajsika sporoča, da je vse super!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Detajle bo sama razkrila, ker nekako nočem vzet tega užitka!!!

Ajsi bravo in čestitke tebi in očku, ki je blažen, kot verjetno tudi mamiuser posted image

clock-img

05.11.2008, 19:07

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

05.11.2008, 19:08

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce, Ajsika sporoča, da je vse super!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Detajle bo sama razkrila, ker nekako nočem vzet tega užitka!!!

Ajsi bravo in čestitke tebi in očku, ki je blažen, kot verjetno tudi mamiuser posted image

user posted image user posted image user posted image superca za ajsiko in bebico, pa seveda za očka k je to dobr nareduuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2008, 19:14

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Kaj pa tale mulc
user posted image

Na Vina nisem pozabila
user posted image

clock-img

05.11.2008, 19:15

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Vidm, da samo sebe stimuliram user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2008, 19:16

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Čerčka. Komaj pridem, so že lepe novice. Pridne pupe.

Ajsberg čim prej se javi, ker me firbec daje.

A blanč je pa šla hamsat.

Ata in mama mlinko sta kje? Me zanima kako so otroc.

Šuki in zarja vidim, da skrbita za kurjavo.

Jaz sem si šla pa na poti domov pir in arašide kupit. Sem prav patetično zgledala v trgovini, šest piksn in en pakl arašidov. Prodajalka me ni prijazno pozdravila in sama sem se počutila kot en kronik. Še sreča, da mam čike na zalogi, da nisem še tega naročala. Jojmemeni. Ma, bit če bolje.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

05.11.2008, 19:17

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Ne morm si pomagat
user posted image

clock-img

05.11.2008, 19:17

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Kaj pa tale mulc
user posted image  

Kaj je tale za eden? Če bi ga malo s šmirom namazala, bi bil kar apetitlich...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

05.11.2008, 19:18

clock-img

womanpolice

pencil-img

2304

PUNCE IN FANTA... Nism se vam nič javila, ker sm včeraj zvečer dobila . Zgledalo pa je takole: šla sm na wc in je  bil  še persilček, pridem v spalnico, si hočem vstavit utrogestan, pa vidim na vložku kri. Ko sm se danes zbudila, je bil vložek cel krvav (always ultra) - rdeč ne rjav. Ob 13. uri, ko mi je uspelo iztočiti in obrisati solze, sm pa šla zamenjat vložek in čez cel dan do zdajle so pa pritekle le tri kaplje krvi. Zdaj pa mi ni nč več jasno... Pri takšni krvavitvi si niti ne upam pomisliti, da je še 1 ostal. Je prelepo, da bi bilo res.
Šefa sm zjutraj klicala, da pridem delat. Sprva mi je rekel, da ne, da naj bom doma in se "poberem"; prebolim, potem pa mi je rekel, da lahko pridem, samo da bom četrtek in petek v pisarni, da me ne bo dal na teren. Odločila sm se, da če ne bo krvavitve več do sobote (12. dan po ET) bom nardila test... ampak si niti ne upam pomislit na opcijo, da je ostal pri meni....

clock-img

05.11.2008, 19:18

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Jaz sem si šla pa na poti domov pir in arašide kupit. Sem prav patetično zgledala v trgovini, šest piksn in en pakl arašidov. Prodajalka me ni prijazno pozdravila in sama sem se počutila kot en kronik. Še sreča, da mam čike na zalogi, da nisem še tega naročala. Jojmemeni. Ma, bit če bolje.

Nč se ne sekiraj daisy kolk sem šele jest kronično delovala k sem bla vsak dan v ošteriji na piruuser posted image

clock-img

05.11.2008, 19:19

clock-img

womanpolice

pencil-img

2304

Ker je bila tolikšna krvavitev, da je bil vložek v celoti krvav, dvomim, da je še kateri ostal....

clock-img

05.11.2008, 19:19

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Kaj pa tale mulc
user posted image  

Kaj je tale za eden? Če bi ga malo s šmirom namazala, bi bil kar apetitlich...

Channing Tatum
user posted image

clock-img

05.11.2008, 19:21

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

WPuser posted image Ne obupaj še! Jaz upam in držim pesti, da je bilo lažno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

05.11.2008, 19:21

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

PUNCE IN FANTA... Nism se vam nič javila, ker sm včeraj zvečer dobila . Zgledalo pa je takole: šla sm na wc in je  bil  še persilček, pridem v spalnico, si hočem vstavit utrogestan, pa vidim na vložku kri. Ko sm se danes zbudila, je bil vložek cel krvav (always ultra) - rdeč ne rjav. Ob 13. uri, ko mi je uspelo iztočiti in obrisati solze, sm pa šla zamenjat vložek in čez cel dan do zdajle so pa pritekle le tri kaplje krvi. Zdaj pa mi ni nč več jasno... Pri takšni krvavitvi si niti ne upam pomisliti, da je še 1 ostal. Je prelepo, da bi bilo res.
Šefa sm zjutraj klicala, da pridem delat. Sprva mi je rekel, da ne, da naj bom doma in se "poberem"; prebolim, potem pa mi je rekel, da lahko pridem, samo da bom četrtek in petek v pisarni, da me ne bo dal na teren. Odločila sm se, da če ne bo krvavitve več do sobote (12. dan po ET) bom nardila test... ampak si niti ne upam pomislit na opcijo, da je ostal pri meni....

Upajmo do konca, a prov WP user posted image

clock-img

05.11.2008, 19:23

clock-img

womanpolice

pencil-img

2304

a se vam ne zdi da je bilo mal preveč krvi, da bi še lahko upala? npr. pr jazzz je bilo samo ko je šla na wc in se obrisala.. malenkost na papirju... pr men pa je bil cel vložek krvav....

clock-img

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Nč se ne sekiraj daisy kolk sem šele jest kronično delovala k sem bla vsak dan v ošteriji na piruuser posted image

o daisye
jaz sem ravno enga hajnija, pa mi ni pasuuser posted image . Mogoče je kriv koprivov čaj pa kup vitaminov??? jutr bom brez čajauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

clock-img

Tina1

pencil-img

310

želvica bravo za jajčkauser posted image . Še petek uz, pol bo pa stopka padla

pika.po ma ti, ti si pa kr pohitela, pa tok pridno jajčka nesla. user posted image Super.

Očitno tele fotostimulacije tud name delujejo.user posted image Me je kr neki bol začel špikat po jajčnikih.

clock-img

05.11.2008, 19:24

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Wp, ne vem kaj naj si mislim, a ni to še prezgodaj, da bi bila prava M? Jaz upam na najboljše. Boš videla če sedaj ne bo več krvavitve, ti priporočam test, vsaj sama pri sebi si boš zjasnila sliko...

clock-img

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

WP - joj, ta kri je hudič...ampak, če jo zdaj ni več... upam upam upam

clock-img

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Ker je bila tolikšna krvavitev, da je bil vložek v celoti krvav, dvomim, da je še kateri ostal....

Pa ne še obupat no..., sej to še nič ne pomeni pa še prekmalu je.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

05.11.2008, 19:25

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Kje je PIja?

clock-img

05.11.2008, 19:26

clock-img

womanpolice

pencil-img

2304

jazzz kateri dan si delala ponovno test po negativnem? kateri dan po ET?

clock-img

05.11.2008, 19:26

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

a se vam ne zdi da je bilo mal preveč krvi, da bi še lahko upala? npr. pr jazzz je bilo samo ko je šla na wc in se obrisala.. malenkost na papirju... pr men pa je bil cel vložek krvav....

Ej nikoli ne veš kaj se ti je zgodilo tam notri, lahko da se ti je kak hematom naredil od punkcije pa ti je zdej počil, to pa zna biti krvavitev, ne takoj pomislit da je konec. Kot rečeno UPAJMO DO KONCA.

clock-img

05.11.2008, 19:27

clock-img

womanpolice

pencil-img

2304

hvala za dobre misli... upam, da se ne motite in da bi bilo pozitivno...

clock-img

05.11.2008, 19:28

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Draga WP, upam, upam, upam in navijam, da je bla ta krvavitev pač nekaj izvenserijskega in da sta ostala oba, ali pa vsaj eden. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim pesti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem