Ma sej jz upam, da mi bojo podalšal, k sem u tork govorila z Drobničem glede ketonala, pa sm ga še uprašala če se da še kej narest, pa je reku da mam tko visoko dozo, pa da pač rastejo počas. Tuki mam pa upanje, da bo vseen odobril nadaljevanje. Je pa odvisen zdej kaj bo pokazu estradiol.
Mam pa mešane občutke, k ne vem al nej se psihično prpravem na konc, al pa na nadeljevanje. Čeprou bolj se nagibam v nadaljevanje, ampak žal mi živčki mešajo občutke.
Sej bo kmal 11ura pa bomo vidl kje smo. Je pa bad k smo šle iz uz pa so vse tko nasmejane k jim jajčka rastejo, jz pa
.
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Dobro jutro punce.
Dan se je slabo začel
upam, da se na bolje obrne.
Pa še kako res je

. Že 5 minut sedim za računalnikom in sploh ne morem besed dat ven, žalostna sem

. Vsem, ki ste izgubile pikice ali še posebej tistim, ki so izgubile malo večje miške

, žal mi je
Gigica tebi pa želim vse dobro in čez par dni nas razveseli z veselo novičko, prav. Žal vas zadnje čase nisem spremljala in ne vem kaj se kaj dogaja, zato tudi ostalim, ko čakate na pluske naj bodo pluski in naj ostanejo pluski še 8 mesecev.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.11.2008 9:32:39 >
Punce, ki hodite na gk lj, bi bila katera prijazna in napisala seznam zdravnikov ki delajo Uz za november. Hvalaaa.
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Točno to, se je zgodilo, da nimajo Menogona na zalogi na Fernetičih, zdej me je zapisala in me pokliče, ko ga dobijo. Ne vem, ali naj prekličem še lekarne po Trstu? A ima mogoče katera kakšno škatlico za prodat. Malo sem gledala tudi po internetu, da bi kupila tablete v tujini, upam, da jih najdem. Našla sem ene, vendar je 10 škatel skupaj. Bom vidla, mogoče jih naročim, pa jih potem prodam naprej...
V postu kjer so napisani datumi akterk imaš link do vseh lekarn ob meji, tako da lahko začneš klicati prav vse.
Na
MON-u ena prodaja, če že ni prodala pa jo kontaktiraj.
Sej bo, do postopka boš mela Menogon.
WP drži se.
WP - drži se, me smo s tabo
Ma sej jz upam, da mi bojo podalšal, k sem u tork govorila z Drobničem glede ketonala, pa sm ga še uprašala če se da še kej narest, pa je reku da mam tko visoko dozo, pa da pač rastejo počas. Tuki mam pa upanje, da bo vseen odobril nadaljevanje. Je pa odvisen zdej kaj bo pokazu estradiol.
Mam pa mešane občutke, k ne vem al nej se psihično prpravem na konc, al pa na nadeljevanje. Čeprou bolj se nagibam v nadaljevanje, ampak žal mi živčki mešajo občutke.
Sej bo kmal 11ura pa bomo vidl kje smo. Je pa bad k smo šle iz uz pa so vse tko nasmejane k jim jajčka rastejo, jz pa
.
Tina1 - evo navijamo, da bodo jajčka vseeeno zrastla, da bo postopek stekel do konca
Tina1 ..... čimveč foliklov.
Netka draga otročki te čakajo. Saj veš, več vas je lepše je. Naj se trdno primeta in počakata na poletje.
Shuki le dobro poglej, a bo spiderman ali baletka......
Sabsa ti pa lepo pozdravi srčka.
Zdaj ko smo to opravili, naj vas pa na hitro in veselo pozdravim
preden se mi šiht začne in mi sodelavka čez ramo špega.
Važna sem kot ne vem kaj
Reško mi je rekel, da sem
hitra. Reku je, da se znam zelo hitro slečt in oblečt.

Kaj takega!? Mislim, da mi lepše pohvale ne bi mogu dat.

Zdaj bom pa cel dan čisto naduvana okol hodila.
Lep dan vsem, pa same lepe novičke, da slišimo.
se podpišem pod navijanje,
DAISY ti si res svetska faca!
WP 
samo obupat ne...
Eh... preden pridem do konca spet novičke z negativnim pridihom...
TINA upam, da tvoji foliklčki vseen zrastejo in ne bo treba prekinit postopka
Upam na lepše nadaljevanje današnjega dne...