writing-img

RE: II pričakujemo decembra :)

clock-img

27.11.2008, 10:39

clock-img

cori

pencil-img

452

Sulfinija, super počitniceuser posted image user posted image

hja, jaz pa zadnje 3 dni delam, samo se prav nič ne pritožujem, ker grem pa sredi decembra malo na dopustuser posted image

clock-img

clock-img

crvicek

pencil-img

840

Tane, ti kar pridno delaš. Jaz pa imam ravno zdaj več lufta, tako da mi prav paša. Se tudi v službi že čuti novoletno vzdušje, obiski strank, večerje, ... In mi bomo tudi letos prvič zaprti od 20.12. do 3.1., malo je posledica krize in pa tudi kupci imajo zaprto in se temu prilagajamo. Tako sva se odločila da greva na Švedsko in Finsko, ker sva dobila full poceni letalske karte z Rynair do Stocholma. Najprej sva razmišljala za tople kraje, tudi Tajsko; ma kaj ko so v tem terminu nore cene ( 2x dražje). Tako sva se odločila raje za cenejšo varianto, čeprav bom v puhovki namesto v kopalhah.user posted image Ma nič zato, saj se bova ravno tako imela fanj!

Najini princeski raseta...

clock-img

clock-img

Anonimen

ja tud mene zanima kolk bo kej ostal na smrekic tistih bukic k je tamavčija že lani moj učil kako se jih na tla mečeuser posted image

clock-img

27.11.2008, 10:41

clock-img

cori

pencil-img

452

crvicek waaaaw .....noro!!!user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

jaz bom šla pa zdele mal na gospodarsko rasztavišče pogledat za službo,no sej pol morm izpolnit še en vprašalnik za skb pa jim pošljem v ponedeljek imam pa psihološko testiranje na nlbuser posted image

clock-img

clock-img

eva Ana

pencil-img

439

CRVICEK, midva pa greva naslednji vikend na Dunaj, da vidimo kakšno  čarobno moč imajo lučke in smrekice...joj komaj že čakam, tam sva se namreč spoznala user posted image  pred 3 leti. user posted image user posted image

Tud midva sva včeraj mal ideje nabirala po trgovinah. Potem sva pa šla na kavico in kakav in sva v tako debato padla glede najine user posted image , da sem še danes cela v rožicah user posted image
Smrekica bo pa letos prvič okrašena samo z lučkami in vato, sva dobro idejo videla v planetu tuš v celju.

TANE, tud jaz sem gor samo po obrokih; pišem račune pa z vami klepetam user posted image

LARILU ja ja smo bili pridni user posted image včeraj user posted image

clock-img

27.11.2008, 10:42

clock-img

cori

pencil-img

452

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ja tud mene zanima kolk bo kej ostal na smrekic tistih bukic k je tamavčija že lani moj učil kako se jih na tla mečeuser posted image

mi smo sicer rekli, da bomo smrekico postavili na mizo.....ampak heheh naših nič ne ustavi....

bova po novem letu naredile bilancouser posted image

< Sporočilo je popravil cori -- 27.11.2008 10:43:49 >

clock-img

27.11.2008, 10:45

clock-img

Anonimen

me je že kr zdej groza  bomo postavljal smrekco bo vse tko k da bi jedrska bomba padla v kuhinjo

clock-img

27.11.2008, 10:45

clock-img

cori

pencil-img

452

eva Ana...na Dunaj bi šla jaz tudi....ma takoj...a kaj ko je vsaka taka stvar za naju pravi podvig...nimava nič babi servisa.....

Kdaj pa gresta?

clock-img

27.11.2008, 10:46

clock-img

cori

pencil-img

452

larilu....zdajle boš pa novo user posted image dobilauser posted image user posted image

clock-img

27.11.2008, 10:46

clock-img

eva Ana

pencil-img

439

Joj, šef je ravnokar prinesel pošto in so zraven ABC NOVIČKE, ..........ah spet sem not padlauser posted image

clock-img

27.11.2008, 10:47

clock-img

baby1978

pencil-img

479

Hello bejbe, komaj vam se sledim, ko ste se tako zadnje dneve razpisale. Jaz si želim za novo leto v Paris, in če ne bom user posted image , me bom moj user posted image peljal v Paris, drugeče, če pa zagledam 14.12 svoj magičen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pol pa verjetno kaj v domačem okolju.

Tudi moja O bi morala bit nekje danes, jutri, tako da , nadaljujem z potrsomuser posted image user posted image user posted image , bogi sosedi.
Aja glede okraskov, pa sem že vse nakupila v modro, srebrno, temno vijolično.

clock-img

27.11.2008, 10:49

clock-img

crvicek

pencil-img

840

Jaz sem pa lani imela srebrno rdečo kombinacijo. Letos pa sem si zamislila čisto naravno, okraski iz slanega testa in slame. Nekaj sem že naredila, nekaj pa še moram. Za darilca pa sem letos nakupla različne prave čajčke pa zraven en majno cedilo na držalu, pa še en rumček. Druga varianta, pa naravne dišave za prostor- palčke in kakšna sladkarija. V bistvu malenkosti, ki so bolj za pozornost.

Larilu, ma tisti medvedek na slikici je tudi tvoj izdelek?

clock-img

27.11.2008, 10:49

clock-img

cori

pencil-img

452

IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

Joj, šef je ravnokar prinesel pošto in so zraven ABC NOVIČKE, ..........ah spet sem not padlauser posted image

user posted image user posted image user posted image

mene  HB to nič ne mika....sem bila pa pri prvem ista....sem kar božala tiste oblekiceuser posted image , pri drugem me še ganilo ni....zato pa imamo roza fantkauser posted image

clock-img

27.11.2008, 10:52

clock-img

eva Ana

pencil-img

439

cori, v petek 5.12. greva in se vrneva 7.12., v lastni režiji .....
ja ta babi servis... jaz sam upam, da bodo drugi enkrat meni na voljo, tako kot sem jaz bila včasih drugim

clock-img

27.11.2008, 10:53

clock-img

cori

pencil-img

452

crvicek, ful  mi je všeč tvoj podpis....hmmm ne vem, če ne bom jaz isto napisala božičkuuser posted image

clock-img

27.11.2008, 10:55

clock-img

cori

pencil-img

452

ja ta babi servis... jaz sam upam, da bodo drugi enkrat meni na voljo, tako kot sem jaz bila včasih drugim

Meni kar paše, da sva kdaj sama....resnično....
Tako, da sem rekla, če bova sedaj hkrati na dopustu, bodo otročki kakšen dan kljub temu v vrtcu....in mi2 bova pa imela kak dan samoo zase....

clock-img

27.11.2008, 10:56

clock-img

cori

pencil-img

452

Ker smo tako pridne s pisanjem, častim en čajčekuser posted image
user posted image

clock-img

27.11.2008, 11:04

clock-img

eva Ana

pencil-img

439

cori, hvala za prijaznost user posted image

clock-img

27.11.2008, 11:13

clock-img

crvicek

pencil-img

840

IZVIRNO SPOROČILO: cori

crvicek, ful  mi je všeč tvoj podpis....hmmm ne vem, če ne bom jaz isto napisala božičkuuser posted image

Cori, pa kaj ti nisi še pisala miklavžu? Pohiti, ker dugi teden bo že raznašal darila.user posted image user posted image user posted image

Punce, dejmo hitro pisat miklavžu, če še niste, kajti jaz bi rada imele take čvekice tudi med nosečnostjo.

clock-img

27.11.2008, 11:17

clock-img

cori

pencil-img

452

hmmm ja imaš prav, saj lahko naročim miklavžu....samo prinesel bo pa božičekuser posted image ...no upam da bo!

clock-img

27.11.2008, 11:37

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Punce jaz imam eno prošnjo.Mogoče katera od vas ne bo zbirala točke zvestobe šparove se je akcija danes začela za srebrni nakit.Rada bi si 30.12 nabavila tri prstane in ogrlico in zato potrebujem kar 60.točk.Če katera n bo zbirala mi jih prosim pošlje?na zs pošljemnalsov če se bo katera javila in mi jih odstopila.nakit je noro dober user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

27.11.2008, 11:37

clock-img

eva Ana

pencil-img

439

drage moje čvekice si predstavljate kako bo fajn, ko si bomo izmenjavale slikce naših malčkov user posted image

clock-img

27.11.2008, 11:39

clock-img

eva Ana

pencil-img

439

sulfinija, bom jih zbiral za te, sem vsak dan v sparu in ni problema, jih ne potrebujem, bova ostele v kontaktu; ok?

clock-img

27.11.2008, 11:41

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

sulfinija, bom jih zbiral za te, sem vsak dan v sparu in ni problema, jih ne potrebujem, bova ostele v kontaktu; ok?

Punca hvala iz srca.Častim kavico ko bom v Mb velja?Sem ti poslala tudi že zs.Hvala.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem