writing-img

RE: II pričakujemo decembra :)

clock-img

05.11.2008, 12:07

clock-img

kalypso

pencil-img

354

[img]http://www.huonvalley.tas.gov.au/webdata/resources/files/baby.jpg[img]

clock-img

05.11.2008, 12:07

clock-img

giotti

pencil-img

1675

IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

vidiš tisto poševnico pred drugim img?

[img]http://www.bellaroseyoga.com/Aum_05.jpg[img]

Na, zdej pa mam, ko se delam pametno user posted image

Ne, poševnica mora bit, ker to pomeni konec kode za slikco. Samo je pa res, da zna bit še kaj drugega na stvari pri Crvicku, mogoče tole boldanje tud nima veze. Bi mogla videt, kaj se v ozadju (desni klik ter view source) spiše na njenem računalniku. Ma, naj proba še tole odboldat, pa da vidimo. Če to ne pomaga, potem pa bo res mogla malo bolj slikovito pisarit, da nam bo pričarala svoje občutke. user posted image

clock-img

05.11.2008, 12:08

clock-img

kalypso

pencil-img

354

eeeeeh, ne gre user posted image

nesposobnauser posted image user posted image

Bom nehala smetit po temi user posted image

clock-img

05.11.2008, 12:11

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Upa

IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

Let me see...

[img]http://www.bellaroseyoga.com/Aum_05.jpg[img]

Kalypsika, inovatorka, se zabavaš user posted image . Daj poševnico še zraven, no. Ma, moraš temu računalniku povedat, kdaj je konec tvoje slikice, saj vem, da ti veš, sam kako pa naj on ve. Smo še vedno bolj pametne od njega, čeprav je računalnik moškega spola user posted image

clock-img

05.11.2008, 12:14

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Pa ne v dve vrstici, ampak vse skupaj v eno. Pa saj to res ni taka znanost, no
user posted image

clock-img

05.11.2008, 12:17

clock-img

giotti

pencil-img

1675

tule si uturila kodo za novo vrstic, ker si pritisnila za [img] enter, potem si dala link in še enkrat enter. Tale enter se je v ozadju zapisal kot nova vrstica in spet pobrkal kodo. Dovoljeno ni nič, samo goli text v eni vrstici brez presledkov in tale img za začetek ter s poševnico na koncu.

clock-img

05.11.2008, 12:31

clock-img

kalypso

pencil-img

354

giotti bom teb prepustila računalništvo in informatiko user posted image

je pa kjut bejbi ane user posted image

clock-img

05.11.2008, 12:34

clock-img

kalypso

pencil-img

354

madona 1x pa še moram probat (sej veš, za lastno dušo user posted image )

user posted image

clock-img

05.11.2008, 12:34

clock-img

kalypso

pencil-img

354

jeeeeeeeeeeeeeeeee, bravo js user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2008, 12:40

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Bravo, Kalypsi gipsy user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj so ti pa vse slikce na voljo za igrat user posted image
Kjut je, kjut tale bejbi. Čigav pa je? No, saj vem, božji user posted image  Naj ga spremlja zdravje in spokojnost celo življenje.

clock-img

05.11.2008, 13:05

clock-img

crvicek

pencil-img

840

[img]http://www.huonvalley.tas.gov.au/webdata/resources/files/baby.jpg[/img]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

clock-img

05.11.2008, 13:08

clock-img

crvicek

pencil-img

840

...ah bolje da se lotim kaj bolj resnega, to mi res ne gre od rokuser posted image user posted image user posted image

Ta dojenček je pa res srčkan, me full spominja na sinčka moje prijateljice.

clock-img

05.11.2008, 13:14

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

[/quote]

Sonček, veš jaz full rada vedno kaj ročno ustvarjam, tudi z otroci od prijateljic. Pri meni se nikoli ne dolgočasijo in me imajo zaradi tega full radi.
Zadnjič, ko je deževalo in nisem imela kaj počet, sem naredila novoletne okraske iz slanega testa, ker sem si zamislila letos čisto naravno novoletno smrekico. Zdaj se sušijo in ko bodo suhi jih moram še pobarvat. Sem pa te dni že nabavila material za izdelavo novoletnih voščilnic, tako da me čaka še to. Moram pa se potrudit, da končam v novembru, saj decembra itak ne bo časa za te stvari. user posted image user posted image user posted image

[/quote]ja to je pa res lepo,jaz tudi mojemu dragemu letos pravim ,da to bo pa letos res lepo okraševanje smrečke ,saj bo bebica že z nama ,samo še v trebuščku ,bo pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa čestitke za link ,ker delča ,se ti je bebi prikazaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

05.11.2008, 13:23

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Črviček, samo še to, potem pa tudi jaz več ne bom tečka, obljubim! Daj tole reč zgoraj skopiraj v navaden Notepad program. Saj veš, kako ga odpreš a ne? Na primer, greš na Start -> Run -> natipkaš notepad -> ok. V Notepadu poglej, če je vse v eni vrstici, brez presledkov. Potem pa odpri tukajle okno za odgovarjat ter skopiraj iz Notepada nazaj sem. Se pravi v samem programu Notepad, naredi copy te vrstice, ter tukaj paste. Daj predogled in ni šans, da ne dela. Če ne bo delalo, potem bom jaz user posted image  user posted image  in pa častim kavo. Okej? Potem pa la storia finita.

clock-img

05.11.2008, 13:45

clock-img

crvicek

pencil-img

840

No probam še enkrat, potem pa da vidimo če je storia finita al la storia continua?user posted image user posted image

user posted image

clock-img

05.11.2008, 13:48

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Crvicek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
No, pa se boš zdaj lahko igrala user posted image
Kera zdaj časti kavo user posted image

Bodi dobro user posted image  

PS se mejlamo, ko bo čas....

clock-img

05.11.2008, 13:53

clock-img

crvicek

pencil-img

840

Juuuuuuuupi, je uspelo!

Giotti hvala za pomoč. Zdaj ti jaz častim pijačo, prov.user posted image

Zdaj pa se bomo igrali....

clock-img

05.11.2008, 14:13

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Juuuuuuuupi, je uspelo!

Giotti hvala za pomoč. Zdaj ti jaz častim pijačo, prov.user posted image

Zdaj pa se bomo igrali....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

05.11.2008, 14:39

clock-img

crvicek

pencil-img

840

Giotti, samo še nekaj...

Ma za slikice, ki niso v jpg formatu, pa ne delauser posted image

clock-img

05.11.2008, 14:45

clock-img

giotti

pencil-img

1675

to ne bi smelo igrat vloge user posted image . Tole je npr .gif... bomo drugič še raziskovale, zdaj moram it. Bodi super.
user posted image

clock-img

05.11.2008, 15:04

clock-img

tane

pencil-img

1567

bravo crvicek

user posted image

clock-img

05.11.2008, 16:15

clock-img

crvicek

pencil-img

840

Zakaj se potem ta slikca noče pokazatuser posted image user posted image user posted image

[img]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:cOEAc63GLcTxkM:http://mikimiska.files.wordpress.com/2007/11/bozicek.gif[/img]

clock-img

05.11.2008, 16:16

clock-img

tane

pencil-img

1567

user posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 5.11.2008 16:17:27 >

clock-img

05.11.2008, 16:19

clock-img

tane

pencil-img

1567

IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Zakaj se potem ta slikca noče pokazatuser posted image user posted image user posted image

[img]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:cOEAc63GLcTxkM:http://mikimiska.files.wordpress.com/2007/11/bozicek.gif[/img]

si verjetno hotela iz googla, direct prenesti, ta roza del je odveč.
moraš prov na slikco kliknit pa šele potem prekopiraš link in dodaš [img] ter na koncu [/img]

P.S: imaš ZS, nujno!!!!

clock-img

05.11.2008, 16:44

clock-img

crvicek

pencil-img

840

Res je Tane. Ah ta moja površnost.....

user posted image

No pa da vam pokažam, kje se zdaj voziji naše pikice. user posted image user posted image user posted image user posted image Z Miklavžem se potepajo, ko bo čas pa bo pripeljal vsaki svoje darilce.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem