writing-img

RE: II pričakujemo decembra :)

clock-img

14.12.2008, 09:42

clock-img

Anonimen

jutro!
dans se tko čuden počutm pojma nimam kva mi je neki mi je slabo pa prej k sm šla na wc pa en rozast izcedek in zdej nč več morm počakat da vidm a se bo ulila user posted image al kaj jaz vemuser posted image
nč lepo se mejte

clock-img

14.12.2008, 09:54

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Larilu,kok tebi zamuja user posted image ?kaj če bi ti test naredila?Si videla jaz sem imela tuid dva dni pred pričakovano M roza izcedek pa je bilo nato vseeno +.Držim pesti,močno navijam zate da se mi pridružiš v klubu user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

14.12.2008, 10:12

clock-img

Anonimen

v četrtek bi mogla dobit user posted image tko da se prav 3 dni,zdej k sm tamalga uspavala pa nosila gor pa dol je pa spet izcedek tko da me boste vrjetno kr lepo obarvale v modrouser posted image

clock-img

14.12.2008, 10:49

clock-img

Anonimen

no zdej me pa res lahk obarvate v modrouser posted image

clock-img

14.12.2008, 10:50

clock-img

little angel

pencil-img

477

kaksen izcedek?samo roza?kaj pa ce vseeno naredis zdaj test da vidis pri cem si?kr ce je plus pa da mas kaksne izcedke je vrjetno pametno da se poskusis izogibat nosenju malega.... ampak vrjetno pa je to skoraj neizvedljivo ne?user posted image jaz ti drzim pesti!!!!komaj cakam na kaksno novo decembrksko nosecko!

clock-img

14.12.2008, 11:17

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

no zdej me pa res lahk obarvate v modrouser posted image

P akaj si dobila ta pravo user posted image ?Da si napisala,da naj te obarvajo modro?Je resno konec upanja?

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

14.12.2008, 11:20

clock-img

Arual

pencil-img

615

Ojla,
Kako kaj?  Kje ste srečke nosečke?
Pri men BT skače enkrat gor pol zopet dol pol zopet gor v glavnem za ****, tak da bomo vidli čez deset dni kaj se dogajo, edino če ne bo že prej user posted image . Me zanima, tiste ki ste imele HSG a ste imele pol user posted image  na isto dni al se vam je kaj spremenilo?

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

clock-img

14.12.2008, 11:34

clock-img

Anonimen

ja konec upanja trebuh me boli k pr norcih,slabo mi je pa še bolj

clock-img

14.12.2008, 11:35

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

ja konec upanja trebuh me boli k pr norcih,slabo mi je pa še bolj

Ne izgubi kar takole upanje dokler se oreng ne vlije je še vedno upanje,ki umre zadnje.

clock-img

14.12.2008, 11:51

clock-img

Anonimen

ne ne je kr konc upanja

clock-img

14.12.2008, 11:56

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

ne ne je kr konc upanja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2008, 11:59

clock-img

Barbk

pencil-img

1549

Že dolgo nazaj sem tud jaz bila boj z vami, vmes se oddaljila od vas. Vidim, da je nekaterim borkam že uspelo user posted image , nekaterim pa še bo, kmalu. Vsem vam želim, da se vam hitro uresniči želja po pozitivnem testku in novega bitjeca pod srčkom, tako kot se je nama. Par dni nazaj sem zagledala plusek po 1 letu (po ciklusih še nekaj mesecev več) s pomočjo Klomifena (3 mesec).
Navijam za vse vas in upanje umre zadnje.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

clock-img

14.12.2008, 12:02

clock-img

Anonimen

Sulfinija hvalauser posted image na vložku ni velik sam tko k pa obrišem je pa kr dost,dans bo tko zanič danuser posted image
Barbk čestitkeuser posted image

clock-img

14.12.2008, 12:42

clock-img

Arual

pencil-img

615

larilu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke novi nosečki

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

clock-img

14.12.2008, 13:02

clock-img

little angel

pencil-img

477

lariluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbk cestitke!!!!!!!!se te spoznim, sma bla pred kake pol leta al pa se vec kupaj na seznamcku, zdaj me nekaj casa ni blo. med tem casom se nama ni uspelo. sem tudi jedla klomifen 4 mes pa ni blo nic, zdaj pa bomo vidli kaj bo. ovulacija je ta mes prisla sama od sebeuser posted image user posted image user posted image tak da ze to je cudez glede na to da mam PCO, bozicku smo tudi pisala tak da upam, da nam kaj prinese. bi bil po enem letu ze tudi cas da se nam pokaze ta magicni plus.

clock-img

14.12.2008, 13:04

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Barbk,user posted image user posted image user posted image user posted image  naša nova srečka user posted image .Želim ti lepo,mirno nosečnost do konca.

Punce mene je pa panika zagrabila imam en čudno slab znak zakaj mene več tolk prsi ne bolijo kot so me od začetka?

clock-img

14.12.2008, 13:08

clock-img

Barbk

pencil-img

1549

Little angel tudi jaz se te spomnim in navijam močno za vaju. Čudeži se dogajajo veš in to, da imaš spontano O pomeni, da bo zdaj zdaj plusek na testku. Držim pesti.
Sulfinija te čist razumem s tem občutkom. Sem tudi sama vsake toliko malo panična. Joške pa bolijo kako uro manj, drugo spet bolj in tako naprej. Saj bo boš vidla. Vse bo vredu, ne skrbi.

Hvala babuške za čestitke.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

clock-img

14.12.2008, 13:41

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Dini si naredila test?Poročaj nam da si naša nova srečka user posted image .Držim ti pesti.

clock-img

14.12.2008, 13:45

clock-img

dini

pencil-img

3108

Ojla punce, kako smo?user posted image
Barbk čestitam in veselo vuser posted image mesecevuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

14.12.2008, 13:46

clock-img

dini

pencil-img

3108

Oj Sulfinija, ni mi ratalo kupit testa, se bom potrudla ga jutri, čeprav jst tudi zgubljam upanje.user posted image

clock-img

14.12.2008, 13:57

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Dajmo,dajmo decemberske user posted image kje se skrivate?

Larilu in dini nikar ne izgubita upanja saj smo v veselem decembru.Sah vetsa dokler se oreng ne user posted image  je še upanje,ki umre zadnje.Navijam za vaju,navijam za vaju,in še enkrat močno navijam za vaju.

clock-img

14.12.2008, 14:00

clock-img

dini

pencil-img

3108

Ma letos zame ni či st nič vesel, zmer dež, šihta od nikjer, tudiuser posted image slabo kaže.user posted image user posted image

clock-img

14.12.2008, 14:04

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Dini ne takole na tole vse črnogledo gledati.tudi jaz nimam šihta,na srečo user posted image  čakala skoraj 6.dolgih let,vmes huda razočaranja....pa še vseeno živim z user posted image  pod svojim srčkom.Imam pa resno hvala bogu dobrega,razumevajočega moža,ki me je v vseh teh letih najinega boja hudo podpiral.Dragi možek rada te imam in hvala ti za vse!!!

clock-img

14.12.2008, 14:07

clock-img

dini

pencil-img

3108

Hvala Sulfinija, in kakšne znake imaš še razen slabost?user posted image

clock-img

14.12.2008, 14:11

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Dini,mislim da sem ti svoje znake že velikokrat povedala na zs...Si pozabila user posted image ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem