cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kolikokrat

clock-img

29.10.2008, 23:29

clock-img

Anonimen

Z lubijem pa spiva ko angelčka in sva celo noč objeta

Zato pa sta lubija user posted image .
Tko lusno pises, da moram komentirat.

clock-img

30.10.2008, 10:35

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Midva se tudi full rada bemčkama in lupčkamauser posted image . Dostikrat na dan! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

30.10.2008, 11:31

clock-img

Anonimen

men pa ni do objemanjauser posted image sploh ne razumem zakaj bi se objemala, kar tko, na suho, celo večkrat na danuser posted image
pač ne vem, no...si nekak ne predstavljam, pa tečno bi mi bilo se kar naprej objemat....to je res za posebne situacije, kaj vem, ko se kaj hudega zgodi, ko si žalosten, ko ti kdo umre in podobnouser posted image matr sm čudnauser posted image
mene bi kar dušilo, če bi me hotel za vsak drek kdo objematuser posted image

clock-img

30.10.2008, 11:35

clock-img

enkratna

pencil-img

821

pač nimaš potrebe po dotiku - pa ni ne s tabo, ne z nami nč zaradi tega narobe user posted image

clock-img

30.10.2008, 20:36

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Pri naju pa je čisto odvisno, včasih se ful objemava, včasih pa nič. Pobudnica sem jaz, ker sem bolj cartljiva. Spima pa vsak v svojem kotu, kot da sva skregana. Imava oba rada svoj teritorij.

clock-img

30.10.2008, 21:35

clock-img

ares71

pencil-img

1

Se več ne spomnim....
V bajti sva kot cimra.

< Sporočilo je popravil ares71 -- 30.10.2008 21:36:29 >

I FIGURED I WAS GOING TO HELL.
I JUST DIDN`T THINK IT WOULD BE THIS SOON...

clock-img

31.10.2008, 17:28

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Nekoč sem prav prašala moža, če je bil vedno tak. Pa je rekel, da v prejšnjih zvezah ni bil.

Hehe, moj lubi je (predno je bil z mano) rekel, da on crkljanja sploh ne mara in da mu je to dolgčas. Se ful spomnim, ker sem takrat pomislila, da z njim pa res nikoli ne bi mogla bituser posted image (jaja, zarečeni hlebci pa touser posted image ), ker sem jaz cartljivček...
No, pa je on najbolj cartljivo bitje, kar jih poznam (ok, deli prvo mesto s tamalo, ta bi se tut non stop lupčkala pa stiskala, se je očitno po starših vrglauser posted image )... Ga včasih mal zafrkavam s tem, pa pravi, da "je zdaj oz. to čisto drugače", da "je čisto druga situacija, pa vse"user posted image Ne vem sicer, kaj je tako bistveno drugačnega, ampak ne bom se bunila - hehe, skratka, meni je prav. Pravi, da je to odvisno od odnosa pa od tega, kako se vsi ti dotiki dogajajo... Ne vem, mu moram kar verjet, ker sama nimam nobenih obratnih izkušenj, ker so se do zdaj so se vsi moji fantje radi cartali...

Če se cel dan ne bi objela, bi bilo pa zelo čudno... Vsekakor bi potem en zvečer vprašal, kaj je narobe... Ker tudi če se kaj kregava, se vseeno objameva - dostikrat prej, včasih vmes, vedno potem...

clock-img

31.10.2008, 18:18

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Prav lepo se je objemat, dosti krat na dan se z dragim objamevauser posted image

clock-img

31.10.2008, 19:02

clock-img

ASPT

pencil-img

7

IZVIRNO SPOROČILO: ares71

Se več ne spomnim....
V bajti sva kot cimra.

Kot cimra? Kako pa to sploh funkcionira?

clock-img

31.10.2008, 19:14

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

Ohhhh...jaz si tudi veze brez crtanja nebi mogla predstavljat...predvsem je moj podbudnik za vse naše objemčkanje...jaz se pa sploh ne upiram...tamala pa kar reče "Se bomo malo pocrtali?"..
Res ne vem, kako bi bilo, če se nebi stiskali user posted image  user posted image ...je vse odvisno od človeka do človeka...moj je tudi takšen, da ga v javnosti ni sram izvesti kakšnega "objemalnega napada"...kar mi je pri njem zelo simpatično...

www.by-ab.si

clock-img

01.11.2008, 18:56

clock-img

Anonimen

Ej Bebi najdi si svoj avatar ali si ga bom pa jaz moralauser posted image

Objemava se po večkrat na dan, če kam gre, vsakič ko pride, tako je to spontano, tako nama paše, ne razmišljam o zdaj ga bom objela pač ga vidim in sem srečna in ga objamem

Pri bivšemu mi je šlo pa to na živce, tako da verjetno se moraš imeti zelo rad in ti to potem ful paše početiuser posted image

clock-img

01.11.2008, 19:35

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

Velikokrat, štejem pa ne. Sva oba crkljivca, tako da je pobuda z obeh strani. Si ne predstavljam dneva brez objemov in poljubov.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem