Lepo pozdravljene
Vidim, da se kr precej dogaja. Najprej čestitke vsem slavljenčkom in slavljenkam za nazaj in za naprej
. Mama 11 iskrene čestitke za novo bitjece, ki ga skrivaš pod srčkom, naj ti nosečnost hitro in prijetno mine.
Jaz sem še vedno doma, zaradi podaljšane porodniške se bova z malim "cartala" vsej še do 26.1. Je res fajn, ampak se mi zdi, da je mali začel mene "terorizirat", ful me ima pogruntano, točno ve, kaj mora nardit, da je vse po njegovo... Drugače je priden in živahen fantek, ima pač svoje "tečne minutke", ki pa hvala bogu tud minejo. Hodi še ne sam, ob opori pa kr pridno gre do cilja, seveda večkrat vmes pade, pa se pobere... Malo se že pripravljamo na rojstni dan, čez bližnjih 14 dni in komaj čakamo, da upihnemo prvo svečko.
Danes tako lepo sneži zunaj, da je kr romantično, ko skoz okno pogledam. Razmišljam, če bi šla z mali ven, al ne, pa menda da bova kr šla, mal snegeca čogledat.
Lep dan želim vsem, lepo bodite.