IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
kje pa je debeluška,martita,BrinaS?
Ja, jih je kar nekaj, ki se že dolgo dolgo niso javile. Vrnitev v službo je naredila svoje...
Danes smo hrčkali do malo čez 9 (no, pupa je, jaz sem vstala malo pred 8h in mi je ful prav prišlo, ker sem imela nekaj cunj za zašit). Po zajtrku smo imeli družinsko pospravljanje stanovanja, potem smo šli na kavico, kosilo je skuhala tašča, zdaj pa pupa spi v sobi,

na kavču, jaz pa malo preverjam, kaj je novega.
Sem imela gospo za čiščenje, pa je začetek februarja šla na 6-tedenski dopust, ko se je vrnila, se ji je pa noht na roki zagnojil in so ji ga odstranili, tako da čakam, da se poceli. Mi bo prišlo kar prav, ker nisem več dovolj okretna za konkretno pospravljanje, okna in balkon pa rabijo generalko, ki je od mene ni pričakovati. Komaj čakam, da bo spet opravilno sposobna

.
Včeraj popoldne je bilo ful luštno na 4. rojstnem dnevu od sosede. Pupa popoldne ni in ni hotela zaspati in sem bila prepričana, da bo non stop tečna... pa ravno obratno. Šibala je po travniku kot navita, se igrala z otročki, čeprav je bila med hodečimi najmlajša, ful dobrovoljček, sploh nisva imela nobenega dela z njo. Razen, da je prišla po dva čevapčiča in vodo, naju ni niti porajtala vse do 7h, ko smo se počasi odpravili domov. Ponoči smo imeli pa 1-urno budnico; nimam pojma, ali je kaj sanjala ali je pa preveč slane hrane jedla (so imeli neke medvedke, ki so podobni čipsu... jaz takih zadev raje nimam doma, ker ne vem, kdo bi jih pomlatil več, pupa ali jaz...).
Sicer pa, ja, meni se porodna soba kar hitro približuje. Moj še vedno ni naredil predalnika, da bi lahko oprala in zložila cunjice... sem si pa končno naredila sezname, kaj gre v katero torbo; pa zadnjič sem srečala patronažko in ji je bilo seveda takoj jasno, da se kmalu spet vidimo. Tokrat bom pa ful bolj pozorna in če bo imelo tudi novo dete zraščen jeziček, bom takoj v P zahtevala, da prerežejo vezico... tudi pod točko razno nočem več takih težav s hranjenjem in pridobivanjem teže, kot smo jih imeli (pa za tako brezvezno malenkost) v prvo.
Toliko od nas, zunaj na rahlo dežuje in mi tako prijetno škraba po strešnih oknih, da me vabi drugi kavč

. Popoldne pa nas čaka še en r.d. od kolegice. Ravno prav časa imam za en dremež.
Izbira imena... to je posebna muka/veselje. V prvo sva komaj našla eno ime, glede katerega sva soglašala... in zdaj ko pričakujemo še eno pupo, je seveda naloga toliko težja. V bistvu iščeva nekaj podobne dolžine kot pri prvi, da ni preveč običajno, pa tudi ne preveč nenavadno (pa seveda, da se sklada s priimkoma). Mah, bo že, vse pa tudi ne more biti poštimano, a ne.