IZVIRNO SPOROČILO: barika
še malo pa bo, mi že vse dol tišči pa pika nekje pri izhodu
)
A potem ne bo 09.09.09?
IZVIRNO SPOROČILO: mklks
mama11...a si tud julijo že kej namakala v toplicah??
Ne, smo bili zunaj, pa še malo sapice je bilo. Ampak sem pa namočila Tamaro ravno v DT, ko je bila stara 2 meseca. Sicer samo nogice, pa še notri smo bili - sredi januarja 2008.
Tintin, moje pestke, da ti čim prej uspe in da ne bo nobenih komplikacij (ali jih pričakuješ? - sorry, se ne spomnim, ali si pri Vasji imela težave). A tako drag je doktorat?? Iz katerega foha pa si?
Moji dve že skoraj eno urico pančata... se je Tamara zbudila že malo čez šest zjutraj in vpila oči ula osem, oči ula osem. HB, da ni vpila mami

. Jaz sem zategnila do pol osmih, Julija pa do pol devetih.
Poročilo o dneh brez pleničk. Malo več pranja je, ampak začenja zadrževati in zdaj definitivno ve, kaj pomeni lulat. Kadar jo dam na kahlo ali stranišče ali greva "zalit travico" se polula. Nekajkrat je tudi že najavila - to je povedala, da bi šla lulat. Kaka pa tako ali tako že od marca praktično samo na kahlo/stranišče - mislim, da je bilo vmes manj kot 10 pokakanih plenic. Enkrat se je tudi že peljala v avtu brez plenice (mami ni preveč pogumna, smo šli samo 10 min vožnje daleč, pa še odrezala sem kos nepremočljive podloge za previjanje in ji jo podstavila pod rit), pa ni nič ušlo.
Mimogrede, v nekaterih trgovinah je zdaj na razprodaji otroško spodnje perilo - za punčke imajo ful srčkane hlačke. Se ga splača nabavit, ker bodo verjetno v manj kot enem letu vsi naši malčki večinoma brez pleničk.