IZVIRNO SPOROČILO: tabi
Mama mi smo dudo skril tako pri Nejcu in tako zdaj pri Niki.Prvi dan jo je še pogešala pol pa je vidla,da jo ne slišim kaj bi rada in zdaj sploh ne ve kaj je duda.
Tamara ima dudo samo za spat. Nisem zih, da bi šlo tako zlahka... sploh samo v 1 dnevu... sem strahopetna in se zaenkrat še nisem spravila niti poskusit.
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76
v HM imajo zame lepe in fajn stvari tam do velikosti 80, potem pa ...tema, nič..kr neke cunje no....al je samo moje mnenje tako...
.
.
.
Kaj še..hmm....aja, moja žirafa ima zadnje čase hude napade dude, ki jo do sedaj nikoli ni uporabljala....in zvečer obvezno spije še mleko po flaški, ampak bolj cuza tisti cucelj....ne vem no..da me ne bo napadla, ko rodim....je možno, da vohajo tisti znani vonj, ko so sami sesali??Glede na to, da imam že mleko....no, že teče nekaj ven...
....res mi je zanimivo..in skoz mi hodi in se stiska k meni, kar seveda obožujem
..mi je pa hecno no....
Ej, točno tako sem jaz razmišljala glede HM. Saj dobim še kakšne lepe nogavičke, pa seveda Hello Kitty boksarce za Tamaro, sicer je pa eno veliko razočaranje. Imam pa srečo, ker res veliko cunj dobim od kolegic.
Glede mleka - Tamara nikoli ni niti nakazala, da bi se rada spet dojila, čeprav sem in še pogosto dojim v njeni prisotnosti (seveda, če sem jo pa do tega tedna imela doma). Crklja se rada, ampak to že dolgo pred Julijo.
Imaš pa že morfologijo, joj, kako gre čas hitro - se mi zdi, da si ravno povedala, da si zanosila. Srečno in upam, da ti čas do januarja in vrnitve

hitro mine... pa saj bo.
Punce, ful mi je zanimivo, ko pišete okoli vrtca - Mamathea, mene bi tudi razjezilo, če bi videla, da dajejo otroku dudo razen za spanje. To se mi zdi kot potuha - zato da imajo manj dela z njimi. Ne rečem, če otrok ful joka in mu je hudo, seveda ga potolažiš, ampak našo vedno potolažim s tem, da si jo dam v naročje in objamem oz. pogovorim, ne pa da ji vtaknem v usta dudo, samo da je mir. Pa Tintin, tale lakota mi je tudi znana. Prvi dan, ko sem jo pustila, da tam prespi, pridem ob 14:30, malico je imela spakirano - takoj, ko sva šli ven-še čevlje sem ji obuvala, je ven pograbila žemljo in jo celo pomlatila na poti do avta, potem pa še 2 piškota in rozine, ki sem jih imela naštimane zanjo v avtu, pa doma takoj še kos kruha. Vzgojiteljica mi je pa rekla, da je kosilo jedla
Mimogrede, včeraj je nisem peljala v vrtec. Je spala do 9h, potem je bila sicer OK, ampak sem videla, da je energija na low, kar je pri Tamari zelo redko. Očitno bo morala odslej v posteljo pred osmo zvečer. Kdaj jih dajete spat za v vrtec? Naša hodi spat ob 20h, za v vrtec smo jo pa zbujali malenkost čez 7h. Očitno se ji je v treh dneh nabral ful manjko, če je spala 14 ur
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76
eno vprašanje..kako dolgo pa pustijo po pretečenem roku???Ker predolgo ni ravno fajn, a ne??....
Pri nas baje do 14 dni - odvisno od CTG-ja in stanja materničnega vratu in odprtosti.
Barika, držim pesti, da bo kmalu.