IZVIRNO SPOROČILO: ana**
Evo obljubljena slikca buškota
iiiiiiiiiii kok lep buši... tko full napet, pa brez strij
bjondi tud luškan bauhi

...si pa res suhica
mony vse najboljše
sinskaT midva obožujeva motorje... jz odkar sem z njem... on pa že dobrih 20 let... kater motor pa prodaja?? midva ga bova tud zdej prodala, ampak bomo takoj kupili novega... se ga nekako naveliča, tko da ga po max 4 letih zamenja... zdej imava trenutno suzuki sv1000s... ne vem pa še kaj nameravat kupit.. na grobniku smo bili pa lansko leto... k je bil ta slovenski dan na grobniku.. full fajn
da drugač še pri vas javim kaj se je včeraj dogajalo... vidim da ni
ana** nič sporočila... sej še dobr da ni, k je blo vse lažno... evo zgodbice..
da se vam javim... spet doma... ja včeri je bil očitno lažni alarm... 2x sem mela čist mokre spodnje hlače, pa mičkeno sem krvavela, tko da sem se šla pokazat v P... najprej me je pregledala sestra... to je bil šok... jz ne vem, a vaginalni pregled naj bi tok bolel al kaj???... je pogledala kok sem odprta (sem btw 2 cm), pa mi je prste tok not zarinla, da je zabolel in so mi kr solze vn prtekle.. sem si kr nos in usta pokrila z roko in zaupila... po tem me je vse tok bolel, da nisem mogla ne sedet in ne stat... pa reče da ni nč.. da ne ve zakaj sem pršla, da ni nobene panike - k da jz pa vem... sm rekla da sem prvorodka in da ne vem kako to zgleda... pa reče da bi to pa že lahko vedla

pol me je še neke podatke spraševala, pa pol naredila ctg. in sem mogla počakat na dr. da pride iz oddelka... in glej ga zlomka... isti doktor kot zadnjič... čist adijo... najprej mi reče da jih mam čist preveč rada, da že kr skoz VISIM pr njih

sem rekla da mi ni užitek tm viset, in da upam da me ni nikol več nazaj razen še takrat k rodim (pa še to je pod vprašajem).. pol me pregleda... kao tud on nč ne vidi... reče da so to izcedki (mislim, to bi bli pa fajn izcedki, glede na to da sem mela dvoje sp. hlače čist mokre...) pol me še on vaginalno pregleda in neki me pol med pregledom nekam z uno njihovo napravo rukne, pa reče se opravičujem, sem vas mal podrajsal tko da vam zna še mičkeno kri tečt

in pol nej zaupam tem idiotom...
drgač pa smo bli glih pr tašči na večerji k se je vse začelo dogajat... pol pa živčki delajo... moj je kr letel v kopalnico, da se je obril... da ne bo tko zapuščen zgledal

pa odišavu se je tko k se še zame ne... pol pa razočaran da gre za lažni alarm