A ni bilo včeraj rečeno, da je bil odziv preveč negativen (itak, kaj pa so mislili!) in ne bodo nič spreminjali, razen pri prehrani, da bodo nekaj primaknili tudi starši. No upam, da res niso taki kreteni in da bi naredili korak nazaj
Pa k lepšim temam: pregled je minil bp,

se lepo godi, kilce šibajo v nebo,
naslednji pregled imam 19.5. naj bi imela preverjanje rasti in teže. Joj gre tole hitro - pri Hani se mi je vleklo, vsak dan sem odštevala do PDP, zdaj bi pa kar malo pritisnila na zavoro, če bi se dalo. Saj sploh nimam še nič pripravljeno (no imamo še od Hane, ampak je treba še vse preprat, zlikat in še kaj se bo našlo). Da ne govorim kako sem bila v prvo pridna in 2x na teden hodila na telovadbo za

kjer smo se tudi pripravljali na porod, zdaj pa nč - si mislim, če sem že enkrat dala skoz, bom pa še enkrat hehe...itak sem pol k je šlo zares čisto pozabila na pravilno dihanje in iznašla neko meni še bolj ustrezno dihanje, ki ga raje ne bi tu opisovala (sestavljeno je tudi iz psovk

).
Priimek: sva poročena in imam oba priimka - kaj pa vem nekako se nisem hotela ločit od nečesa kar nosim že celo življenje

. Aja Hana ima samo očetov priimek.
Srečanje: Se še ne bom pofočkala, ker nisem ziher, da bomo v LJ. Še sporočim. Bi vas pa ful rada spoznala še v živo.
Punce držte se!