cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ljubljanske nosečke

clock-img

25.06.2009, 11:14

clock-img

ana**

pencil-img

1192

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ana** se pa še nič je javi.. še spi.. je bla učer/dons predolga?? mi smo budni že od 6h.. zdej je ona glih zaspala, jz sem pa kruh zamesla, pa mali prigrizek sem si naredila... zdej čakam mojga da pride domov, da nama naredim en konkreten zajtrk...

Evo me..user posted image
Noč je bla vbistvu hudo prekratkauser posted image Sm zato še v jutro potegnila kr sm še ob 3 ponoči jedla grozdje user posted image user posted image Sej sm ti rekla,da me Val na vse hudo navaja user posted image

clock-img

25.06.2009, 12:11

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

evo supervivum je že pobegnila..
Pomoje sta jo prestrašile iz fotkam ...

blue spustim te,da greš spat user posted image

Mi je blo fuul fajn klepetat z vamiuser posted image In,da ste najbolj vztrajni počakali z mano do 1000keuser posted image Bjondi je bla pa itak v mislih pr nam pomoje user posted image

Nočka

clock-img

25.06.2009, 12:12

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

O kristus, jaz bom previjalno kar prestavila v drugo sobo...k tašči na primer user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2009, 12:14

clock-img

ana**

pencil-img

1192

bjondi a se je vse umirlilo?? Jst sm malo prej razmišljala,da si mogoče že v P. user posted image

clock-img

25.06.2009, 12:16

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

bjondi a se je vse umirlilo?? Jst sm malo prej razmišljala,da si mogoče že v P. user posted image

Našmu user posted image  je zgleda prav lepo v bauhiju...al pa noče bit izjema pa čaka na nedeljo 28-ga ,ko tudi njegova tavelika sestrica karin praznuje...

clock-img

25.06.2009, 12:21

clock-img

vim

pencil-img

795

Joj kok napisanega, a takole bo potem naš bioritem ponoči k sove bedele al kaj?

Uf ste se res razpisale. Jaz pa danes pospravljam, drugi teden imam naročeno čistilko samoa pač ne zmorem vsega, kako pa ste ve zmogle vse pospravit in pripravit. Meni čas beži prehitro me prehiteva.user posted image  Ne vem Katrinka kako ti vse zmoreš selitev pa to.

Katrinka saj jaz sem bila že 1x na dekompresiji samo potem prejšni teden nisem bookirala, ker sem bila na morju zdaj pa sem naročena 1. 7. Pa saj mi je vseeno, prav veliko se mi zdi, da ni razlike ali pa je treba iti večkart pa so potem vidni učinki.

Druge čvekice pa uživajte, Blueyes naj me vrag a gaja že skoraj tretji mesec piha. Hudo kam gre čas.

Ledenka kje si pa kaj ti. je Maks še tako priden.

Ostale čvekice pa ostanite v cvetju jaz grem delat naprej.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

clock-img

25.06.2009, 12:37

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Mi je blo fuul fajn klepetat z vamiuser posted image In,da ste najbolj vztrajni počakali z mano do 1000keuser posted image Bjondi je bla pa itak v mislih pr nam pomoje user posted image

Nočka

ja pa sej smo dal samo lepe slikce... ne vem zakaj bi se prestrašila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vim

Blueyes naj me vrag a gaja že skoraj tretji mesec piha. Hudo kam gre čas.

ja čas leti... sej zdej ste pa že vi na vrsti počas ena za drugo user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

25.06.2009, 12:52

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Nočka

ja pa sej smo dal samo lepe slikce... ne vem zakaj bi se prestrašila user posted image
Ja sej so ble lepe nič ne rečem user posted image ...

ja čas leti... sej zdej ste pa že vi na vrsti počas ena za drugo user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

25.06.2009, 14:22

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

super za uspešno preselitev... boš perica dons... kakšen stroj, na roke boš hitrej oprala user posted image

sej po mojem bom res, k je nov stroj in se prebijam se kako kej deluje, ah bo ze - 2 rundi uspesno oprani, tretja na poti, cetrta cakauser posted image

Uf ste se res razpisale. Jaz pa danes pospravljam, drugi teden imam naročeno čistilko samoa pač ne zmorem vsega, kako pa ste ve zmogle vse pospravit in pripravit. Meni čas beži prehitro me prehiteva.  Ne vem Katrinka kako ti vse zmoreš selitev pa to.

ej ne vem od kje energija - mal sm pa tud trmasta (bik po horoskopu) in ce kdo drug pospravlja mi ni nikoli dovolj dobr - pa ne zanalašč, mal mam cudne glede ciscenjauser posted image

sva trenutn na vicu, sva prisla jest pa par stvari bova se odpeljala...ta vikend bova ze spala tam, sej bi prej, pa sva oba obsedena z internetom in tam itak nič ne lovi, siol bo prisel narest poizvedbo enkrat nasledn teden - kot da se mi da cakat, je pa res da mobitel gprs/umts lovi ful - tko da po mojem bova to vzela, je pa se tezava televizije - ni ne kabelske ne satelistke...to so pa route jauser posted image

ej punce eno vprašanje - sem vceraj dobila odločbo od csd - da dobim denar, pa da sem opravičena za tistih 105 dni porodniske in nadomestilo ta cas,
nč pa ne pise za preostanek letauser posted image ne razumem tega - pa sej ne bom sam 3 mesece domauser posted image HELP PLISuser posted image

clock-img

25.06.2009, 14:26

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ej punce eno vprašanje - sem vceraj dobila odločbo od csd - da dobim denar, pa da sem opravičena za tistih 105 dni porodniske in nadomestilo ta cas,
nč pa ne pise za preostanek letauser posted image ne razumem tega - pa sej ne bom sam 3 mesece domauser posted image HELP PLISuser posted image

Preostali del odločbe dobiš ko teh 105 dni poteče...sicer ne vem v čem je fora...pač dobiš dve odločbi...

clock-img

25.06.2009, 14:28

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

Preostali del odločbe dobiš ko teh 105 dni poteče...sicer ne vem v čem je fora...pač dobiš dve odločbi...

a tako torej, ok hb, sem ze mislila da so se zmotiliuser posted image
hvala za pomočuser posted image

clock-img

25.06.2009, 15:37

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Dobre ste punce, da vam uspe tako pozno v noč še kakšen stavek skupaj spravit.

Sem pa jaz tudi rekord postavila - po dolgem času sem šla samo enkrat ponoči lulat!!!!!
Zdaj sem že drugič spala na Helenini postelji in obakrat zelo dobro, tamala se pa pri očiju stiska.

Jaz se zdaj za nekaj časa poslavljam, ker gremo jutri zjutraj na dopust. Prvega se vrnem na pregled in dekompresijo in upam, da bom uspela še malo RR prečekirat (če le ne boste imela preveč takih nočnih akcij kot je bila sinočnja).

clock-img

25.06.2009, 16:06

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Dobre ste punce, da vam uspe tako pozno v noč še kakšen stavek skupaj spravit.

Sem pa jaz tudi rekord postavila - po dolgem času sem šla samo enkrat ponoči lulat!!!!!
Zdaj sem že drugič spala na Helenini postelji in obakrat zelo dobro, tamala se pa pri očiju stiska.

Jaz se zdaj za nekaj časa poslavljam, ker gremo jutri zjutraj na dopust. Prvega se vrnem na pregled in dekompresijo in upam, da bom uspela še malo RR prečekirat (če le ne boste imela preveč takih nočnih akcij kot je bila sinočnja).

Lepo se imejte na dopustu,pa še za nas se kej počofotajte in če ne zameriš ti že danes voščim vse najboljše za rojstni danuser posted image ,ki ga imaš čez dva dni če se ne motim...

clock-img

25.06.2009, 16:18

clock-img

nmagk

pencil-img

851

Čao,da vas malo pozdravim,danes cel dan perem,likam,pakiram,mi jutri gre moj mož pripravit prikolico jaz pa šibam v soboto zjutraj z otroci za njim,jaz potem ostanem do konc avgusta dol,možek bo pa vmes malo prihajal.Ne vprašte,kok prtlage,moram met sabo za skoraj dva meseca.Se zvečer še kaj oglasim.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

clock-img

25.06.2009, 16:20

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Čao,da vas malo pozdravim,danes cel dan perem,likam,pakiram,mi jutri gre moj mož pripravit prikolico jaz pa šibam v soboto zjutraj z otroci za njim,jaz potem ostanem do konc avgusta dol,možek bo pa vmes malo prihajal.Ne vprašte,kok prtlage,moram met sabo za skoraj dva meseca.Se zvečer še kaj oglasim.

O še ena dopustnica user posted image ...tudi tebi veliko lepih dni na morčiju želim...

clock-img

25.06.2009, 16:42

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Pa sem le še mal pr vas prečekirala (ne morem skoz pakirat).

Bjondi - najlepša hvala za čestitke, jih že sprejemem (si druga, prvi je bil moj očim, ko ponavadi take stvari itak pozabi).
Ne gremo pa na morje, ampak bolj hribovsko varjanto - v staro kmečko hišo na 900m nadmorske višine, pa še vse je v klanec. ležalnik pred hišo je moj, ostali pa naj se podijo z otroci po klancih (gre še moja sestra z družino in moja mami, na koncu pa pride malo tast pomagat, ker grejo ostali že domov). Bomo vidli, če zdržim do 12.7., ali pa bo prej reli do Ljubljane.

clock-img

25.06.2009, 17:14

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

Nočka

Ja sej so ble lepe nič ne rečem user posted image ...

Ooooo, tako hitro se pa ne pustim odgnat ... Če bi vidla, da se je še Lsica priklopla, bi pa še z njo malo nadaljevala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Drage Ljubljančanke, bodite v cvetju, pa se še kaj beremo user posted image

Aja, vidim, da pišete o dekompresiji ... a bi bla katera tako prijazna, da bi mi napisala telefonsko za naročit??? Plis!

clock-img

25.06.2009, 18:26

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

nmag - uzivi na dopustuuser posted image

sivilja - tudi uzivi na dopustu, predvsem pa počivajuser posted image

sempervivum - cifra je pa -  01/5226048, dobis jih pa najbolj 8-9 in 13-15

< Sporočilo je popravil katrinka -- 25.6.2009 18:27:29 >

clock-img

25.06.2009, 20:05

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

Najlepša hvala, Katrinka user posted image

clock-img

25.06.2009, 20:13

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

ni zakajuser posted image

ana, blue, bjondi - ja kje ste pa danes za cvek - boste spet pozno zvecer k bom jaz ze spala a neuser posted image
hm...s cim vas loh privabim - hrana, milka, nagi deciuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2009, 20:20

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja
 user posted image Blueeyes & Gaja
user posted image  Katja & Urban
user posted image    Petrazg & Luka

user posted image Hindi & Ian Patrik

user posted image Angelito & Vita
user posted image Majana79 & Jure
user posted image PapuaNg & Svit
user posted image Tanja_ & Hana
user posted image Pat74 & Andrej
user posted image Veronikab & Jakob

< Sporočilo je popravil katrinka -- 25.6.2009 20:35:32 >

clock-img

25.06.2009, 20:41

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

ana, blue, bjondi - ja kje ste pa danes za cvek - boste spet pozno zvecer k bom jaz ze spala a neuser posted image
hm...s cim vas loh privabim - hrana, milka, nagi deciuser posted image user posted image user posted image

Evo mene...

clock-img

25.06.2009, 20:42

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Evo mene...mi je pa clo ratal spat do štirih zjutri pol sem pa nekej bedela ...ampak zdele še ni neke krize za pojstlo...

clock-img

25.06.2009, 20:52

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

jaz sem pa dolgcas preganjala in izbrskala 2 sliki na forumu od Pat74 in Veronikabuser posted image

clock-img

25.06.2009, 21:04

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Sam dva postaa viši k si kao slikce kopirala jih jaz ne vidim fotk...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem