pozdravljene
sem mal izginila, saj je bil sin bolan, pa zdaj še mož. no zdaj gresta oba na bolje, tk da upam, da bosta zdrava čez vikend...
mi imamo bebe confort-high treck, brez pripomb, če bi izbirala še enkrat bi enakega, sam ni treba, ker še ni leto star
mi smo imeli zibko na začetku, ker nimamo otroške sobe in imamo malo prostora na voljo, tako je vsaj nekaj mesecev bilo več prostora
sedaj bosta pa kinderpet in zibka
v prvo sem rodila v PO, sedaj razmišljam o LJ, da bi bilo možu in sinu lžje zaradi obiskov. o PO same lepe stvri, skribjo za otroka in tudi ti dobiš kar rabiš. ne vem zakaj bi bil tam luksuz, so se mi v LJ zdele lepš porodne sobe-novejše in tudi sobe. tam je predvsem osebje super in seveda epiduralna na voljo, če jo želiš. zanjo je potrebno povsod opravit predavanje pred porod0m, tako da če katera ni sigurna predlagam, da uredite papirologijo, pa se boste pol odločle na porodu a rabite lajšanje al ne. men je pomagala, da sem se pred izstiskom spočila, si ne predstavljam kje bi nabrala drugače moči... je pa res, da jo redko uporabljajo pravilno, kot v PO. v PO, dajo ti jo proti koncu, po odmerkih, da lajšajo. ne dobiš pred popadki polni šus da ne boli, kot nekatere tolmačijo... boli in čutiš, sam sam se odločiš kolk bolečine dopustiš, ker dozirajo z monitorjem količino. saj tako je bilo pri meni. to ni anestezija, razen če je potreben carski rez, potem dodajo polno in ne rabiš druge popolne anestezije, lahko spremljaš porod, kot je praksa drugje po evropi
nisem prebrala vsega, tako da upam, da se nisem ponavljala...
danes sem imela pregled, vse OK, poslušala sem srček, naslednji pregled 5.5.
komaj čakam na naslednji UZ... res škoda, da jih ni več...