writing-img

RE: OJLA!Ali je katera iz Kamnika ali okolice:

clock-img

13.11.2008, 15:11

clock-img

akvalina

pencil-img

454

ojla jaz se nč ne skrivam, sem skoz na forum-u februarčiceuser posted image , smo znane kot največje klepetulje na ringarajiuser posted image user posted image user posted image .
kako si katarina?

clock-img

13.11.2008, 19:49

clock-img

Anonimen

No jaz sem pa bivša Kamničanka, ki je migrirala v Domžale user posted image ... akvalina, samo ti imaš pa večji trbuh kot jaz, pa imam samo še 21 dni do PDPja user posted image .

clock-img

13.11.2008, 20:57

clock-img

akvalina

pencil-img

454

akvalina, samo ti imaš pa večji trbuh kot jaz, pa imam samo še 21 dni do PDPja .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi mogla vidt kakšnga sem mela ko sem bla prvič nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2008, 21:05

clock-img

akvalina

pencil-img

454

user posted image

tale fotka je pa pred enim tednom posneta, je že večji bušiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2008, 11:58

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

uf, pridno klepetate. jaz še vedno čakam da rodim... pa še nič ne kaže na to, da bi mali hotel na svet. če do čet ne rodim, mi bodo sprožili porod. včeraj sem šla ne megeško kočo, pa tudi to ni pomagalo user posted image   

clock-img

17.11.2008, 12:59

clock-img

akvalina

pencil-img

454

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

uf, pridno klepetate. jaz še vedno čakam da rodim... pa še nič ne kaže na to, da bi mali hotel na svet. če do čet ne rodim, mi bodo sprožili porod. včeraj sem šla ne megeško kočo, pa tudi to ni pomagalo user posted image   

sem se jaz spomnila nate da bi mogla že rodituser posted image , sem bla na tvojem forumu(novebrčice) pa ni blo ne duha ne sluha o tebi.držim pesti da čimprej rodiš in brez večjih težav!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image za srečo pa še ena pikapoka.

clock-img

18.11.2008, 23:45

clock-img

Flufi

pencil-img

69

Živjo punce in gospe!

Bolj malo klepetamo v tej temi, kajne?user posted image No, mene zanima, če je katera obiskovala materinsko šolo v Kamniku in kako se vam zdi? Lp user posted image

clock-img

20.11.2008, 22:59

clock-img

Flufi

pencil-img

69

Kaj res ni nobene Kamniške nosečke, ki bi obiskovala MŠ v Kamniku?
Ste morda hodile kam drugam, Ljubljana, Domžale?

Lahko noč

clock-img

06.12.2008, 19:20

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

hej punce kako ste kaj? trebuščki rastejo? jaz sem pa 21.11 rodila fantka gala, je tak priden fantekuser posted image

clock-img

06.12.2008, 19:25

clock-img

khurde

pencil-img

2724

Čestitke Pomaranča!!! user posted image user posted image user posted image

Ja, nismo kaj preveč čveke v tej temi, očitno.

Flufi, jaz sem hodila v ljubljansko porodnišnico, ne vem, kako je v Kamniku.

clock-img

06.12.2008, 23:19

clock-img

Flufi

pencil-img

69

Pomaranča, čestitke tudi od mene za malega Gala. Lepo je slišati, da je priden in upam, da tako tudi ostane.user posted image

Khurde, MŠ v Kamniku smo končali, kar zadovoljni in sedaj smo kvalificirani za porod.user posted image

Lp

clock-img

20.01.2009, 22:25

clock-img

Flufi

pencil-img

69

Punce, zakaj se nič ne javite? Kako kaj potekajo vaše nosečnosti? user posted image

clock-img

02.03.2009, 11:52

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

No, jaz sem čisto frišnauser posted image  iz Kamnika! Upam, da bo tale tema kaj bolj zaživela!user posted image

clock-img

02.03.2009, 12:27

clock-img

mery15031981

pencil-img

182

Bojana82-DOBRODOŠLA SOuser posted image med Kamničankami.

clock-img

03.03.2009, 13:47

clock-img

Flufi

pencil-img

69

Punce, sporočam, da sem tudi jaz pred kratkim postala mamica.
20.02. sva dobila čudovitega fantkauser posted image !!!user posted image

clock-img

04.03.2009, 18:30

clock-img

Muca83

pencil-img

1000

Evo še eno Kamničanko. Jaz sem Kamničanka zdaj dve leti in pol in bolj malo ljudi tu poznam. Moj je kamničan po rodu, tako da poznam nekaj njegovih znancev in sorodnike. Ostalo pa bolj nič. Bi bilo fino spoznati katero, da bi lahko skupaj vozičkale user posted image

Pričakujem pa avgusta.

Flufi user posted image čestitke za sinčka!!! user posted image

clock-img

05.04.2009, 14:03

clock-img

hrčolina

pencil-img

3

Ta mesec se predvidoma selim v Kamnik, vendar tam ne poznam žive dušeuser posted image (sem Štajerka, ki živi dobra 4 leta v Lj) tako da bi me zeeeelo veselilo spoznati koga, še sploh kakšnouser posted image ...sem pa v 27. tednu in bom tudi materinsko šolo najverjetneje obiskovala tam...se moram šuser posted image e pozanimat, če je to možno...

..ja, pa tudi na forumu sem relativno nova, tako da se še tu ne znajdem kaj preveč...

Tako...prvi korak je narejenuser posted image ...user posted image

pa lep vikend oz. preostanek nedelje želim

clock-img

23.04.2009, 14:48

clock-img

majuška10

pencil-img

554

ojla!
no še ena priseljena kamničanka tukaj! čakam dojenčka v kratkem (10.maj), bi pa blo fajn še kakšno bodočo mamico spoznat. user posted image

upam da se nas bo še kaj nabralo
lepo se mejteuser posted image

clock-img

24.04.2009, 16:29

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

ŽIVJO PUNCE,EVO ŠE EN KAMIČANKA SE VAM JE PRIDRUŽILAuser posted image

clock-img

24.04.2009, 16:30

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Evo še eno Kamničanko. Jaz sem Kamničanka zdaj dve leti in pol in bolj malo ljudi tu poznam. Moj je kamničan po rodu, tako da poznam nekaj njegovih znancev in sorodnike. Ostalo pa bolj nič. Bi bilo fino spoznati katero, da bi lahko skupaj vozičkale user posted image

Pričakujem pa avgusta.

Flufi user posted image čestitke za sinčka!!! user posted image

MUCA83,NA KERMU KONCU KAMNIKA ŽIVIŠ?

clock-img

24.04.2009, 16:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: hrčolina

Ta mesec se predvidoma selim v Kamnik, vendar tam ne poznam žive dušeuser posted image (sem Štajerka, ki živi dobra 4 leta v Lj) tako da bi me zeeeelo veselilo spoznati koga, še sploh kakšnouser posted image ...sem pa v 27. tednu in bom tudi materinsko šolo najverjetneje obiskovala tam...se moram šuser posted image e pozanimat, če je to možno...

..ja, pa tudi na forumu sem relativno nova, tako da se še tu ne znajdem kaj preveč...

Tako...prvi korak je narejenuser posted image ...user posted image

pa lep vikend oz. preostanek nedelje želim

sicer sem iz trzina ampak sem veliko v kamniku...ko te bo zanimalo glede mš ti vse razlozim...sem pa skoraj deset tednov pred tabo ampak upam da kaj skupaj vozickamo

clock-img

24.04.2009, 16:34

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

DVA DNI NAZAJ SE JE ENA SPREHAJALA PO KAMINKU (PO LJUBLJANSKI CESTI, TAM OKOLI SVETILNIKA ) V RJAVEMU PULOVRCKU...KERA JE BILA??

clock-img

24.04.2009, 16:38

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

JST NISEM BILAuser posted image

clock-img

24.04.2009, 16:40

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

DVA DNI NAZAJ SE JE ENA SPREHAJALA PO KAMINKU (PO LJUBLJANSKI CESTI, TAM OKOLI SVETILNIKA ) V RJAVEMU PULOVRCKU...KERA JE BILA??

ŽIVJO KATMAT, IZ KERGA KONCA SI ?

clock-img

24.04.2009, 16:42

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

zivim v trzinu...sem pa zivela na kranjski...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem