cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: A ste kaj živčne?

clock-img

13.11.2008, 10:01

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Hm. Poglej. Pri meni je bila zadeva podobna. Ob treh otrocih, sicer z malo včejo razliko v letih, kot pri tebi. Nisem več mogla nadzorovat nervoze. Vse me je zirititalo v trenutku. Na koncu sem padla ven že, ko me je otrok prosil za kozarec soka. Samo še drla sem se in ko sem bila sama jokala, ker sem bila pač tako "grozna" nepotrpežljiva mati.
Potem se je začela nespečnost, potrtost,jok na jok, nesposobnost občutit veselje ob katerikoli stvari, vsak dan znova odločitev, da jutri bo pa drugače (in potem seveda ni bilo....), želja da bi kar umrla....in tako naprej, dokler se ni kvaliteta našega družinskega življenja zaradi mojih težav tako poslabšala, da je rekel moj ljubi, da ne more več in naj si poiščem pomoč.
To me je sprva zelo šokiralo in iztirilo, čerpav sem na tihem vesela, da dejansko potrebujem pomoč.
Pa sem šla. Nekaj dni pred božičem, se spomnim. Jokala kot dež, niti govorit nisem mogla pri dohtarju. Hitro mi je potrdil diagnozo, da imam depresijo in še nekaj drugih zadevic za zabelo. Dobila sem pomirjevala in antidepresive. Hodila sem h psihoterapevtu in k skupini za samopomoč. Potrebovala sem 8 mesecev, da sem se spravila k sebi. Ne vem, kaj bi bilo, če takrat ne bi poiskla pomoči.

clock-img

13.11.2008, 20:47

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Čupka, user posted image ! Moraš met jajca za to! Sicer upam, da jih ne bo nikoli rabila za tako stvar, ampak če jih bom, upam, da bom šla tako kot ti!

clock-img

14.11.2008, 13:12

clock-img

Vešča

pencil-img

99

Jaz bi samo pripomnila, da v restavracije z otroki pod 3 letom res ni pametno hoditi. Pa še potem le v take, ki imajo kaka igrala oz. otroški kotiček ali pa s sabo prinesite kaj za risati, plastelin, knjigice... da bo čakanje lažje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem