Janja27 tudi z moje strani vse pohvale, ker si tako ažurna s seznami! Ti bomo mogle dat vsaj za kakšno kavico in tortico, če se kdaj srečamo
Sicer pa, če bo potrebno, bom še vedno sama kdaj vskočilas, kot sem med tvojo odsotnostjo. Aja, mi lahko prosim poveš, kako se da ticker gor, ker meni ne uspe in kako se naloži lastna fotka za avatar? Kako se jo sploh zmanjša, da so dimenzije prave in jih ne zavrne
PikicaStonoga mi smo imeli prvi pregled pri pediatru 9. dan in od takrat naprej smo hodili vsak dan na sprehode, tako nam je tudi patronažna rekla. Sedaj greva med obroki vsaj za dve uri in pol, potem se pa dečko tako ali tako zbudi. Od danes naprej pa sploh ne vem, koliko bo to zaradi vremena sploh še mogoče. Kaj bomo počele potem??? Jaz sem se tako navadila, da hodim ven, da mi bo verjetno kar manjkalo, mojemu pikecu pa prav tako (že sedaj je čez dopoldne nemiren, če nama ne uspe it). Čaj mu dajem iz mešanice komarčka, kumine, kamilic in še nekih zadev, kupila pa sem ga v Hoferju (Otroški čaj). Ker je zelo zaprt po AM, mu dam med obrokoma 15-20 ml in pomaga.
A mi lakho katera pove, do kdaj - glede temperatur - se lahko s tqako majhnimi sploh hodi ven? Prosim za odgovore tistih, ki imate že od prej otročke. Nisem nikjer zasledila, da bi kaj o tem pisalo.
Stunfek moje mnenje je bilo vedno, da je dojenje nekaj naravnega in sem ves čas govorila, da bom dojila tudi če bo kdo prišel ali karkoli drugega. Sedaj pa sem čisto drugačnega mnenja. Enostavno se mi pred obiski ne da kazat, poleg tega tašča tasta vedno kar ven nažene, če glih dojim in se mi zdi da vse skupaj kar malce zavira... Pa poleg vsega mleka nikakor noče biti zadosti, tako da je ritual še daljši, ker moram potem dodati še AM. No, držim pesti, da pri tebi potem vse normalno steče in da boš imela zadosti mleka.