IZVIRNO SPOROČILO: jolly123
Jutro! Mi smo že od petih pokonci bi ziher še kaj spali, če ne bi Taja driska zbudila, mislim koliko časa pa trajajo tele driske pri otrocih? No ob šestih je pa še mene prijelo, da sem samo laufala na wc
Je pa ponoči spil 130 mleka, pa zdaj ko se je zbudil 100 ml, tko da če bo tako naprej bo kar priden.
Tebi lažje pomagamo, kaj jej, da se znebiš driske - borovničev čaj, zeleni čaj, črni čaj (ruski čaj), jedilna čokolada, riž s korenčkom, prepečenec - najbolj pa pomaga aktivno oglje (tablete se dobijo v lekarni).
In

Tajkotu, ker je toliko pojedel!!! Upam, da se bo začel pobirat nazaj! Pa čisto logično je, da noče jesti, če mu kaj manjka, ne? Bo treba te naše moške res malo razsvetlit...
Uvajanje GH no, ista P, ki mi je zadnjič rekla, da pred 6. mesecem nič, je danes kar določila, da GH mu pa itak že dajem naj kar nadaljujem. Kr neki, no!!!
Kožica pri fantkih danes sem P vprašala, kolk jo lahko povlečem dol med kopanjem. Pa mu je narahlo sama potegnila dol, sicer veliiiiiiko bolj kot jaz in mu je šla čisto dol

Ampak me je skor kap, ko sem to videla, ker js niti pod razno nisem upala toliko. Je blo pa pod kožico vse tko

za videt, pa je očitno opazila in me potolažila, da so to samo odmrle celice in naj mu pač doma sčistim.