IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
Še eno vprašanje: kako je s seksom po porodu? Kdaj prvič ...
Jaz sploh ne vem če bo kaj časa pri takem tempu kot ga imamo. Bo verjetno prišlo na vrsto kasneje
Včeraj smo imeli pomoje vrhunec, ker ne vem kaj bi lahko bilo še hujšega. Začeli smo ob petih zjutraj, končali ob devetih zvečer. Vmes je clo 1 uro spal, pol ure zjutraj v mojem naročju, pol ure v vozičku popoldne ko je šel z možem na sprehod. Tako sem bila izmozgana, da ko je moj prišel sem mu ga dala samo v roke in sem šla ven jest, pol sem se še ustavila na kavici, srečala par ljudi, se mal dol usedla in poklepetala ( in ves ta čas mi je v ušesih delalo ueee, ueeee, ueeee

), so me na kavici malo potalažili da njihovi otročki so tudi jokali 18 ur na dan in da ja, je minilo in da si potem tako vesel ko so tiho
Sem prišla domov, sem ga nafutrala, skopala, hotla dat spat, pa je bil itak tako zdrman od vsega,da še zaspat ni mogel. jaz sem padla dol v posteljo in sploh ne vem kdaj in kako ga je mož uspaval, nisem slišala nič. Zaspala sem v kavbojkah, puloverju in štumfih in se tko zbudila ob pol enih ko je jokal za lakoto. No pa smo pojedli, pa je spal do pol treh, pol pa spet štale. Ma čist zamašen nos in jaz mu z unim čudom ne spravim nič ven, on pa noče spat je ves tečen zarad tega in pol ga moram držat v takem položaju da lahko diha, ampak v takem položaju jaz seveda ne morem spat, no važno da on.
Okrog petih zjutraj so se pa spet prdci začel in standarno zvijanje, tko da sem ob 6-ih popokala in ga peljala k babici. Jaz pa prišla domov DA GREM SPAT!!!