O madona, da se celo pr nas dobi
Drgač pa kar se higiene tiče....da me ne bo pobral od smeha
Folk kle na forumu piše da enkrat letno prah briše, enkrat mesečno poseljnino preoblač, sesa mogoč enkrat mesečno, posoda jim tri dni v koritu stoji, čez okna vidjo ne.....pa nimajo živali
Vsi k jih mamo smo pa nehigienska praseta
Če pa ti misliš da je za otroka sterilno, dezinficirano okolje brez stika z živimi bitji(predvidevam da ga ne daješ babicam v naročje, ker kristus k bi ti vedla kolk majo starejši ljudje k se sam za k maš kopajo bakterij na seb

) zdravo.....pol pa fajn zate. Pa veliko sreče z boleznimi in alergijami k bo tvojmu otroku končno ratal enkrat iz sterilnega okolja ven. Ker punca....veš kolk bakterij je na wcjih v vrtcu? Na busih? Na vozičkih v trgovini? Na kovancih? Na denarju?
Veš kolk kač in podobnih bitij je uriniralo na jabčka k jih v trgovin kupiš, veš kolk mačk se je olajšal na endivijo k jo maš v hladilniku, veš kolk črvov preplezal korenček za v juhco.....
Več k v hlevu. Btw mi kot otroc smo se kar dost po hlevih lovil pa valjal.....šok od šoka, I'm stil alive
Označevat ljudi k imajo žival,i za praseta je pa zelo intelektualno res. Ti dobro dene svež neokužen zrak pri vas doma.
Aja....pa ne mesa dajat jest otroku. Saj veš.....je nehigiensko.....
Pa me ne mot če ljudje niso za živali v stanovanju. Mot me pa da nekdo piše da si nehigienski če jo maš. Pa mot me da si po možnosti taki ljudje k živali sploh marajo ne le to omislijo. In s tem dajejo čudovit vzor otrokom. Pol se pa še čudjo k njihovi otroc fuzbal z mlado mucko namest žoge igrajo
Nesočutje do živih bitij ni prirojeno, je privzgojeno.