writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 4.del

clock-img

11.11.2008, 14:49

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Takole sve z Anjo še kruh spekleuser posted image

user posted image

ooooo, lepoooo... ja, je treba kr hit začet prvajat user posted image

clock-img

11.11.2008, 14:54

clock-img

Katina

pencil-img

974

SS, jaz sem za Supernovo.user posted image user posted image user posted image

Vse naj naj Žanu in Varji user posted image user posted image .

špelin@, upam, da dobiš kje prej datum za alergološko.

edinaos, bravo Anja user posted image - kmalu bo rabila predpasniček - bi ji jaz dala enga, pa ni roza.
user posted image
V četrtek pa jaz žal ne bom mogla user posted image na Logaški konec.

čmrlika,mi prekuhavamo vodo in steriliziramo stekleničke in jih bomo do enega leta. Ker imamo sterilizator za v mikro je to en, dva, tri. Dude steriliziramo 1x dnevno.

estrella*, a tko, ti šibaš v KRuser posted image . No, jaz tuduser posted image .

Kaj sem še zasledila? aja, Katy82, bravo da ste se znebili refluksauser posted image .

Vsem, ki imate bolne otroke user posted image user posted image user posted image . Nam gre zgleda bolje. Včeraj je bilo nekaj pikic, ki jih danes ni več. Vse kaže, da se jih bomo znebili.

clock-img

11.11.2008, 14:54

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

katy82, v trboveljskem BC-ju žal nimajo teh dudk user posted image

tilči in Estrella*, a so tiste alergološke na koncesijo ali samoplačniške?

clock-img

11.11.2008, 14:56

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Datum za alergološko v Trbovljah sem dobila 23.12. Od kdaj je pa tam treba tolk časa čakat??????!!!!!!!!
Kar zjokala se bom user posted image  Potem pa še sestra pravi, da mora biti takrat zdrav... Kako bo zdrav, če ga že mesec in pol matra bronhitis???!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daj pokliči tisto od **** pa vprašaj kako dolgo je treba tam čakat.

Tisto je pulmologinja...

clock-img

11.11.2008, 14:56

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

edinaos, ful dobra fotka user posted image

clock-img

11.11.2008, 15:06

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Vsem, ki imate bolne otroke user posted image user posted image user posted image . Nam gre zgleda bolje. Včeraj je bilo nekaj pikic, ki jih danes ni več. Vse kaže, da se jih bomo znebili.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A imaš mogoče ta teden kakšen dan dopoldne čas zame?? user posted image

clock-img

11.11.2008, 15:06

clock-img

sesil

pencil-img

3017

hellouuu čveke

aneja je zaspala, jaz pa sem si izborila malo časa zase.
v četrtek pridem na čvek, kjerkoli pač bo. al logatec al godovič.
jaz pa več nič ne steriliziram, vodo pa še vedno zavrem. se mi zdi malo brezveze sterilizirat, saj so že kar veliki. sem pa to pridno delala do 3 meseca. tudi črpalko za mleko, ki si ga načrpam, da ga dam med banano ali med drugo hrano, ne steriliziram. pa kaj vse bacilov pobere kjer se valja - še pa še.
edinaos, anja bo pa pridna za štedilnikom in pečico.

clock-img

11.11.2008, 15:11

clock-img

Katina

pencil-img

974

Vsem, ki imate bolne otroke . Nam gre zgleda bolje. Včeraj je bilo nekaj pikic, ki jih danes ni več. Vse kaže, da se jih bomo znebili.

A imaš mogoče ta teden kakšen dan dopoldne čas zame??

Ejga, sem te klicala na GSM, pa si me skenslala, pol mi je blo pa nerodno težit.

Ker sem se za ju3 zmenila z gorenjkami bi mi bolj pasalo drug teden v ponedeljek ali torek, če seveda tebi ustreza.

clock-img

11.11.2008, 15:16

clock-img

kasso

pencil-img

4503

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Špelin@, VALENTINA, ****, kasso, barbaw, tilči in ostale, ki imate že starejše lumpe doma a drži teorija, da so punce prej čiste kot fanti????

Ja pri nas je držalo.

katy, a pogledam za dudo tudi v PO. Ker bom zdaj šla in lahko pokukam.

clock-img

11.11.2008, 15:17

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Barbaw dej mi povej kolk se splača naročit avtosedež iz tujine?Kolk pride poštnina?

Odvisno od sedeža. Od 20-100 eur (to je že z odbito poštnino). Poštnina pa okrog 20-30 eur.

Estrella moja je pa ravno obratno. Mlečne kašice ji gredo v rit, zelenjava pa ne. Bom probala, če bo drug teden kaj drugače. user posted image
user posted image user posted image user posted image  za Aljo. Počasi bo pravi jedec. Še mojo zdaj šiša.

Čmrlika jaz flaške ruknem v pomivalnega. Vodo imam vedno prekuhano, ker imam kuhalnik že zaradi kave. Dajem pasadno skuto Maji, rumenjaka in jogurtov pa še nisem.

edinaos user posted image

špelin@ naša je tudi kao pulmologinja in ima zraven alergološko ambulanto. Če je samo pulmologinja ti pša res ne more nič pomagat, razen zdravljenje bronhitisa. Je pa fajn da se izve izvor, ker mi še zdaj za Jako ne vemo. Pač sama sumim, da je pes kriv, ker takrat dobi napade kašlja.

Katina user posted image user posted image user posted image  za izboljšanje

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

11.11.2008, 15:20

clock-img

kasso

pencil-img

4503

katina, super, da ni več pikic in držim pesti, da bo tako še naprej user posted image

Naty, zmenjenouser posted image

Aja katy ,jutri grem v NG in ker bom zraven BC ti lahko tudi tam pogledam...javi mi oz. mi pošlji gsm na zs.

clock-img

11.11.2008, 15:21

clock-img

hijenca

pencil-img

4217

Midva se javljama in poročama user posted image

Mere: 68,5 cm, 8760 g, OG 45 cm in nisma več po teži na zgornji črti, ampak sma malo padla pod črto, tako, da se mama ne bo več sekirala glede Vidkove teže.

Cepljenje in sadje - zelenjava: do predkratkim so bila cepiva narejena na osnovi živih organizmov in je prihajalo do reakcije, zato otroci niso smeli jest en dan prej, na dan cepljenja in dan po cepljenju sadje in zelenjavo. Sedaj pa lahko jedo vse. Preventivno pa priporočajo, da sadja in sadne sokove na dan cepljenja naj nebi uživali, ampak ni več obvezno. Takšna je bila razlaga.  

Moj mišek je bil danes tako dobre volje pri P, da niti z okico ni trepnil, ko ga je pičila. On se je kar smejčkal in pogovarjal. Sedaj pa še kar spi v jajčki.

Glede GH pravi P, da zelo lepo uvajama, da naj do 9 meseca počasi preidema na vsakodnevno prehrano naše družine. Mlečne izdelke, kot so skuta in jogurt, lahko začnema papat. Edino z glutenom naj počakama do 7 meseca in potem počasi začnema uvajat. Pravi pa, da otroci, ki kažejo alergije na gluten drugače izgledajo, da so bolj drobčkani, kar pa seveda ni pravilo. Zato tudi naj počakama do 7 meseca.

Tako, to je zaenkrat, sedaj pa grem še malo prebrat za nazaj.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

clock-img

11.11.2008, 15:21

clock-img

kasso

pencil-img

4503

edinaos, prava kuharca. user posted image

clock-img

11.11.2008, 15:24

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

no velja potem jutri ob 10:00!!!
Juhuhuuu!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da spet vidim male nagajivčke!!!!

Kje pa?
SS: ti odloči! Qulandia, Tuš, Mercator???
Meni je načeloma vseeno, samo da ne bo zeblo, da se spet ne prehladiva z Manco nazaj user posted image .
A se zmenimo za Quladndijo, ker so H&M ter ostale trgovine blizu user posted image

js bom sporočila še Darmar...
Jz pa Valentini in Martini user posted image

lps

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

11.11.2008, 15:25

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hijenca- daj povej, kaj je zdaj  stem sadjem pred cepljenjem...to tud jaz prvič slišim...user posted image  si vprašala?
To pa tudi mene zanima. Imava namreč jutri tretje cepljenje

Evo eno vprašanje...kaj še sterilizirate flaške? Pa vodo prekuhavate? ste menda že zadnjič nekkj o tem, ne.pa ne najdem....user posted image  
Pa še eno...ste že dale jugurt al pa rumenjak user posted image  ?
Steriliziranje flašk, uuuuu madonca se ne spomnim kdaj sem jih nazadnje. user posted image  NO je, je pa res, da sem jih že od samega začetka bolj malo, ker sem bolj pozabljive sorte user posted image .
Vodo pa včasih prekuham, spet drugič ne. Kadar pa kam gremo pa ovbezno prekuham.
Midve sva že probale skutke, jogort pa čaka v hladilniku, rtumenjaka pa še ne.

Aaaaa, pa še........Taja spi, pa sem jo ravno popravljala in me zanima, kako vam najbolje spijo user posted image ? Midve zdaj ugotavljava da je po novem na bušijo možno spat, in to bolj dolgo user posted image
Naša od 3-4 tedna naprej spi izključno in samo na hrbtu.
Ravno zdele se je zbudla pa je pančala od 12.50 user posted image

Kak mi pa paše zdaj malo tu gor viset...nič se mi ne da...pa kuhat ne rabim, ker gremo na pozno martinovo kosilo k mojim staršem ...Brvo za mojo mami...user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz danes ne kuham, (SPET, bo rekkla Estrella  user posted image ), mi je mami naredila segedin

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

clock-img

11.11.2008, 15:25

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Takole sve z Anjo še kruh spekleuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  midve sva pa včeraj takole testo za picodelale.. Da ne govorim kakšna je bila Manca

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

clock-img

11.11.2008, 15:26

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

SS, jaz sem za Supernovo.user posted image user posted image user posted image

Ojoj, nate sem pa prej pozabila user posted image
Meni je načeloma vseeno kje, edino supernova mi ni ravno najbolj po godu, ker je en Mečkatorjev lokalček bolj hladen

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

clock-img

11.11.2008, 15:27

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

koncesija

clock-img

11.11.2008, 15:32

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Vsem, ki imate bolne otroke . Nam gre zgleda bolje. Včeraj je bilo nekaj pikic, ki jih danes ni več. Vse kaže, da se jih bomo znebili.

A imaš mogoče ta teden kakšen dan dopoldne čas zame??

Ejga, sem te klicala na GSM, pa si me skenslala, pol mi je blo pa nerodno težit.

Ker sem se za ju3 zmenila z gorenjkami bi mi bolj pasalo drug teden v ponedeljek ali torek, če seveda tebi ustreza.

Nisem te skenslala, telefon mi je crknil, potem sem ga pa napolnila in te pozabila nazaj poklicat user posted image  Meni je tako ok user posted image

clock-img

11.11.2008, 15:44

clock-img

tilči

pencil-img

4202

oboje

clock-img

11.11.2008, 16:06

clock-img

Aurea

pencil-img

1232

Barbaw dej mi povej kolk se splača naročit avtosedež iz tujine?Kolk pride poštnina?

Katy, jaz sem oba sedeža naročila iz Nemčije (e-bay).
Za prvega (Maxi CosiCabriofix) sem dala 15 eur poštnine in je prišel v 5 dnevih.
Za drugega (Maxi Cosi Tobi) pa 19 Eur poštnine.

Skratka, jaz samo še prek e-baya naročujem (nove) avtosedeže, ker so veeeliko cenejši kot pri nas.

Si sapis sis apis.

clock-img

11.11.2008, 16:21

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Katy, jaz sem oba sedeža naročila iz Nemčije (e-bay).
Za prvega (Maxi CosiCabriofix) sem dala 15 eur poštnine in je prišel v 5 dnevih.
Za drugega (Maxi Cosi Tobi) pa 19 Eur poštnine.

Skratka, jaz samo še prek e-baya naročujem (nove) avtosedeže, ker so veeeliko cenejši kot pri nas.

Jaz naročujem preko e-baya  ali drugih internetnih trgovin, ki znajo biti še cenejše.
Ni mi jasno zakaj imajo Nemci in Avstrijci cenjše stvari kot mi in višje plače. user posted image  Ajde, da so njihove stvari malo nižje, ne pa za celih 100 eur po komadu. To meni ne bo nikoli jasno.

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

11.11.2008, 16:21

clock-img

Aurea

pencil-img

1232

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

OSTALE GORENJKE IN ČVEKE: darmar, Valentina, tilči, Martina, Tiana, Aurea, ...... katera še pride čvekat v sredo v KR????

Morebiti pa res... SS kdaj pa imate cepljenje? Mi imamo tudi zjutraj.

Čmrlika, jaz flašk ne steriliziram (no, itak ne uporabljamo flašk, ampak magične lončke), vodo pa ponavadi dam prekuhano, oz. čajček. Jogurt je naša včeraj probala, namočila jeziček v breskov-marelični bio jogurt, ki ga je ati ravno jedel in ji je bilo kar fajn. Pomojem ne bi smelo biti problema s fermentiranimo mlečnimi izdelki.

Estrella, bravo za Aljo - zelenjavarko user posted image  Ka bi jaz dala, da bi naša kako žličko dol spravila... včeraj ji tudi pirejček ni šel v rito... no ja, glavno, da malo okušamo.

Edinaos, Anja, ki "mesi testo" je prava faca user posted image  Vidim, da uživa v antilop stolčku, tudi mi smo ga nabavili v petek, ko smo šibali pogledat novo Ikeo v Celovec.

Špelin@, joj, tebi bi pa človek res že privoščil malce oddiha od stalnega letanja po ZD in sekiranja zaradi njegovega zdravja... bogi Gregorček... se mi smili... user posted image user posted image user posted image , da se čimprej uredi njegovo zdravje!

Si sapis sis apis.

clock-img

11.11.2008, 16:26

clock-img

Aurea

pencil-img

1232

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz naročujem preko e-baya  ali drugih internetnih trgovin, ki znajo biti še cenejše.
Ni mi jasno zakaj imajo Nemci in Avstrijci cenjše stvari kot mi in višje plače. user posted image  Ajde, da so njihove stvari malo nižje, ne pa za celih 100 eur po komadu. To meni ne bo nikoli jasno.

Ja, saj sem jaz za Buggsterja (ogromen paket je bil) dala tudi samo 10 eur poštnine iz Nemčije user posted image  Mislim, to je lih ena vožnja do LJ in nazaj.
Nemški trg pa je velik in internetne poslovalnice ne rabijo plačevat najemnine za trgovino, osebja... skratka, zato je možna taka razlika. Saj, če pa pogledaš cene npr. sedežkov v navadnih trgovinah (XXLutz, Kika ali drugod) pa vidiš, da je razlika minimalna ali pa imajo še celo dražje. Torej, splača se preko e-baya ali firm, ki poslujejo zgolj preko interneta.
Še najbolj poceni pa prideš skozi, če kupiš nov izdelek v avkciji, ki jih imajo vsakodnevno določene firme na e-bayu.

Si sapis sis apis.

clock-img

11.11.2008, 16:29

clock-img

Aurea

pencil-img

1232

talking to myself  
samogovori user posted image

grem pa kaj pametnega narest za dom user posted image

Si sapis sis apis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem