IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Tole: "Jutri bo deževalo, najmanj dežja bo v severovzhodni Sloveniji. Meja sneženja se bo predvsem v severnih krajih do večera spustila na 900 do 1100 m nad morjem."
Estrella*, na koliko nadmorske si??
nine7 raje ne grem vprašat
Sem rekla, da pridite k nam v SV del prelepe Slovenije
Sicer pa dober dan, jaz sem se spet malce bolj naspala. Sem dala zvečer Gala v spalno vrečo in čez še odejo pa je bolje spal. Zdaj pa ne vem ali je le slučajno ali pa se je pogosteje zbujal, ker ga je zeblo

Bomo videli danes, ko vajo ponovimo. Sem imela pa desno zizo ponoči tako napeto in polno mleko, da sem pa vseeno komaj čakala, da se naš lumpi prebudi
Estrella sem rekla, da bomo vse čveke ujele. Nobene niso neulovljive
Nina

za

.
Pa naši
Maji, ki spet pridno ziza
,Barbaw pa

za Jako, ki je začel lepo risat, pa čeprav po steni
Svojeglava

za zdravje.
Špelin@ tudi za Gregija držim pestke, da pridete hitro na vrsto v alergološki.
Naty naj Žanu flekec in bolečina čimprej izgineta.
Ej
Srčekgirll

, super si s svojimi vici
Suzy

za uspešno opravljeno P in pikico.
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Še od mene vse naj naj.
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
evo takle pa naš mali nagaja mamici in mi daje musko naglas..
Hijenca boga

Pa ne pozabi kaj toplega lahkega pojesti. Drži se.
Katy tega tvojega možeka bom pa jaz zdaj s piskrom po glavi. Upam, da bodo noči kmalu boljše tudi pri vas. Pa ne se sekirat, upaj na najboljše.
Zalazoya naš še tudi lepo ne sedi pa ga imam v času hranjenja ponavadi kar v stolčku, z nagnjenim naslonjalom. Ga malce podložim pa je. Včasih pa papcamo tudi v ležalniku.
Eole upam, da najdete varstvo za

. Naš Gal bo pa z mami jadral kar v vrtec, ker pa ni druge variante. Ene babice žal ni več, druga pa je še v službi.
Zdaj grem pa našga falota uspavat, ker je že tečkast postal pa čeprav gleda Baby TV