IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Moram se pohvalit: naslednji teden grem na RD prijateljice okoli 19h in pridem nazaj kakor se mi zljubi
Varuška je Matej. Sem prav ponosna sama nase, da se bom šla končno mal po dolgem času sama zabavat
Uauuuuuuu sem ti kar malce favš

, jaz pa zaradi dojenja nimam šans iti kam za dalj časa. Uživaj punca
Naty zdaj sem ga tudi v spalno vrečo dala, pa bom jutri poročala kakšna bo noč.
Nia5 učenje spanja se res zelo enostavno sliši - to je kot vsepovsod - teorija že, v praksi pa

. Glede oblačenja pa tudi mene včasih ima, da bi včasih komu kaj rekla, amapk kot praviš ni moja stvar. Sem pa zadnjič v trgovini (v kateri je bilo zelooooooooo toplo) videla mislim, da enih 9 mesecev starega otroka, ki je bil tako zelo oblečen pri
18-ih stopinjah zunaj!!!, da je bil siromak ves rdeč v obraz - na sebi je imel bundo in volneno kapo in dobro, da se ni videlo kaj je imel še spodaj

Moj Gal pa je imel bodi s kratkimi rokavi in čez majčko z dolgimi rokavi, hlače, nogavičke in zokne.
Hijenca upam, da se tvoje zdravje kmalu izboljša
Barbaw kako jaz pogrešam kakšno dobro knjigo, a trenutno žal niti naročenih revij ne utegnem prebrati.
Hranjenje - pri nas je Gal danes z zizanjem kar malo štrajkal, zato je imela mami že kar boleče, težke zize

Sicer pa je danes pojedel banano, 60 ml mlečne kaše in pa le trikrat je zizal. Ne vem kako to?
Aurora

za pedikuro. Jaz pa komaj čakam naslednjo sredo, ko odpeketamo v Čatež in upam, da najdem kakšno razvajanje tudi zase.
Algee pa ne pijem.
Zdaj mi pa PROSIM pomagajte in povejte kaj naj vzamem za Gala v Čatež - kar se tiče hrane? Nimam pojma kako bo to tam potekalo sedaj, ko smo začeli tudi z GH? Kako bom kaj zmiksala, vodo segrela.....
Uf
Aurea - 3 ure spanja v kosu čez dan

- sem ti kar malce favš

Pri nas ga že ni bilo da ne pomnim.
Midva sva bila pa danes z Galom spet na sprehodu v dežju in je res zanimiv pod to dežno prevleko

, jo opazuje in se čudi, pa brca v njo
SS kakšne skutke papca tvoja Manca? Se opravičujem, če ste že pisale o tem.
Glede nalaganja slik - tudi jaz še gruntam kako, na kakšen način
Estrella - kaj pa če bi postavile mejo - torek, 18.11. ob 18.11