cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

trojček...

clock-img

05.11.2008, 11:57

clock-img

Anonimen

Me zanima,ste že?Vas mika?Nimam še nobenih izkušenj,bi pa probala varianto dve ženski,moški.Ne me čist popljuvat,sto ludi sto čudi,pač izkušnja,firbec,pa da ne bo pomote midva se imava med seksom čist fajn,ampak bi oba probala še kej...

clock-img

05.11.2008, 11:58

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Če si baba, dej rajš z dvema tipoma - bo zihr bolš. user posted image

clock-img

05.11.2008, 12:05

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Če si baba, dej rajš z dvema tipoma - bo zihr bolš. user posted image

če te mika probaj obe varianti

clock-img

05.11.2008, 12:31

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Včasih ne folgam s svojim dedcem, ne da bi si še nekoga zraven vlačila v posteljo. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

05.11.2008, 12:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.11.2008, 12:34

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Aja, to je tudi možno. Samo ni napisala, če rabijo moškega ali žensko. user posted image

clock-img

05.11.2008, 12:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.11.2008, 13:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.11.2008, 13:28

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Me zanima,ste že?Vas mika?Nimam še nobenih izkušenj,bi pa probala varianto dve ženski,moški.Ne me čist popljuvat,sto ludi sto čudi,pač izkušnja,firbec,pa da ne bo pomote midva se imava med seksom čist fajn,ampak bi oba probala še kej...

Spet si bla površna. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2008, 13:34

clock-img

Anonimen

Nism ista...a pol je še več takih?Bi se pa lahk zmenle,hmmm?

clock-img

05.11.2008, 13:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.11.2008, 18:11

clock-img

Anonimen

No,če je katera za...naj se oglasi na:jagodka.n@gmail.comuser posted image lp

clock-img

05.11.2008, 18:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No,če je katera za...naj se oglasi na:jagodka.n@gmail.comuser posted image lp

Bomo jagode tudi jedli?

clock-img

05.11.2008, 19:38

clock-img

Anonimen

Ti si pa res mal kratka v pameti,da to po forumu iščeš.

clock-img

05.11.2008, 20:47

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Očitno ni, če pa sta že dve z istimi željami. user posted image

clock-img

05.11.2008, 20:48

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: živka

tanikaa, ja kaj pa ti delaš? user posted image

Brat se učim. user posted image  Vedno samo na pol preberem.user posted image

clock-img

06.11.2008, 10:00

clock-img

Anonimen

Torej, jaz sem anonimna ki sem zadnjič zastavila vprašanje o moji fantaziji.Te teme nisem odprla jaz in da nebo pomote jaz nisem nikogar iskala za zraven zanimalo me je samo če je kdo imel izskušnje s tem in kako je bilo, drugače pa ne rabim rr ali salamonovega oglasnika da si najdem koga.Je pa res da imama iste željeuser posted image Sicer pa meni se še fantazija ni uresničila in se še za enkrat ne bo.Dokler nebom čisto prepričana da nebo posledicuser posted image

clock-img

06.11.2008, 11:39

clock-img

annya

pencil-img

216

Ok, mogoče bo to butasto zvenelo, sam meni se gabi s kr nekom sexat user posted image   Sem bolj staromodna in seksam iz ljubezni!

clock-img

06.11.2008, 11:40

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ljubezen in seks sta dve različni stvari... sta fajn, če sta združeni, ampak ne boš verjela - gre tudi eno brez drugega (v obe smeri). user posted image

clock-img

06.11.2008, 11:43

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Meni tudi...sva že dve staromodniuser posted image

clock-img

06.11.2008, 11:59

clock-img

Anonimen

Anonimna,kakšne posledice so pa lahko?Annya,ne vem sam ne morm se glih zaljubit v eno bejbo,za to imam fanta in z njim počnem to iz ljubezni,veš;Sej je prav,vsak-a ima svoje mnenje.Js gledam to sam kot neko izkušnjo kot sm že napisala.Aja pa tista k mi je napisala,da sm kratka v pameti,da to iščem po forumu,mi naj svetuje kak naj drugač pridem do teh informacij?Bom vesela nasvetauser posted image ,očitno ti neki na paše,da si to morala izrazit prav na forumu,hahaha?
Imejte se radi...

clock-img

06.11.2008, 12:03

clock-img

Anonimen

Anonimna,piši mi na mail,za čvek,ker tu gor ne bom več pisala,da ne bo komu šlo to preveč v nosuser posted image

clock-img

06.11.2008, 12:15

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ok, mogoče bo to butasto zvenelo, sam meni se gabi s kr nekom sexat

no, v hrano tudi nisem zaljubljena (čeprav imam zelo intimen odnos z njo in jo pogrešam, če je niuser posted image ), pa ji vseeno kdaj dovolim prisostvovat pri seksu...
Pri trojčku je verjetno tako, da pač tistega tretjega ne gledaš kot osebo, v katero bi se zaljubil, ampak kot dodatek, popestritev vajinem seksu. Nisem še probala, ampak tako si predstavljam. Lahko da je narobe... Ostale kombinacije (če se zaljubi še kaka druga kombinacija od os. para) znajo bit pa rahlo problematične, razen če se ne vsi med sabo - potem maš pa spet "one happy family"user posted image .

clock-img

06.11.2008, 12:32

clock-img

Anonimen

Ja,jst sem pa tista,ki je napisala,da si kratka v pameti,ker to po forumih iščeš.
Glej,dost drugih zadevščin je,kjer najdeš take ljudi,ki so pripravljen to počet.
Ne,z mano pa ni nič narobe,tudi proti takimi nimam nič,zarad mene nej sexajo s komerkoli,v nevem kolikem številu naenkrat.
Sama sem še zmeraj za sex z partnerjem,tretja oseba je zraven odveč.To je moje razmišljanje.Salamonov oglasnik je pa ja najboljša stvar za iskanje partnerjev.Tam boš ziher kej našla,ne pa da tule iščeš spolne usluge!!

clock-img

08.11.2008, 06:48

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Včasih ne folgam s svojim dedcem, ne da bi si še nekoga zraven vlačila v posteljo. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem