cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)

clock-img

17.11.2008, 10:21

clock-img

beyba

pencil-img

2002

Zdej pa hitro olivno olje,,,,pa baterijo not pa prisluškovat.....full je smešno, kadar se mu kovacauser posted image user posted image user posted image user posted image   uzivaj....

clock-img

17.11.2008, 10:22

clock-img

beyba

pencil-img

2002

aja pa sori za obliko....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to ni ravno moja veščina paketke delat, si se mogla mal trudit da si odprla a ne....

clock-img

17.11.2008, 10:23

clock-img

beyba

pencil-img

2002

Aja sam še to full se bolš sliši z drugimo slušačkami...jst sem vzela tiste od ipoda, al pa od mp3-ja če maš....

clock-img

17.11.2008, 10:24

clock-img

Anonimen

jazzzika... Jaz sem super... M je bila prvič popolnoma brez bolečin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je bil pregledek???

clock-img

17.11.2008, 11:07

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: beyba

aja pa sori za obliko....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to ni ravno moja veščina paketke delat, si se mogla mal trudit da si odprla a ne....

ni blema user posted image  je pa poštar prišel tik predno sem šla, tako da se bom z vsem tem ukvarjala komaj zvečer user posted image  kakšno baterijo rabiš, tisto kvadratno na 9V ali kaj je že? da kupim vnaprej

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

17.11.2008, 11:28

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

živa...super, da je bila neboleča user posted image ....zna presenetit, ane?user posted image user posted image  Na pregledu je blo v slogu dr. Reša...EXPRESS, prideš not, že na vratih poveš zakaj si tam....hitro v kabino...en, dva, tri si že na kozi. Dobiš enga umetnega lulčka umes in glej, glej....vidiš najlepšo slikico v življenju. Mal romantike , izmera in hitro dol s koze, čez 14 dni spet pridite in adijo!user posted image user posted image user posted image  To traja cca. 4 min vse skupajuser posted image user posted image . Mah tale Reško rula!user posted image

Zdaj grem pa mal delat....

...Ajsi lep dan ti želim....a boš kaj prej s službe ušla?user posted image

clock-img

17.11.2008, 11:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

živa...super, da je bila neboleča user posted image ....zna presenetit, ane?user posted image user posted image  Na pregledu je blo v slogu dr. Reša...EXPRESS, prideš not, že na vratih poveš zakaj si tam....hitro v kabino...en, dva, tri si že na kozi. Dobiš enga umetnega lulčka umes in glej, glej....vidiš najlepšo slikico v življenju. Mal romantike , izmera in hitro dol s koze, čez 14 dni spet pridite in adijo!user posted image user posted image user posted image  To traja cca. 4 min vse skupajuser posted image user posted image . Mah tale Reško rula!user posted image

Zdaj grem pa mal delat....

...Ajsi lep dan ti želim....a boš kaj prej s službe ušla?user posted image

hehehehehhehehe

si me prov nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si pa pojava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čestitke za user posted image user posted image user posted image   a je eden al sta dva? Tega še ne vemo a?

clock-img

17.11.2008, 11:48

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Vemo, vemo Živa... user posted image  jeuser posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

17.11.2008, 11:51

clock-img

Anonimen

Ojla.

O pikica, hvala za tako lepo slikco..user posted image  user posted image

biba, jaz se počutim že čisto ok. Tud krvavitve so ponehale. Edino kar ne poneha je stalno razmišljanje o izvidu.user posted image

sonček, bravo za brcike!! user posted image  

uau, beyba, kakšno športno bejbo maš ti. user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

murkica, a ni fajn d damo murkota gor?? Je taka fajna dieta. user posted image

miška, te še vedno prehlad daje?? Ga bomo danes pregnale, nič bat.

In drugače? Kako ste? user posted image

clock-img

17.11.2008, 13:09

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Suzy- pomojem bi bilo najboljše, da bi si ga sprintala pa ga nalepila na hlandilnik oziroma kar na vrata od shrambe... Po mojem bi takoj počla dol ene 5 kg...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

17.11.2008, 13:12

clock-img

Anonimen

no vidiš..user posted image   user posted image  bom še jaz probala.

clock-img

17.11.2008, 13:23

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzisonček, bravo za brcike!! user posted image  

hvala draga moja.Sem vas prišla malo pokukat ko se mi juhica greje potem grem pa nazaj pod kovterčekuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

17.11.2008, 14:41

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

ahojuser posted image

danes sem se pvič odrekla mleku, namesto tega pijem kavico z sojinim mlekom..naja se bo potrebno privadit na okusu.

joj kakšni sonček je zunaj...se s psičko igrave, dokler jaz ne dobim čist rdečih ličk, ona pa jezika do taluser posted image no vsaj tako je bilo včeraj...dokler naju ni tema pregnala.

clock-img

17.11.2008, 17:05

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Ej prinčipese moje,

pa sva končno doma. Je bila danes v MB gužva za znoret. No, UZ smo opravili, dobila prvo piko, jutri me čaka druga in v sredo še tretja, v četrtek pa spet UZ.
Na levi strani se valita dva večja folikelčka, pa na desni dva, pa še dva mini na vsaki strani je vidla. Hm, no mogoče bo Gonal še ta dva tudi kaj motiviral, da se izkažeta ...

In najlepša hvala VSEM za pestke. Priznam pa, da je bila beybina slikica pestke male princeske THE BEST for luck! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2008, 17:20

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

Se user posted image user posted image user posted image za valenje/valjenje/valitevuser posted image  user posted image   folikelčkov
naj ti taleuser posted image prinese srečo
in tale user posted image odžene  pesimizem.

clock-img

17.11.2008, 18:11

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

bibi - tnxuser posted image . Kako si ti? Kako napreduje diploma?

clock-img

17.11.2008, 18:12

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

beyba - tvoja pupa je tak cart, da bi jo lahko cele dneve samo občudoval user posted image  

clock-img

17.11.2008, 18:25

clock-img

beyba

pencil-img

2002

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   se*  vsš boš mela kmal svojega cukrčka....pa se boš ubadala z vprašanjem, kako takega cukrčka spravt brez joka v posteljo, brez da bi jo blo treba miljonkrat uspavatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2008, 18:33

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

pikcao je pa vceri zvecer zvedla kok je pisala izpit....

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

17.11.2008, 18:36

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

user posted image

user posted image user posted image user posted image  tri tocke manjkale do 9 user posted image ..sej sm upala d bo kej boljs, ampak je to tud lepo,a ne ? user posted image

clock-img

17.11.2008, 18:38

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

se bom pa sama veselila, k nobene od vas nikjer ni user posted image user posted image

clock-img

17.11.2008, 18:39

clock-img

beyba

pencil-img

2002

pikica o B R A V O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič bit zbirčna glavno da je še en odpisan....

clock-img

17.11.2008, 18:43

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

hvala beybaaaaaaa

clock-img

17.11.2008, 18:44

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

user posted image

clock-img

17.11.2008, 18:48

clock-img

beyba

pencil-img

2002

evo jst mam večerjo( veliko šalco čokolešnika) pa nikjer nikogar za klepetat...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem