writing-img

RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)

clock-img

07.11.2008, 12:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~
hmm...po prebranem, je najboljše da si grem kupit  bobipalčke, šnicl, grozje, mandarine in banane...in vse to namočin v evrokremuser posted image

bom takoj zanoslauser posted image

a to je recept? Katera se javi, da bo dvorni preizkuševalec? user posted image   user posted image    user posted image

jazzz, zaenkrat me ni še nič strah. Danes sem šla v laboratorij, sedaj po službi grem pa po rezulate. Kolikor se poznam, me bo "zvilo" šele v ponedeljek zjutraj.user posted image

clock-img

07.11.2008, 12:53

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

suzi..nč mislit, da bodo slabi rezultati. vse bo še ok. Sem pa ista, kot ti, mene tudi zjutraj predno grem na kaj takega začne zvijat. Še če grem samo G. me zvijauser posted image

Kam ste pa ušle?

clock-img

07.11.2008, 12:57

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Punce a ve umivate npr. pomaranče ali mandarine predno jih jeste? jaz jih ne, vem pa da so full špricane z nekimi ojačevalci vonjev, konzervansi,...mam slabo vestuser posted image

clock-img

07.11.2008, 12:57

clock-img

Anonimen

Mene pa pri G sploh nič. Sedaj sem že tok navajena, da je tko, kot bi prišla nekam na kavo. user posted image  Me pa pri zobarju bolj zvija... user posted image

Skratka, v nedeljo se bom mal postila z zeljem in vodo, da me mal spuca.

clock-img

07.11.2008, 12:58

clock-img

Anonimen

Pomaranč ne perem, ker jih itak olupim. Kar pa ne olupim pa ful operem. Razen seveda grozdja.

clock-img

07.11.2008, 13:08

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Jazzy te je prestrašla tista oddaja na TV? Jaz tudi nikoli ne perem agrumov in banan(user posted image ) , ker jih lupim. Bi pa bilo mogoče pametno, da niso v isti skledi z jabolki ipd.

Suzi zakaj pa grozdja ne?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

07.11.2008, 13:16

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

jazzz:jaz isto kar se da olupiti ne perem,saj ima tako olupek in se zavrže potem tisto.Tudi sama sem že razmišljala zaradi tokse kaj pa mandarine ,ki jih lupiš in se lahko prenese kaj na sadež,sam a veš kaj če do sedaj ni bilo kaj mislim da tudi sedaj ne bo,pa smo vedno imeli muce doma.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

07.11.2008, 13:23

clock-img

Anonimen

gigi, ne da ne perem grozdja. Itak ga dam pod vodo, vendar vsake jagode pa ne morem zdrgnit. user posted image

clock-img

07.11.2008, 13:25

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

gigi, ne da ne perem grozdja. Itak ga dam pod vodo, vendar vsake jagode pa ne morem zdrgnit. user posted image

OK, sem že mislila, da je kakšna nova vraža user posted image
Seveda ne moreš vsakega grozdka posebej zdrgnit user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

07.11.2008, 13:31

clock-img

Anonimen

A katera opere sadje s kisom in vodo? To sem enkrat nekje slišala..

nič drage moje. jaz odhajam domov..

se beremo v ponedeljek..

lep vikend, pa ne ga preveč pit jutri user posted image

clock-img

07.11.2008, 13:48

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

suzi, lep vikend tudi tebi!!

Saj vem, da če olupiš, olupke zavržeš, samo vse to z rokami potem prenašaš...mah kaj pa vem...valda niso Hrvati začel mandarin špricat.user posted image  jaz domačega grozda ne perem, če vem da je bil vmes dež ali pa če ga otrgam direkt iz trte. Ker vem, da oče ne škropi več, ko je že toliko zrelo.

Mah kaj je sedaj s to tokso, sem slišala za njo, pa mi ni čist jasna! Itak se z mački samo na daljavo pogovarjamo....user posted image

clock-img

07.11.2008, 14:34

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

suzi, lep vikend tudi tebi!!

Saj vem, da če olupiš, olupke zavržeš, samo vse to z rokami potem prenašaš...mah kaj pa vem...valda niso Hrvati začel mandarin špricat.user posted image  

a si jih kupila v tušu ,da so hrvaške,ker na mojih tudi piše Hrvaška in sem jih kupila 5 kg ko so bile v aKCIJI PO 0,68EVRAuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

07.11.2008, 14:39

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

ne mislim, da so iz spara...sam karton je iz hrvaške, če so pa madarine...nimam pojmauser posted image ...vse je možno

clock-img

07.11.2008, 14:46

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj ni važno sam da se jejo,njami kak so dobre,pa kako suho figo bi sedaj pojedla pred kosilom,no danes kuhamo,pečemo krvavice,zelje in krompir z ocvirkiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

07.11.2008, 15:07

clock-img

Anonimen

PIKICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

a veš kok si mi zdej sline pocedila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.11.2008, 15:15

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

me veseli babe žabe, da sem vas nasmejala...
jazzika, če potem po tisti kombinaciji kozlaš..jah to je pa spet en znak več, da sem noseča, ne da?

šužika škuštrana...se ti pridružim pri montiju v poonedeljek...ampak le če mi čez vikend uspe, za slovo it na pico.
danes mi ni uspelo, sva šla z mojim prej po barvo, da preštrihava hodnik...pa še je bilo prehitro za veečrjo, da bi šla na picouser posted image

tak zdaj pa držte pesti, da namešava željeno barvo, in poštrihava ta hodnik.

še prej pa moram mojega počakat..ker je očitno nekaj zlooo pomembnega političnega na tvuser posted image user posted image

clock-img

07.11.2008, 15:22

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

ja kaj je babe moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ziva ce te se nekrt slism d bos RR zapustila bos vidla jih bos dobila po nagi riti in to od unga k ma bic v roki na 5 al 6 straniuser posted image user posted image user posted image

no k si boste zazelele mal smeha mi povejte, pa vam bom spet napisala kaj se mi je dons nrdil.. kr jz pa moj + moja cela familija se je ze nasmejala do solz user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

07.11.2008, 15:28

clock-img

spps

pencil-img

14046

ojla! glih komaj sem zrihtala-na kratko-dobila sem pošto rubežnika,da sem dolžna za stroške lj.sodišča,pa tem bedakom ne moreš razložit,da nisem bila nikol v kazenskem postopku.1,5h sem se drkala s telefonom,ker so me pošiljali iz ene cifre na drugo...brezvezeuser posted image user posted image user posted image
razpiz...me je pa to,ker sem pred dvema letoma bila klicana za pričo umora na LJ sodišče -.mi ni blo čist nič jasno....

no v obeh primerih so me zamenjali z moškimuser posted image  ,ki mu je ime sašo z istim priimkom,,ki sem ga imela pred poroko...on je iz LJ,jaz sem pa že celo življenje v celjski regijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

upam,da me bodo pustili primer,da ne bom naslednjič" kriva" kakšnega umora...

< Sporočilo je popravil spps -- 7.11.2008 15:29:48 >

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.11.2008, 15:29

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

da čujem pikica...
bom mela se za kaj smejat, pri pleskanju..čeprav se mi še smeji od  pujsa ki je pojedel kukavicouser posted image

clock-img

07.11.2008, 15:30

clock-img

Anonimen

NAPIŠIIIII pikica

clock-img

07.11.2008, 15:30

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

spps...sem ti že na oni temi napisalauser posted image

clock-img

07.11.2008, 15:31

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

nič jas grem...igrat...the pleskar, biba the pleskaruser posted image

clock-img

07.11.2008, 15:34

clock-img

spps

pencil-img

14046

to bo mogoče zdaj,ko sem priimek menjalauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.11.2008, 15:35

clock-img

Anonimen

dobro delajta biba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spps... ne razburjaj se, nosečka si user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.11.2008, 15:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: spps

to bo mogoče zdaj,ko sem priimek menjalauser posted image user posted image

na keri temi? Pokažite še meni prosim user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem