IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
tejka - kdaj ti dobiš rezultate blata? Danes? Sem spregledala...
Upam. Rekli so, da bodo poklicali ko bodo.

da bodo lepe novičke.
gajka - mogoče ti pa ponudijo več če se zavejo da te s to plačo lahko izgubijo...
naty - no nooooo..sej to sem mislila

če sta včeraj uporabila idejo ko si pisala o lepilu in bleščicah.. In je ratalo? Boš pokazala izdelek?

Čebelico si kupila?
Maja T. - joj kaka šarmerka je Zara
sandra - mogoče bi več dodatka zvečer respomagalo

Poskusi. Jaz mu dam 180 ml dodatka in potem še 5 minut pri meni vleče.... se pravi kar veliko poje...ampak ga bolj nasiti kot če bi mu dajala samo svoje mleko...
Aja jaz pa uporabljam oz jo bom riževo kašico od Hippa.Glede na to da bo kasneje jedel tudi te kašice kdaj pa kdaj sem kar pri njej obtičala - hippovi znamki. Sem pa videla da jih je kar precej vrst...
URSKAP - pri vas gre sneg, pri nas 8 km stran pa še vedno samo dež

Je varianta da greva skupaj ja...se bova še zmenili..Odvisno od tega če ima moj čas tudi ker potem take izlete izkoristiva še za nakupe. Če ne bo mogel grem pa z veseljem s teboj :D
grrrrrrrrrrrrrrr..sem jezna

....in razočarana

..nad mojo najboljšo (sedaj mislm da že bivšo) prijateljico.... Je zadnja leta zanemarjala zaradi kariere najine stike sedaj pa mene obtožuje da sem kriva in mi govori da ji ne dajem podpore ker nisem šla na njen koncert... Ko sem bila pa v bolnici maja zarad krvavitve in me ona ni niti poklicala niti nič je pa kaj?? Podpora zihr ne... KRIZA!

Letos me je policala 5x -je to prijateljstvo???? A jebi ga...eni prijatelji odidejo, drugi pridejo... ni edina ki jo mam, je pa edina ki jo poznam od 0 let...
Pišem kasneje naprej..samo da malo k sebi pridem....