IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Sayuri sedaj pa še vprašanje zate. Glede plavanja, mi povej prosim, kako si zrihtala sebe po plavanju? Kam si dala Filipa ta čas? Mislim saj verjetno kompliciram, samo ni mi čisto jasno
. In kaj če spi prej, si ga zbudila in dala v vodo?
Ni to malo šok? Res verjetno kompliciram, ampak...
Midva sva bila ob 8h že na Difu

. Je bil zgoden za vstajanje in sem se kar za ob 8h prijavila. Spal je celo pot, tam se je pa potem zbudil. Se ga v začetku kar v lupinici tja nesla, ampak je bilo tko težko (še torba zraven z rezervnimi oblačili, brisačo....). Potem sem ga pa kar v voziček spakirala in šla notri. Voziček potem pred vrati pustiš. Moraš bit pa točen oz je bolje, da malce prej prideš. To vam bojo tud tam povedali. Ker potem vaditeljice vrata zaklenejo in ni nikogar v garderobi. Kolikor se spomnim, je bil potek sledeč:
1. Kopalke sem si oblekla kar doma. Sicer je tam en kot z zaveso, kjer se lahko preoblečeš, ampak ga redkokdo uporablja.
2. Ko prideš v garderobo, si izbereš eno omarico. Meni je pasalo bolj pri bazenu. TAm se parkiraš.
3. Pod omarico so na tleh blazine, ki so namenjene izključno dojenčkom. Tja

položiš. Iz torbe sem vzela vse potrebno za na bazen, ker potem ni priporočljivo skakat v garderobo (brisača zame + za

, dudo, čaj, pamperska in body). Najprej sem slekla sebe do kopalk, nato še Filipa. TAm ga oblečeš v neoprenske kopalke ali plavalno pleničko.
3.Greš na bazen in stvari odložiš na ležalnik. Tam vaditeljice otročka dajo v Fredov obroč (jih imajo tam že napihnjene in ne rabiš svojega). Ta čas greš ti v vodo. Otročka ti one podajo v vodo.
4. Vadba poteka kakšnih 20-30 minut. Tiste, ki so prve prišle v bazen, grejo tud prve ven.
5. Na ležalniku zrihtaš otročka - ven iz kopalk, zaviješ v brisačo. JAz sem potem še sebe hitro zbrisala. ZA pit sem mu dala in potem mi je tud že pasalo, da sem ga tam dala v pleničko in spodnji body (brez rokavov). Moraš pazit, da se otrok prehitro ne ohladi.
6. V garderobi sem izmenično rihtala Filipa in sebe. Filip je bil spet lepo na tisti blazini na tleh.JAz se nisem šla preoblačit v tisto kabino, ampak se mamice ponavadi kar tko preoblečejo. Saj skrivat se nimaš kaj. Pod prisačo si daš kopalke dol, spodnje perilo gor...potem pa že gre. Če pa moraš na WC ali pa v kabino, pa ti vaditeljice popestvajo otročka in tud popazijo. Al sem pa mamico zraven sebe poprosila, naj ga malo popazi.
Postopek naprej sem ti pa že par dni napisala.

Če te še kaj zanima, kar vprašaj. VAm bojo pa vse na tistem uvodnem predavanju razložili.
< Sporočilo je popravil sayuri -- 8.12.2008 12:10:29 >