IZVIRNO SPOROČILO: tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
K_a_t_j_a, PABLO, tinka14, aradej, mishel, kaja02 - fotke s srečanja v CE so zdaj vse na netu in si jih lahko snamete dol (kje in kako, sem vam že zadnjič napisala na ZS).
hvala, grem kar pregledat! :)
gajka (in ostale

), jaz sem se po tem, ko sem dala slikce na net, prehitro poslovila in ugasnila rač. in zato vam nisem poslala sporočila v vednost

. Tekom naslednjega dne pa sploh nisem uspela priti nič na RR, pa tudi sicer bolj tu pa tam kaj ujamem. Pa saj se tudi po uri vidi

kdaj pridem čekirat zamujeno

.
gajka - In kako gre drugače? Resnično upam, da se vama z Rokom hranjenje kaj izboljšuje?!! Res si pridna in se dolgo lepo trudiš v njegovo dobro, vendar se tudi meni zdi, vsaj po pripovedovanju in izkušnjah nekaterih mamic s podobno situacijo, da je bil takšen "začetek konca". Dojenje se je počasi poslavljalo in začenjalo z uvajanjem GH. Morda bi si res želela, da se dojenje ne bi še tako hitro končalo,.... pa saj veš - Rok zna presenetiti

! Upam, da bosta uspela urediti tako, da bo za oba dobro in čim manj neprijetno in da te ne bodo kakšne nadalnje raziskave preveč razžalostile..... Včasih je vse za nekaj dobro!
kaja02 - čestitke tvoji pupi za 4 mesece

, čeprav z rahlo zamudo! Ob tem se šele zavem, da se jutri tudi našemu cukru pripiše mesec v
+. Kako gre čas! Prav tako boste mini praznovali tudi pri
Zoja miši in
sayuri in..... skratka
vseeeeeeem, ki ste in boste v kratkem (karkoli

) praznovali
ČESTITKE!!!!!
Pri nas smo trenutno bolj tako "ponočnjaško družabno naštelani". Ponoči
Otmar žura in v družbo vabi vse, ki smo v bližini (čeprav nam vedno do nočnega žuranja ni

), čez dan pa si gosposko privošči počitek in lepotni spanec

. Oz. dopoldan si ga privoščiva kar oba! Vsaj danes sva si ga. Potem pa sva vseeno uspela ujeti še nekaj sonca. Pa še srečala sva se z dvema bližnjima sosedama, ki tudi vozičkata. Drugače pa nas je kar pet tako rekoč sosed z otročički starimi od 1 do 5,5 mesecev. Eno sicer (še) ne poznam, ker so se še ne dolgo tega v naš kraj priselili. Saldo pa je 4 fantki in 1 punčka.
Kaja02, to so torej tudi najverjetneje bodoči sošolci tvoje
Leje. Bo še pestro v našem koncu, ko bodo tile pobeki na kupu družno začeli "raziskovati svet".....

....
Tinka14 - sem videla, da si lepo ustvarjala osnutke za vabila na krst, ki bo v Braslovčah. Kaj ti si prav iz Braslovč? Poznam nekaj ljudi tam okrog oz. sem jih včasih, ko smo bili še mladi....

......Poznaš morda tudi Big brother deklino

? Kar tako vprašam, zaradi malo lokalno "zvezdniškega" pridiha.
Pa

vsem za lepe slikce malih sončkov, pa vseh prazničnih dekoracij, pa dobrot, pa

....... brez zamere, grem spat. Nočko!