IZVIRNO SPOROČILO: majči22
sayuri jest bi dala kar po žlički. Sej verjetno bosta najprej bl mal pojedla. Kdaj je bolje pa nimam pojma. A mislite, da je kakšna razlika
Otročku je bolje uvajati novo hrano dopoldne zato,da če mu slučajno ne paše,da jok in kričanje mineta do večera in je potem ponoči mir,vsaj mislim da zato,če se motim me bo že katera mamica popravila. Jaz bom prvič uvajala dopoldne,sem pri Erazmu tudi.
Naty,upam da na koncu le ne bo alergije. Imajo pa punce zdaj tle dober primer zakaj se

določene hrane ne da preden ni dovolj star, ker še tako prehitro fašejo alergijo in ni vredno s tem izzivati. Je bila debata na prejšnjem delu čisto na mestu.
Pa da ne bo samo
Tejkaz vedno tista
ta kriva,ki daje take komentraje,ga bom tokrat dala jaz,pa upam da mi ne bo
Neža zamerila ker ni mišljen slabo ampak dobro.
Neža jaz na tvojem mestu ne bi dajala še v stolček dokler ne zna sama sedeti. Tako majhen otrok še nima razvite in dosti trdne hrbtenice da bi sedel,s tem mu lahko pokvaril,zviješ hrbtenico in se ne bo pravilno razvil,pa celo življenje bo imel potem probleme. Če ne verjameš vprašaj kakšno mamico ki hodi na fizioterapijo s

,ker tam ta prvo izveš te besede. Vem ker sem prvega

vozila na fizioterapijo ravno zaradi tega ker je bil preveč zvit.
Ti moraš pa še posebej paziti ker je tvoja punčka nedonošenka in takšni otroci so v resnici še mlajši in tudi ponavadi malo kasneje shodijo,kar je normalno.
Upam da nisi huda name ker sem to napisala,želim samo dobro zate in za tvojo pupo ker vem kako zelo sta si s tvojim

želela

in vem da ji ne želiš nič slabega. Daj jo rajši v ležalnik ali pa lupinico,pa malo privzdigni da bo videla kaj delaš v kuhinji,jaz to delam ko kuham. Lupinico dam kar na pult.
Se opravičujem če sem se še kateri drugi zamerila,samo se res nisem mogla vzdržat komentarja.