IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Jutro, Naty, hvala za
....
Tako katastrofalne noči še nisem imela kot je bila nocoj
, res nisem od 24-ih popolnoma nič spala
....pa malo sem upala, da je vsaj katera prebrala moj komentar včeraj glede slikc....pa spet nič od nič.....No, imejte se, jaz sem napol v komi, moj
je ponoči šel za dva dni v tujino - poslovno, tako, da kdo ve, kaj me vse čaka....bi šla nazaj spat, pa mi ne bo zneslo....saj veste gospodinjska opravila
...
IZVIRNO SPOROČILO: karmar
Dobro jutro še iz moje strani.
Prebiram vas večkrat, napišem pa bolj poredko. Sem pa sedaj prav v skrbeh...Urša se je hranila ponoči na dve uri in izpraznila vsakič obe dojki do konca. To pa vem zato, ker sem šla pumpat in ni blo notri več nič. A mislite da bom ostala brez mleka, oz. da ima premalo? Do sedaj se je nahranila iz ene dojke vse ter še iz druge malo. Sem prav zaskrbljena. In če bo premalo- kakšno mleko naj ji kupim?
Očitno imajo vaši podobno situacijo kot moj prejšnji teden/ta teden. Sedaj se je že umirilo ampak je bilo pa katastrofa do konca

- slabo spanje, hranjenje še večkrat,... HB se je umirilo. Upam da se bo pri vas tudi
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Jaz pa že nekaj časa opazujem Roka, kako se na igralnem centru poskuša na vsak način na trebuh prekotalit, pa si vedno rokico tako nerodno podstavi, da ne more čez. Noga gre čez, glavo zasuče, trupa pa ne uspe obrnit, potem pa kar nekaj jezno nerga.
Bravo ROk!

Naš še kravce komaj zna past... no dans jih je pri P malo doma jih pa sploh noče

Baraba mala
Zoja Miša - super za čeveljce

Jaz sem si tudi ene sexipiliš kupla zadnjič v Deichmanu... PA jih sploh ne nosim..kaj sploh kupujem če pa potem komaj nosim
Tinka - moj je včasih 5 min, včasih 15, zvečer pa ponavadi kake 20-30 min potem pa zaspi. Je pa začel s takim kratkim hranjenjem šele kaka 2 tedna nazaj..prej je visel pri vsakem obroku na joški po pol ure do uro
igralni center - mam kavč raztegnjen pa se igra kar na njemu
Mi smo imeli danes cepljenje - HB ni ven pljunil cepiva za rotavirus, pri pikici je malo zajavkal drugače se je pa režal

.. Pa ko ga je posedla je izgledal kot en mali sumoborc
Je pohvalila da se lepo redi...
matejchi zate podatki: g..... 6700g
cm....61cm (čeprav ga je ona izmerila 58 sem ga sama potem še 1x takoj ko je šla stran izmerila, ker sem videla da ga splon ni zravnala

)
Sedaj je malo pančal... (aja ponoči pa od 21-7.30 ko naju je ati zbudu

)ampak se ravno prebuja tako da moram šibat....
Upam samo da bo vse ok.
bambi - kako je šlo pri vama (saj sta tudi imeli P danes kajne?)? In izpit? Plonkiči uporabljeni?