writing-img

RE: Urša Čepin

clock-img

06.11.2008, 11:25

clock-img

aljuška

pencil-img

522

meni je kot ena playbojeva zajčica og Hugha Hefnerjauser posted image ..Sicer pa važno, da ima hišo z bazenom, bel ferrari in roza spalnicauser posted image user posted image , evo, nekaj takega kot Barbieuser posted image user posted image

clock-img

06.11.2008, 11:27

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Jaz sem jo na videz poznala, ko še ni bila Urša Čepin, ampak Urša *******. Sva z iste ulice, samo da je ona mlajša cca. 10 let. Ker ne živim več pri starših, je že dolgo nisem videla (razen na fotkah), TV Paprike pa pri nas tudi nimamo ... Lahko pa povem, da je bila že pri cca. 11, 12 letih ena prava lutkica - oblečena v nobel cunjice, našminkana, s topim izrazom na obrazu user posted image Me to nič ne čudi, njena mama je tudi videti povsem umetna.

clock-img

06.11.2008, 11:33

clock-img

Anonimen

Ti, povej no, a pa je to plastificirano ženšče res staro šele nekaj čez 20? Meni deluje okrog 40 user posted image

clock-img

06.11.2008, 11:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.11.2008, 11:35

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
Ti, povej no, a pa je to plastificirano ženšče res staro šele nekaj čez 20? Meni deluje okrog 40 user posted image

23 let je bila letos "stara", ja. user posted image

clock-img

06.11.2008, 11:38

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Bo kar držalo, ja.

clock-img

06.11.2008, 11:40

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ko jo vidim ali slišim, me mine seksat tudi po srednjeevropskem času.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

06.11.2008, 11:40

clock-img

ninini

pencil-img

356

Največja katastrofa na TV in glasbenem področju.Videt je ne morem.

clock-img

06.11.2008, 11:47

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

U, tale je sploh dobra: user posted image

V medijski svet se je izstrelila, kot iz topa. Stara je 23 let, voditeljica na tv Paprika, pevka, mamica in soproga. Ker je materialno preskrbljena, povrhu pa še lepa in pametna, je marsikateri ženski trn v peti, moški pa si jo želijo, vendar je zvesta svojemu možu Alešu, zato jo lahko samo gledajo :)

clock-img

06.11.2008, 11:48

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Ker je materialno preskrbljena, povrhu pa še lepa in pametna, je marsikateri ženski trn v peti

Grem si izpulit ta trn. user posted image

clock-img

06.11.2008, 11:50

clock-img

oka

pencil-img

1773

U, tale je sploh dobra: user posted image

V medijski svet se je izstrelila, kot iz topa. Stara je 23 let, voditeljica na tv Paprika, pevka, mamica in soproga. Ker je materialno preskrbljena, povrhu pa še lepa in pametna, je marsikateri ženski trn v peti, moški pa si jo želijo, vendar je zvesta svojemu možu Alešu, zato jo lahko samo gledajo :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samozavest serijsko!

Drugač se mi pa zdi da jo najbolj opišeta besedi tu mač. Tu mač mejkapa, tu mač silikona, tu mač blond, tu mač solarija. Edino možgani so a bit smol. Ženska še brat ne zna prav dobro tisto kar ima na listu napisan. No sem pa prepričana de ima lep karatkteruser posted image . Je pa meni manj moteča kot npr. večni Murko. Ona vsaj smo po papriki gnoji, ta se je pa še sem uturiluser posted image

< Sporočilo je popravil oka -- 6.11.2008 11:54:32 >

clock-img

06.11.2008, 11:55

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

user posted image
http://www.ona-on.net/ursa-cepin/
Slika in link sta za tiste, ki ne veste, kdo je Urša Č.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 6.11.2008 11:58:04 >

clock-img

06.11.2008, 11:58

clock-img

oka

pencil-img

1773

Zara a bi lahko prosim naslednjič opozorila kaj nameravaš, ker jaz sem se resnično močno ustrašila! Še tisti zvok peklenskega režanja zraven manjka pa bo perfektno!

clock-img

06.11.2008, 12:01

clock-img

piamaria

pencil-img

523

user posted image user posted image ja imaste pa močne, men recimo je ona čist ok...tudi osebno ni napačno ni pa ravno odprte glave, pa vsega pa tudi ne more imeti' ANE*?

Vsak naj dela kar hoče in vsak naj pove ali napiše mnenje s priokusom, da si ne premislim še o čem drugem....o odprtih glavah, da ne bo pomote.

Jaz tudi berem ringaraja zaradi zanimivosti, pa še po pravici nisem zasledila, da se kod osebno poglablja v koga preveč...kakor in kolikor hoče .
Gremo naši.

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

clock-img

06.11.2008, 12:04

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

----------------------
Dober izgovor user posted image , a pali? user posted image

ROŽICA

clock-img

06.11.2008, 12:05

clock-img

Anonimen

Drugače je pa punca zelo prijazna. To je tudi nekaj.user posted image

< Sporočilo je popravil kind lady -- 6.11.2008 12:06:01 >

clock-img

06.11.2008, 12:06

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

----------------------
Dober izgovor user posted image , a pali? user posted image

Niti ne. user posted image

clock-img

06.11.2008, 12:07

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
Drugače je pa punca zelo prijazna. To je tudi nekaj.user posted image

Prava kajnd lejdi. 

clock-img

06.11.2008, 12:09

clock-img

fragola

pencil-img

3082

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

o mama mija, samo 23let, jaz bi ji dala veliko več!!!!!

Meni mi je neumna prsata blondinka, poje pa katastrofalno!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil fragola -- 6.11.2008 12:13:20 >

Upanje zadnje umre!

clock-img

06.11.2008, 12:14

clock-img

Anonimen

Kakšna je razlika med Murkom in Čepinovo?

Murkotu skoraj nobena Slovenka ne bi dala, Čepinovo bi pa povaljal skoraj vsak Slovenec.user posted image user posted image

clock-img

06.11.2008, 12:19

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Kakšna je razlika med Murkom in Čepinovo?

Murkotu skoraj nobena Slovenka ne bi dala, Čepinovo bi pa povaljal skoraj vsak Slovenec.user posted image user posted image

Žalostno, pa resnično. Po moje pa bi se kakšen hiper intelektualec vzdržal brez problema.

clock-img

06.11.2008, 14:12

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Spomnim se intervjuja z njo v Obrazih. Zanimiva izjava, da za tisto ogromno vilo sama skrbi, kao kar se tiče pospravljanja ... user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

06.11.2008, 14:19

clock-img

Anonimen

Kokoška ki NIMA POJMA o petju, glas kot da bi se ptiči nanjo usrali, PUKLASTA je tako zelo, da mi ni jasno, da tega ni še nihče omenil, na Papriki je itak samo zaradi moža, vse kar ima od denarja do kupljenih jošk je zaradi moža, ona je bila pri njemu samo njegova tajnica, drugače pa sem zadnjič v Obrazih videla njuno hišo

Okey hiška je še kar, samo če ne bi ona njuno spalnico totalno v roza ofarbala in jo z roza stvarmi opremila, kot da ima devet let. Drugače pa če malo bolje pogledaš za svojih 23 let izleda stara, vsaj deset let bi ji več pripisala to pa zaradi čikov in izpostavljanja umetnemu soncu, vsa je lisasta po koži, vem da se je skregala z Domnom Kumrom, zdaj bdi nad njeno kariero Raay (kar me čudi, kot da jo še ni slišal peti ampak očitno mu dobro plačajo), drugače pa še enkrat puklasta pukla brez posluha za petje

ma kadar prižgem Papriko zagledam njeno faco, hočem nočem user posted image

clock-img

06.11.2008, 14:23

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

ok, ne vem kaj dosti o njej..se mi zdi pa smešno a vsi nanjo gledajo kot da ima full keša in kaj jaz vem kaj še, večinoma zato ker se vozi v tistem ferrariju. pa dobro, saj sploh ni njem, kolikot jaz vem oni prodajajo avtomobile in se samo vozi v njem, drugače je pa naprodaj. ne vem, meni se to ne zdi stvar za hvalit in postavljat naokoli user posted image  in baje se je gospa letos komaj spravila na morje, ker ji je bilo nerodno, da nimajo dovolj velike jahte user posted image  naj bo vesela, da jo sploh ima rit posrana...mi je pa žal, da je nisem srečala kje na morju, take si privoščim z velikim veseljem hehe user posted image

clock-img

06.11.2008, 14:25

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

mi je pa žal, da je nisem srečala kje na morju, take si privoščim z velikim veseljem hehe user posted image

Kaj pa bi ji naredla??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni