writing-img

RE: Se znajdete v takih situacijah?

clock-img

07.11.2008, 23:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Tomaž, ja, ...včas smo se ga še napil skupaj, pa ne samo enkrat. Lepi cajti so bili tisto....Samo vedno je bil pa neka taka siva miška, nič posebnega, tudi danes je tako, vsaj meni se zdi.

A ti pa mič ste ble sošolke?user posted image Za polulat smešnouser posted image

clock-img

07.11.2008, 23:10

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

Tomaž, ja, ...včas smo se ga še napil skupaj, pa ne samo enkrat. Lepi cajti so bili tisto....Samo vedno je bil pa neka taka siva miška, nič posebnega, tudi danes je tako, vsaj meni se zdi.

Res? Kak to misliš, bolj tak, tak..v stilu on bi da j ebe al da mu ne uđe?  Taki nit smrdi nit miriše? Neka srednja žalost, brez izrazitega karakterja? Taki ko se vda v usodo, pa kaj bo bo??

clock-img

07.11.2008, 23:11

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

A ti pa mič ste ble sošolke?user posted image Za polulat smešnouser posted image

Ne, nisva bili sošolki, sva pa, se mi zdi, isti letnik. Samo različne šole, pa različne družbe. Ampak isto mesto user posted image

clock-img

07.11.2008, 23:12

clock-img

Anonimen

Lepi cajti so bili tisto....

Ja, res, lusno je bilo. Meni se je fajn spominjat ;). Upam, da ne meji na opravljanje user posted image

clock-img

07.11.2008, 23:12

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Isti plac po šoli ali med user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

07.11.2008, 23:13

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Lepi cajti so bili tisto....

Ja, res, lusno je bilo. Meni se je fajn spominjat ;). Upam, da ne meji na opravljanje user posted image

Ne razumem....user posted image  Meni se ne zdi. Tebi?

clock-img

07.11.2008, 23:13

clock-img

Anonimen

Isti plac po šoli

To pa najbrz ni tezko, ker takrat ni bilo veliko placev user posted image .
Slon.
Pa kaj se?

clock-img

07.11.2008, 23:15

clock-img

Anonimen

Meni se ne zdi. Tebi?

Ne.
Samo ves, da ne maram opravljat, pa je crta tanka. No, tole mislim da ni.
V glavnem, fajn sosolce sem imela user posted image .

clock-img

07.11.2008, 23:21

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Meni se ne zdi. Tebi?

Ne.
Samo ves, da ne maram opravljat, pa je crta tanka. No, tole mislim da ni.
V glavnem, fajn sosolce sem imela user posted image .

Fajn letnik smo bli. user posted image

clock-img

07.11.2008, 23:21

clock-img

Anonimen

Fajn letnik smo bli.

DA, staRa.

Saj smo se vedno :)).

clock-img

07.11.2008, 23:24

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Dobra letina se reče user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

07.11.2008, 23:27

clock-img

taška30

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Jaz pa po klopeh, kako smo sedeli. Točno vem kje kdo, vem vsa imena in priimke in mi je prav hecno, ko berem, da se ve ne spomnite. Pa daleč od tega, da bi imela kak fotografski spomin, ampak če se 4 leta vsak dan družiš?!? Ne vem, no.user posted image

Hm, mogoče je problem v tem, da se nismo vsak dan družili user posted image

Pod 'družili' sem mislila to, da smo bili 4 leta vsak dan po par ur skupaj v istem prostoru. A vi niste? Pa še vsak dan smo poslušali imena in priimke, ko so nas učitelji klicali, spraševali.....res kar ne morem verjet, da se ne spomnite vsaj večine.user posted image

< Sporočilo je popravil taška30 -- 7.11.2008 23:28:40 >

clock-img

08.11.2008, 15:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Jaz pa po klopeh, kako smo sedeli. Točno vem kje kdo, vem vsa imena in priimke in mi je prav hecno, ko berem, da se ve ne spomnite. Pa daleč od tega, da bi imela kak fotografski spomin, ampak če se 4 leta vsak dan družiš?!? Ne vem, no.user posted image

Hm, mogoče je problem v tem, da se nismo vsak dan družili user posted image

Pod 'družili' sem mislila to, da smo bili 4 leta vsak dan po par ur skupaj v istem prostoru. A vi niste? Pa še vsak dan smo poslušali imena in priimke, ko so nas učitelji klicali, spraševali.....res kar ne morem verjet, da se ne spomnite vsaj večine.user posted image

neuser posted image

clock-img

08.11.2008, 16:19

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Ne, nisva bili sošolki, sva pa, se mi zdi, isti letnik. Samo različne šole, pa različne družbe. Ampak isto mesto user posted image

O, volga, potem si ti najbrž skoraj moj letnik.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni