writing-img

RE: Novembrke 2005 - 4.del

clock-img

24.03.2009, 16:26

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kje pa je Nina? Mene zdaj že resno skrbi? user posted image  A je kaj rekla, da je ne bo nekaj časa?user posted image

clock-img

24.03.2009, 17:28

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Vse naboljše Eli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

24.03.2009, 17:28

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, slikice pošlji na mejl, če imaš čas.

sem ravno hotela dat idejo, če je že petarda sama nima user posted image

clock-img

24.03.2009, 17:29

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kje pa je Nina? Mene zdaj že resno skrbi? user posted image  A je kaj rekla, da je ne bo nekaj časa?user posted image

samo res... tista kavica od včeraj se ji je že zdavnaj ohladila user posted image

clock-img

24.03.2009, 17:44

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image don't worry user posted image Mama Nina se stara in jo oči (od PCja) totalno bolijo user posted image , ima občutek, da vedno slabše vidi user posted image ,... tako da ga uporablja le še ko je  nujno potrebno (se pravi za službo). Sicer ima obutek, da je stanje ob neuporabi PCja zdaj bolje ali pa je to le posledica hude abstinenčne krize user posted image user posted image V teh nekaj dneh računalniškega posta je že 3 2000kom puzzle sestavila user posted image in tako s puzzli zasvojila celo družino user posted image .
Aja, kavo imam pa itak raje mrzlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petarda imaš prekrasno malo bubico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada, Mihec je pa res samo za v galerijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Eli za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj še user posted image user posted image user posted image ...ah saj povem kasneje, ker zdaj ko je Pc spet prižgan dvomim, da se mu uspem upreti user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2009, 17:46

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Nina, Anže kaj stoka, da ga noge bolijo?

ne (še) user posted image Sem pa že brala o tem in menda zna biti kar hudo user posted image . Zvečer ji daj kak Lekadol, menda pomaga user posted image

clock-img

24.03.2009, 18:19

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Nina is back user posted image user posted image

Kaj pa potem narediš s puzzlami? Jaz sem jih včasih ful zlagala, imela po steni,... Ko smo se selili iz LJ, sem vse vstran pometala user posted image  Pa v svoji otroški sobi tudi user posted image

Edino ene bodo vedno ostale - Svet 5000 kosov user posted image

clock-img

24.03.2009, 18:36

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Kaj pa potem narediš s puzzlami?

Trenutno so pod posteljo user posted image ... ...ene (svet 1500 kosov, ki je še v izdelavi) bodo šle v okvir in na steno, dokler ne najdem kakih bolj všečnih user posted image in zamenjam "slike", ostale pa user posted image verjetno jih bom kar pospravila nazaj v škatle user posted image , saj mi niso nekaj ohinsploh, prostora po stenah pa tudi nimam user posted image

clock-img

24.03.2009, 20:50

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ja, sem ji dala Lekadol zadnjič, ko je bilo hudo. Upam, da mine čimprej.user posted image  
Danes je imel Jaka nastop za mamice, pa ni nič kaj preveč sodeloval. user posted image  No, pri igricah se je lepo vključil, pri petju pa bolj usta skup držal. user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

24.03.2009, 20:52

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jooooj, Nina, upam, da ni se ti vid povrne! V naših letih zna bit to že problem, ja, žal je velikokrat krivec računalnik kot službeni pripomoček. user posted image

clock-img

24.03.2009, 20:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

madonca traja predno vse tri stuširaš oz. skopaš, pa vsem lase posušiš.... ampak so pa tolko bolj sladki taki lepi dišeči, namazani...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

24.03.2009, 20:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Kaj samo v našem vrtcu nimajo nastopa za mamice? user posted image

Neka darilca so izdelovali, je bubi danes povedal. Pa mamice so menda risali in so razstavljene risbice, samo danes nisem nič bila v vrtcu.

clock-img

24.03.2009, 20:58

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

zato pa je bubi z mašinco postrižen user posted image

Bubika pa tudi nima take čupe user posted image

Mi smo danes sami in tudi traja, preden oba povečerjata, ju umijem, pravljico preberem.... zdaj pa že lepo spita user posted image

clock-img

24.03.2009, 21:01

clock-img

ada2

pencil-img

7402

naš nastop včeraj je bil prav luštenuser posted image

Adam se je 3x vmes prišel za sekundo stisnit k meni, pa pri nekaj pesmicah mu je malo besedila zmanjkalo... se vidi, da je bil zadnje čase veliko doma...
aja, a katera mogoče ve pesem o vrani... nekak  krakrakra zima je prišla ..... spet bom lačna....user posted image ... saj ne vem točno kaj mi je danes razlagal med pomivanjem posode. drugače itak noče nič povedat ali zapet, samo ko posodo umivamouser posted image  aja, pa Mihu je zadnjič zapel nina nana, samo je ležal na tleh in si obraz zakrival...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

24.03.2009, 21:01

clock-img

ada2

pencil-img

7402

no, saj naši tudi že spijo... je morala še mama pod tušuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

24.03.2009, 21:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, pa Mihu je zadnjič zapel nina nana, samo je ležal na tleh in si obraz zakrival...

user posted image  srčki so.

bubi ima bubiko vedno bolj rad user posted image  Ona pa je itak nora na njega. Ko ga vidi, se na glas smeji, maha in brca kot navita user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2009, 21:09

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dajte me spomnit kako se naroči zdravstvena karticauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

24.03.2009, 21:12

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

neseš rojstni list (oz. osebne podatke) v službo, po kom bo zavarovan. Potem pa oni zrihtajo - ga prijavijo v sistem in ti pošljejo začasno potrdilo iz ZZZS. Kartico dobiš kasneje po pošti.

clock-img

24.03.2009, 21:17

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aha, hvala. torej moramo najprej iti očetovstvo rešit, ker rojstni list smo dobili brez napisanega očeta. bomo kar jutri šli najprej to rešit, potem pa ko dobimo pravi rojstni list še v službouser posted image
hvala bubi user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

24.03.2009, 21:19

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, slikice pošlji na mejl, če imaš čas.

sem ravno hotela dat idejo, če je že petarda sama nima user posted image

pa ticker si še tudi ni zamenjala... user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

25.03.2009, 06:51

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro user posted image

Prva jutranja kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in čajček zame user posted image  user posted image

Spali smo odliiiično user posted image , sicer zbudili na štiri ure in jedli, lepo podrli kupček in spali naprej user posted image ... Zjutraj pa sva z user posted image  že pred peto, ko se je komaj daniti začelo, gledala najinega juniorja in razmišljala, da sva zdaj v najlepših letih, ko imava 2 taka mala srčka, ki nas imata rada, nam še nič ne ugovarjata, se ful rada stiskata, sva se filala z občutki za rezervo, ko bosta v puberteti... user posted image user posted image user posted image user posted image  No...potem je še petardito prišel ob 5.30 in je user posted image  vzel kitaro in sta mi zapela Jaz sem mala roža za materinski dan user posted image user posted image user posted image user posted image .... potem naprej pa same od Dragojeviča user posted image .... V glavnem...še več takih juter user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2009, 06:53

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pa še za vse moje novembrke...

user posted image

clock-img

25.03.2009, 07:40

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Waw, Petarda, kakšno super jutro! user posted image user posted image user posted image  Vse pohvale za tvoja dva glasbenika! user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2009, 07:40

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

To si pa res lepo napisala, petarda user posted image

Petardito tudi še nič ne ugovarja? user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2009, 07:41

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pa še za vse moje novembrke...

user posted image

zdaj me pa firbec..... user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem