writing-img

RE: Novembrke 2005 - 4.del

clock-img

13.04.2009, 16:12

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nova stran za čvekanje, da nas ne bo nazaj metalo user posted image ...pihaaaaa user posted image

clock-img

13.04.2009, 20:35

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Mi smo se imeli tudi lepo med prazniki. Včeraj smo šli na razstavo plazilcev, sva imeli z Niko okrog vratu pitona in še eno kačo, najina fanta pa sta bolj boječe sorte oba. user posted image  Danes pa smo šli v Postojnsko jamo, super doživetje za otročke! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

13.04.2009, 20:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mi smo se imeli tudi lepo med prazniki. Včeraj smo šli na razstavo plazilcev, sva imeli z Niko okrog vratu pitona in še eno kačo, najina fanta pa sta bolj boječe sorte oba. user posted image  Danes pa smo šli v Postojnsko jamo, super doživetje za otročke! user posted image

Bi se kar pridružila......k vašima fantoma user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

13.04.2009, 22:08

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jaz pa.... kaj pa vem..... verjetno tudi user posted image user posted image user posted image

Slikico, Urša user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

13.04.2009, 22:11

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ena sveža slikica:

user posted image

bubi pa se sploh ni hotel slikat user posted image user posted image

clock-img

13.04.2009, 22:23

clock-img

petarda

pencil-img

10119

cortika bubika user posted image ...petardito pa je tudi čedalje rajši na drugi strani fotoaparata user posted image  Res...je naredil že par takih slikic...direkt za v okvir user posted image ... in to kljub temu, da je fotoaparat skoraj večji od njega user posted image

clock-img

14.04.2009, 07:26

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem vam poslala par petarditovih slikic na mail user posted image

clock-img

14.04.2009, 07:59

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!

Tudi mi smo preživeli čudovit podalljšan vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sonček izkoristili maksimalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

14.04.2009, 08:54

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutro!

hvala za kavico...
petarda sem pogledala slikice, pravi talent je petarditouser posted image

mi2 z mihom pa greva  zdaj na potepuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

14.04.2009, 15:36

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem vam poslala par petarditovih slikic na mail user posted image

Krasne so user posted image

clock-img

14.04.2009, 21:03

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Krasne slikice, Petardito je res talent! Bubika je tudi tak cortek! user posted image user posted image user posted image

Tukaj sta slikici:

user posted image

user posted image

clock-img

14.04.2009, 21:40

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz sem pa danes z otroci malo zapravljala v murski soboti...

je pa bilo kar pestro ko sem bila sama s tremi... no, huje bi bilo, če bi bila samo z fantoma, tako pa je nuša počuvala miha, ko je moral adam lulat, pa adama, ko je moral miha jest...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

14.04.2009, 21:51

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Nuša mora bit prav priročna! user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2009, 07:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jao, Urša.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ful sta pogumni user posted image ....

clock-img

15.04.2009, 07:49

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Meni bi tudi kdaj kakšna Nuša prav prišla user posted image ...recimo že danes, ko imamo sistematski user posted image

clock-img

15.04.2009, 09:18

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Meni bi tudi kdaj kakšna Nuša prav prišla user posted image ...recimo že danes, ko imamo sistematski user posted image

a ti jo posodim? user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

15.04.2009, 13:38

clock-img

ada2

pencil-img

7402

hmmm, jaz pa nekaj vemuser posted image ...

Nuša bo dobila še eno sestrico ali bratecauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

15.04.2009, 13:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nuša se kmalu ven ne bo videla user posted image user posted image user posted image  

clock-img

15.04.2009, 13:52

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jao, Urša.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ful sta pogumni user posted image ....

Ja, res. Sploh po tistem v Cityparku jaz niti skoz šipo ne bi upala več gledat user posted image

clock-img

15.04.2009, 13:53

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Vedno lažje je. 1. sem toliko stvari zraven navlekla user posted image  So mi rekli pri naročanju, da rabim ne vem koliko tetra plenic user posted image

Zdaj samo eno dekico vzamem, pa je user posted image

clock-img

15.04.2009, 18:44

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Junior je težji za 1 kg, sedaj ima 4500g in zrasel je za 4 cm, sedaj ima 55 user posted image user posted image user posted image user posted image ...cel pregled je bil čisto priden, sodeloval user posted image  in čisto nič jokal user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ga je pa revčka včeraj zvečer nekaj zvijalo...upam, da se danes zgodba ne ponovi user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2009, 18:45

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

hmmm, jaz pa nekaj vemuser posted image ...

Nuša bo dobila še eno sestrico ali bratecauser posted image

Ja super user posted image ... bo imela pa res veliko družino user posted image

clock-img

15.04.2009, 20:54

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz sem se pa pošteno zamislila zdaj.... klicala me je cimra iz P in mi pravi, da mora jutri nazaj v bolnicouser posted image user posted image user posted image , ker so ji "pozabili" dva koščka posteljice notriuser posted image user posted image user posted image , pa zadnjič mi je kolegica poročala, da so njeni svakinji pri CR "pozabili" tampon notriuser posted image user posted image user posted image

in po takih zgodbah sem prav srečna, da sem jo odnesla "samo" s psihičnimi težavami tisti prvi dan....

čeprav me je kar strah, da mi drugi teden, ko imam pregled pri G ne reče, da imam jaz tudi še kaj, ker občasno pa še imam tak nek čuden izcedekuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

15.04.2009, 21:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ne se bat, ada... tak izcedek je normalen. Vse bo ok, boš videla user posted image

clock-img

15.04.2009, 21:06

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Junior je težji za 1 kg, sedaj ima 4500g in zrasel je za 4 cm, sedaj ima 55 user posted image user posted image user posted image user posted image ...cel pregled je bil čisto priden, sodeloval user posted image  in čisto nič jokal user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Priden user posted image  Pa pridna mamica, ko ima tak fajn papico user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem