cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Novembrke 2005 - 4.del

clock-img

08.05.2009, 08:08

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutro... čepravuser posted image
adam je ponoči zakuhal, boli ga grlo, pa nogeuser posted image , pa tak čuden glas ima, ne hripav, ampak tak kot da ima polna usta, pa diha tak glasno.... v glavnem, gremo se pokazat k P

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

08.05.2009, 08:44

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

adam user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

08.05.2009, 13:08

clock-img

ada2

pencil-img

7402

angina... spetuser posted image

upam, da bo po operaciji boljše

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

08.05.2009, 13:27

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ojo...bogi Adam user posted image user posted image user posted image  Kakšno operacijo pa bo imel? user posted image

Jaz sem pa parkrat pri petarditu opazila kri, ko sem mu ritko brisala...ponavadi je tudi kakec takrat trši, boli pa pravi, da ga ne user posted image .... Je pa tako čisto čisto malo...sled krvi...in je recimo en dan, potem en teden ni bilo, danes sem spet opazila... user posted image  A bi morala it z njim na kakšen pregled? user posted image  Najbolje, da bi kar P poklicala user posted image

clock-img

08.05.2009, 13:59

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Če je svetlo rdeča kri, je verjetno kaka žilica počila. Ni to nič hudega. Edino če bi se začelo še pogosteje ponavljat.

clock-img

08.05.2009, 18:45

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Mi smo zdaj prišli domov user posted image

Smo šli iz vrtca pod Pohorje na igrala in sta bila otroka tako pridna, da se ni nikamor mudilo user posted image  So porihtali in je pravi balzam posedet na svežem zraku.
Bubika lepo v vozičku, gledala otroke in se režala, bubi pa se je s prijateljico igral in sta bila res super. Sem tako vesela, da se z nekaterimi otroki tak lepo ujame. Tudi v vrtcu ga zadnji teden skoz ful hvalijo. Je začel veliko bolj sodelovat. Smo ga očitno malo umirili med počitnicami user posted image

Pakiram pa samo v mislih user posted image  Jutri dam otroka v varstvo in bova tik tak spakirala za morje. Sama itak ne morem, niti nimam kam krame dajat user posted image  Glavno, da sem cunje uspela oprat.

clock-img

08.05.2009, 20:42

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Hvala bubi..si me potolažila user posted image ...ja, je čisto sveža kri, verjetno je res počena žilica, ker je šel danes še enkrat in je bilo b.p.

clock-img

08.05.2009, 21:13

clock-img

ada2

pencil-img

7402

petarda adamu bodo operirali žrelnico. če bo tu pri nas dolga čakalna vrsta mogoče celo k vam pridemo.
grem pa zdaj takoj v posteljo, ker sem čisto hin... še dobro, da ni vsako noč tako, pa da vsaj miha spi celo noč, ker če bi še za njega morala vstajat.... eh, saj vem, da brezveze jamram, ko itak cele noči spimo, samo res nisem navajena...

Ada vas ´ma rada!

clock-img

09.05.2009, 07:56

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro vsem user posted image .

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...imejte lep dan, pri nas je že sooonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.05.2009, 07:57

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda adamu bodo operirali žrelnico. če bo tu pri nas dolga čakalna vrsta mogoče celo k vam pridemo.

Aja, saj res...si že pisala... Je danes kaj bolje? user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.05.2009, 10:52

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ja, danes je boljši, tudi spal je lepo, začelo mu je pa fejst tečt iz noska, je zgleda AB prijel in se lušči. je pa ful dobre voljeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

09.05.2009, 16:12

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dober dan user posted image

clock-img

09.05.2009, 20:14

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dober večer user posted image

A je katera od vas uporabljala sling? Bi ga posodila? user posted image  Petardito ima naslednjo soboto izlet v Kekčevo deželo z vrtcem...pa menda ni prehodno z vozičkom... in bi dala petardita v sling user posted image ..... no, če ne bo šlo drugače bova šla pa s petarditom na sprehod z vozičkom po KG za ta čas... user posted image

clock-img

09.05.2009, 22:03

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

A je katera od vas uporabljala sling? Bi ga posodila? user posted image  Petardito ima naslednjo soboto izlet v Kekčevo deželo z vrtcem...pa menda ni prehodno z vozičkom... in bi dala petardita v sling user posted image ..... no, če ne bo šlo drugače bova šla pa s petarditom na sprehod z vozičkom po KG za ta čas... user posted image

zdaj pa si golaž skuhala user posted image

clock-img

09.05.2009, 22:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Aja, slinga nismo nikoli uporabljali, kengurujčka pa sem si 1x sposodila in sem bubiko imela not na božičkovanju.  Je bilo kar fajn, samo je bila še lahka user posted image

clock-img

09.05.2009, 22:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

tak, drage moje, lep sončen teden vam želim.

Če kak signal ujamem, se vam kaj oglasim, drugače pa naslednjo nedeljo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2009, 02:39

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

zdaj pa si golaž skuhala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  se vidi, da je bil naporen dan user posted image user posted image user posted image user posted image ...si kar predstavljam petardita v slinguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Kengurujčka pa imam, samo je junior še prehajen, da bi ga notri matrala user posted image

Bubi lepo se imejte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2009, 08:57

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jutro!

Bubi, uživajte.

Mi smo pa včeraj bili na zlati poroki in smo se imeli super, čeprav mi je bilo čudno, ker sem 3/4 familije videla prvič.
Danes pa imava mi2 7 let odkar sva skupaj.

clock-img

11.05.2009, 07:12

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jutro!

user posted image

clock-img

11.05.2009, 09:16

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutro!

teni hvala za kavico z jagodamiuser posted image

jaz bi pa tak nekam šla.... Adam je že skoraj čisto ok, nosek se še čisti, drugo je pa vredu. ko pripravim za kosilo bomo šli ven na sonček, ne morem pa niti na kavo nikamor, ker mi je andrej odpeljal denarnico, pa telefonuser posted image

no, saj sem sama kriva, kaj pa sem v avtu pozabilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

11.05.2009, 17:35

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Porkaduš babnice, kje pa steuser posted image .

clock-img

11.05.2009, 21:39

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dober večer in lahko noč user posted image

clock-img

12.05.2009, 13:47

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dober dan user posted image

clock-img

12.05.2009, 13:52

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

...a se moram lotit nazaj brat user posted image user posted image ... ...sem kaj pomembnega zamudila user posted image  ...ja no itak da pravgotovo sem user posted image  

clock-img

12.05.2009, 13:55

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pri nas nič posebnega user posted image ... ...zdravi smo, radi se 'mamo, sončka izkoriščamo maximalno... ...Tina se je naučila rolat user posted image user posted image user posted image , Anže je ves v pričakovanju naslednjega tedna, ko gredo z vrtcem za 3 dni na kmetijo Davčen na Stari vrh user posted image user posted image user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem