writing-img

RE: Novembrke 2005 - 4.del

clock-img

15.05.2009, 10:31

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Tak, dovolj je bilo. Ne maram - nisem navajena tega laptopa, miške nimam, smajlije mi z besedami izpisuje....

Saj še samo user posted image 3 dni, pa bomo doma. Pozdravčke pa ste na mail dobileuser posted image

Grem zdaj po bubija v Mini klub. Se tudi tukaj vreme rahlo kisauser posted image

No mogoče pa bo šel ati po bubija. Ali pa stric (moj brat), je baje zanimivo tudi za moške user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

15.05.2009, 12:00

clock-img

ada2

pencil-img

7402

vau bubi, očitno uživate na dopustuuser posted image user posted image user posted image

lepe slike

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

15.05.2009, 14:46

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ada tudi vi ste luuuuušni na slikicah! user posted image .... Miha je pa še vedno kot Tom user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Bubi....ala domov! user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj bo itak grdo vreme user posted image

clock-img

15.05.2009, 15:17

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda
Bubi....ala domov! user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj bo itak grdo vreme user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zjutraj je bogo zgledalo, pa se je naredil lep dan. Smo bili v Umagu na potepu user posted image

Pa itak je bazen fajn topel tudi za bubiko, tak da se bomo pač kopali, če bo dež.... ampak ne, ne bo še ta dva dneva user posted image

Joj, kak hecno bubika spi, jo moram pofotkat user posted image

clock-img

15.05.2009, 15:37

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

No zdaj pa daj sliko user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

15.05.2009, 20:53

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Čer.

Joj, sem prej spala 2,5 uri, zdaj pa ne bom mogla. Bo katera čvekala z mano.

clock-img

15.05.2009, 21:14

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Čveke, kje ste?user posted image

clock-img

15.05.2009, 21:16

clock-img

ada2

pencil-img

7402

evo, jaz sem tu, samo ne vem kako dolgo še bom pokonci, sem prej kosila travo zunaj, pa sem čisto hinuser posted image
se bo treba zdaj par mesecev navadit na težje delo, da ne bom potem v službi imela problemovuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

15.05.2009, 21:22

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

user posted image user posted image user posted image   Jaz pa ne, jaz pa ne. In bom zdaj skoraj dve leti doma.

clock-img

15.05.2009, 21:25

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

user posted image user posted image user posted image   Jaz pa ne, jaz pa ne. In bom zdaj skoraj dve leti doma.

važičkauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

15.05.2009, 21:26

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aha, vidim, da ste že javno objaviliuser posted image

evo, pa še "javne" čestitkeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

15.05.2009, 21:29

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Hvala. Sicer še nisva povedala nobenemu, razen jaz moji mami in eni kolegici. Pa naj bere, kdor hoče.

clock-img

15.05.2009, 21:47

clock-img

Urša

pencil-img

4648

WAW, Teni, si user posted image ??? Supeeeeeeeeeeeeer!!!! Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Adam in Miha sta pa taka user posted image user posted image user posted image !

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

15.05.2009, 21:51

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja Urša. Hvala za čestitke.
Smo se končno opogumli. Pa itak, da bo spet punčka, ker mi ne znamo fantkov delatuser posted image .

clock-img

16.05.2009, 06:17

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jutro!user posted image

clock-img

16.05.2009, 08:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutro!

kaj bomo lepega danes počeli?user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

16.05.2009, 11:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

No zdaj pa daj sliko user posted image

ni mi ratalo user posted image

clock-img

16.05.2009, 11:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

teni, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2009, 11:36

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Hvala bubi.

Uživajte še na morju. Malo še za nas.user posted image

clock-img

16.05.2009, 19:29

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

teni čestitke  user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa bili na maratonu. user posted image  M user posted image  in Muser posted image  sta tekla user posted image user posted image user posted image . Občutki prečudoviti, sploh ker sem jaz tekmovala pol mojega življenja in zdaj to počneta moja otroka. Zdaj lahko njune medalje z največjim ponosom dam zraven k maminim user posted image user posted image user posted image .    joj kak sem že starauser posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

16.05.2009, 19:32

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Hvala paštetka.

Bravo Muser posted image in Muser posted image .user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2009, 19:47

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

evo, jaz sem tu, samo ne vem kako dolgo še bom pokonci, sem prej kosila travo zunaj, pa sem čisto hinuser posted image
se bo treba zdaj par mesecev navadit na težje delo, da ne bom potem v službi imela problemovuser posted image

Jaz komaj čakam na to.... user posted image

clock-img

16.05.2009, 19:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

aha, vidim, da ste že javno objaviliuser posted image

evo, pa še "javne" čestitkeuser posted image

No...pa še od mene user posted image

Se pa Teni tvoj podpis zelooooo lepo bere user posted image

clock-img

16.05.2009, 19:49

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

teni čestitke  user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa bili na maratonu. user posted image  M user posted image  in Muser posted image  sta tekla user posted image user posted image user posted image . Občutki prečudoviti, sploh ker sem jaz tekmovala pol mojega življenja in zdaj to počneta moja otroka. Zdaj lahko njune medalje z največjim ponosom dam zraven k maminim user posted image user posted image user posted image .    joj kak sem že starauser posted image

Čestitke...pa slikice! A ta imela prav tiste štartne številke in to??? user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako daleč pa so tekli? user posted image  

clock-img

16.05.2009, 19:50

clock-img

petarda

pencil-img

10119

dobro jutro!

kaj bomo lepega danes počeli?user posted image

Mi smo obiskali kekčevo deželo... zelooooo priporočam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem