writing-img

RE: Novembrke 2005 - 4.del

clock-img

04.06.2009, 21:43

clock-img

amy26

pencil-img

3072

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ja, Madal Bal, ja...tega sva imela tudi midva prvič. Koliko kg pa si izgubila v 10-tih dneh?

tehtala se bom jutri, drugače pa ne dosti cca 4kg, zadnje tri dni se tehtica nič ni pomaknila,
morda se še kaj bo saj bom še naslednja 2-3 dni jedla bolj malo, bolj pila naravne sokove, juhica itd da se telo počasi navadi na normalno hrano.
se mi pa kar pozna da sem shujšala, hlače mi kar dol padajo ki sem jih nosila pred temuser posted image

clock-img

04.06.2009, 21:53

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaooo ti zavidam user posted image . Sem prepričana, da se zdaj bolj počutiš od mene...sem zmazala pol banjice Hoferjevega sladoleda in me vse tišči user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2009, 22:02

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Jaooo ti zavidam user posted image . Sem prepričana, da se zdaj bolj počutiš od mene...sem zmazala pol banjice Hoferjevega sladoleda in me vse tišči user posted image user posted image user posted image

sanjam kebab, mesni burek, čufte,...sladoled me čisto nič ne mikauser posted image user posted image user posted image
moram nehat o hrani, lačna ratujem, bolje da grem spatuser posted image

clock-img

04.06.2009, 22:06

clock-img

petarda

pencil-img

10119

burek...mmmm...čufti...mmmmm....kebab.....mmmmm....meni tudi sladoled ne diši več user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Lahko noč, Amy... user posted image ... pa lepe sanje user posted image

clock-img

05.06.2009, 07:37

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

Še dobro, da me ni bilo zvečer sem gor. Bi šla hladilnik praznit user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

05.06.2009, 11:47

clock-img

kvaka

pencil-img

385

Dober dan

Amy bravo user posted image user posted image kapo dol ...

A to se začne dogajat tam po 30 user posted image Pol mam še čas user posted image user posted image

Drugače pa nič posebnega tu pri nas. Le Luka bo kmalu šel v vrtec in srčno upam da bo bolje sprejel kot sta ga A&J user posted image .

clock-img

05.06.2009, 12:17

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jutro user posted image .

Sem šla okoli devetih nazaj spat in sem malo prej prilezla iz postelje.user posted image

clock-img

05.06.2009, 12:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dober dan.

Teni kar privošči si...jaz te razumem user posted image user posted image user posted image

Kako igro se pa vidve z bubi igrata na FB...grem še jaz z vami user posted image

clock-img

05.06.2009, 13:50

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Miha je sprejet v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.06.2009, 19:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Miha je sprejet v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Kdaj pa začne?

Bubika je tudi sprejeta, s 1.9. user posted image

clock-img

05.06.2009, 19:59

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

večer, jaz pa zdaj grem v hladilnik

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

05.06.2009, 20:04

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

tak, naredila sem si 4 sendviče, zdaj pa grem pred TV. za desert bo pa mangov sladoled user posted image

clock-img

05.06.2009, 20:30

clock-img

amy26

pencil-img

3072

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

tak, naredila sem si 4 sendviče, zdaj pa grem pred TV. za desert bo pa mangov sladoled user posted image

Kam jih boš pa dala? user posted image user posted image user posted image

vseeno uživaj

Miha čestitkeuser posted image user posted image , kdaj pa bo šel v vrtec?

clock-img

05.06.2009, 20:52

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

kam? No problemo. Zmazala vse, pa še pol ladjice sladoleda. user posted image  Zdaj pa grem pod tuš in spatuser posted image

clock-img

05.06.2009, 22:01

clock-img

ada2

pencil-img

7402

1.3. drugo leto začne.

saj, kolko danes skačem od veselja, bom takrat jokalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.06.2009, 22:02

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image Kdaj pa začne?

Bubika je tudi sprejeta, s 1.9. user posted image

super bubi... a se spomniš takrat, ko sem bila pri tebi kako sva obe trepetali, če bosta v vrtcu? pa tisti dan sem ga jaz tudi vpisala.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

06.06.2009, 12:02

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Daaaan user posted image

Eh, ADa, nič ne boš jokala.... prav oddahnila si boš, da ga imaš kje v dobrih rokah pustit.

Jaz sem sicer pričakovala mesto v teh jaslih, ampak em je vseeno grizlo. No, zdaj sem prav vesela, da bo bubika v tak lep vrtec hodila user posted image

clock-img

06.06.2009, 12:06

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Daaaan user posted image

Eh, ADa, nič ne boš jokala.... prav oddahnila si boš, da ga imaš kje v dobrih rokah pustit.

Jaz sem sicer pričakovala mesto v teh jaslih, ampak em je vseeno grizlo. No, zdaj sem prav vesela, da bo bubika v tak lep vrtec hodila user posted image

saj vem, da jim prav nič ne manjka tam, pa da se imajo prav fino, ampak do zdaj sem še pri vsakem jokala, pa vem, da ne bo zdaj nič drugače.... otroci niso jokali, jaz pa semuser posted image ... no, ne v vrtcu, ampak potem na poti domov je pa bilo par solzicuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

06.06.2009, 22:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Me veseli za vaju... junior pa ni sprejet user posted image ...in to zato, ker je med letom... sedaj je predzadnji v čakalni vrsti user posted image  in bomo dobili odločbo en mesec preden bo izpolnil pogoje za sprejem (starost)..... user posted image ... Ah...saj bo... Veliko je staršev, ki dajo vlogo za vrtec, pa potem otroka raje prvo leto k varuški... upam, da se bo kako mesto našlo za mojega pamžka, drgač bom pa jaz doma ostala user posted image user posted image user posted image ....mi je itak takoooo fajn na porodniški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2009, 07:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

drgač bom pa jaz doma ostala user posted image user posted image user posted image ....mi je itak takoooo fajn na porodniški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmmmm.... bi nam rada kaj povedala? user posted image

clock-img

07.06.2009, 07:06

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Sicer pa dobro jutro user posted image

Upam, da bo danes tudi tako lep dan kot včeraj.

clock-img

07.06.2009, 08:42

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

drgač bom pa jaz doma ostala user posted image user posted image user posted image ....mi je itak takoooo fajn na porodniški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene tudi zanima, ja. No povej, petarda.

Drugače pa, dobro jutro!

clock-img

07.06.2009, 08:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Mene tudi zanima, ja. No povej, petarda.

Drugače pa, dobro jutro!

Samo to kar sem napisala user posted image . Drgač pa dobro jutro user posted image . Jaz tudi upam, da bo danes tako lep dan, kot je bil včeraj, samo pihalo bi lahko manj....user posted image  Ker imamo danes kosilo za družino in par prijateljev. user posted image

clock-img

07.06.2009, 09:44

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Petarda, med 26.7. in 2.8. boste kaj na morju? user posted image

clock-img

07.06.2009, 09:52

clock-img

ada2

pencil-img

7402

do pol 9 smo spali user posted image user posted image user posted image

pa še 4x gremo zvečer spat, potem pa moooorjeeeeuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem