writing-img

RE: Novembrke 2005 - 4.del

clock-img

17.12.2008, 08:06

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse. Pa dajte pomagat, ker če je sama toliko spijem.... user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

17.12.2008, 08:11

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Nina, mi tudi ogromno peremo. Vsaj 6 strojev tedensko. Bubikino perem med tednom, ostalo pa čez vikend. Kolikor se da, "polovim" sproti in cunje takoj iz sušilca zložim. Ostalo pa user posted image  zlika. user posted image

Kaj ti otroka vsak dan komplet frišno za vrtec oblečeš?

clock-img

17.12.2008, 09:15

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!

Bubi, še en

user posted image  

čez tisto user posted image , pa magisterij še danes zaključiš user posted image .
No drugače sem pa 2user posted image  že jaz spila user posted image

ja 

clock-img

17.12.2008, 10:16

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

ja 

Jaz kakor kdaj...hlače ima ponavadi dva tri dni...ali pa recimo kombiniram z majčkami...pa če jih ima enkrat, pa potem drugi dan druge, pa potem spet tretji dan tiste prve (če niso umazane)...majčke pa kar vsak dan drugo, prav tako spodnje hlače in dokolenke, spodnjo majčko pa ima včasih tudi dva tri dni...pač kolikor je. user posted image ...pa vseeno tudi peremo veliko...vsaj meni se tudi zdi ogromno 6 strojev na teden...ali pa celo večuser posted image ...

clock-img

17.12.2008, 10:19

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse. Pa dajte pomagat, ker če je sama toliko spijem.... user posted image user posted image user posted image

Hvala...jaz sem svojo že spila pri babici od mojega user posted image , torej pri petarditovi prababici...prav uživam zdaj ko imam čas se malo posvetit ljudem, ki mi veliko pomenijo, pa drugače ni časa v miru kavice spit in se pogovorit...se spomnim, ko sem bila 1. na porodniški sem bila ogrooomno pri njej, pa smo čvekale, ko je petardito spal...zdaj pa zmeraj ko pridemo je tak đumbus, da se itak ne moreš normalno pogovarjat....in končno sva zdaj spile kavico v miru...je tudi ona rekla, da je komaj čakala, da grem na porodniško. user posted image

clock-img

17.12.2008, 10:24

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Drgač pa evo...naš sistematski. Višina 92 cm, teža 13,3 kg...se lepo drži spodnje meje...gre čist po črti. P je rekel, da je tako za pričakovati tudi v prihodnje, da je vse OK in da se lepo razvija. user posted image ... Slikice - jih je gledal, v predzadnji vrstici, pa je rekel, da ne ve, pa potem da ne vidi...smo šli na drugi uček, pa je že pri veliki slikici rekel, da ne ve user posted image ...in potem več ni hotel sodelovati user posted image ....tak, da nismo še ziher, če je vse OK, P je rekel naj pridemo v roku pol leta še enkrat, če bi se še ponovilo, da nebi hotel sodelovat ali pa nebi videl gre potem na pregled k okulistu. Tak, da evo...to me zdaj mal skrbi user posted image ...ampak upam, da je vse OK user posted image user posted image user posted image ... odnesli smo blato, dali vodo, vzeli so mu kri iz prstka (pa ni niti malo jokal user posted image user posted image )....in to je bilo to...pokličem čez par dni če so izvidi OK in smo zaključili user posted image ...me niso nikamor pošiljali kocke zlagatuser posted image ...jaz sem pa pozabila vprašat user posted image

clock-img

17.12.2008, 10:25

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ok...zdaj grem pa medenjake pečt, ker drugače ne bom imela Nini kaj ponudit danes user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2008, 10:29

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ma dajte mi povedat, če ste pri vsa tudi taki "packi", da je lijak v kopalnici potreben vsakodnevnega čiščenja user posted image user posted image user posted image . Saj to ne more biti res.... ...kolodont, kapljice od umazanih rok..... aaaaaaaaaa mi gre na jetra. Pol ko ga pucam, pa seveda moram še po tleh okrog pokapljat, da je še pol kopalnice potrebno pomiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja pa cunje user posted image user posted image user posted image user posted image - vsak teden (najmanj) 5 pralnih strojev cunj user posted image user posted image + dva in pol (to so seveda 3 pranja user posted image ) posteljnine user posted image . Pa da ne rečem - vmes še kaka deka, kombinezon, jakne user posted image user posted image user posted image WTF to je nemogoče user posted image

aja...sem pozabila za umivalnik...ne nismo taki packi kot vi user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ...no...ne še...user posted image user posted image user posted image user posted image ...je pa res, da jaz nisem občutljiva, če ni glih kristalno čisto, pa ga ne drgnem vsak dan user posted image .... Kar se tiče posteljnine je pa tudi ne perem ravno vsak teden user posted image ....ampak tam na 14 dni...če seveda ni kake bolezni user posted image

clock-img

17.12.2008, 11:15

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

...me niso nikamor pošiljali kocke zlagatuser posted image ...jaz sem pa pozabila vprašat user posted image

za psihologa mogoče dobiš vabilo na dom user posted image  Eh, bo že drugič sodeloval. Se ti zdi, da slabo vidi user posted image

Ej, petarda, kolko pa si še kaj mobilna? Kaj če bi res en dopoldan do MB prišla? user posted image  Al pa če bi jaz prišla na medenjake user posted image

clock-img

17.12.2008, 11:17

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jaz kakor kdaj...hlače ima ponavadi dva tri dni...

no, saj pri nas samo hlače zdržijo več kot en dan - če ne grejo v vrtcu ven. Ali pa štrampli brez stopal. Vprašala pa sem zato, ker sem danes zjutraj dobila opazko v smislu, če bo že tretji dan zapored imel iste hlače. Aja, to me je user posted image  vprašal, ne bubi user posted image

clock-img

17.12.2008, 11:29

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

...me niso nikamor pošiljali kocke zlagatuser posted image ...jaz sem pa pozabila vprašat user posted image

za psihologa mogoče dobiš vabilo na dom user posted image  Eh, bo že drugič sodeloval. Se ti zdi, da slabo vidi user posted image

Ej, petarda, kolko pa si še kaj mobilna? Kaj če bi res en dopoldan do MB prišla? user posted image  Al pa če bi jaz prišla na medenjake user posted image

Ne...zdi se mi, da dobro vidi...vsaj tako na cesti...avtomobilske značke recimo ful dobro vidi user posted image user posted image ...

Mobilna...kaj pa vem...do Lj bi šla...do MB pa....nisem glih navdušena user posted image .... bi raje prišli en vikend ali pa prosti dan vsi skupaj, tak da bi user posted image  vozil jaz pa pamet na pašo user posted image ....

Drgač pa ste vabljeni na medenjake, to pa ja user posted image ....saj če ne ratajo imam eno vrečko Mannerjevih v rezervi user posted image

clock-img

17.12.2008, 11:33

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nekaj me trese zdajle, pa po grlu praska user posted image ....upam, da se me ne bo kaka viroza prijelauser posted image ...joj, kolk mi je to bedno hodit po ZD, ker se mi zdi, da prec kaj poberem user posted image ....pa ajde, če bom samo jaz...samo, da mi petardito spet ne zboli user posted image ....

Še dobro, da sem nabavila pomaranč na zalogo...se bomo danes spet filali z vitamini user posted image ...petardito itak ful uživa, ko sok dela...pije ga pa malo manj rad user posted image ...

clock-img

17.12.2008, 11:36

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

...smo šli na drugi uček

prei nas pri 3 letih gledajo z obema učkoma hkrati user posted image , z enim šele pri 5 letih user posted image  (mi je bilo razloženo)

mi dobimo vabilo za k psihologu na dom, neodvisno od pregleda pri P user posted image  

...je pa res, da jaz nisem občutljiva, če ni glih kristalno čisto

ja saj sem potem premišljevala, da sem tu verjetno jaz mal prepicajzasta user posted image , ko se mi gravža zobe umivat, če v lijaku buljim v svinjarijo  user posted image

...zdaj mam pa fleten obisk user posted image

clock-img

17.12.2008, 12:15

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image  da ne bo napačne predstave - prijeten za poklepetat, ženskega spola,... user posted image , ... za oči počit pa danes ni blo še nič user posted image user posted image user posted image   

clock-img

17.12.2008, 12:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image  da ne bo napačne predstave - prijeten za poklepetat, ženskega spola,... user posted image , ... za oči počit pa danes ni blo še nič user posted image user posted image user posted image   

Ti si hecna! user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2008, 12:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

...smo šli na drugi uček

prei nas pri 3 letih gledajo z obema učkoma hkrati user posted image , z enim šele pri 5 letih user posted image  (mi je bilo razloženo)

A res? Bubi kako ste pa vi gledali? Z obema ali po gusarsko? user posted image

clock-img

17.12.2008, 12:19

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image  nimam doma sode bikarbone! user posted image ...zdaj pa ne bodo dobri medenjaki user posted image user posted image user posted image user posted image .....

clock-img

17.12.2008, 12:26

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image  nimam doma sode bikarbone! user posted image ...zdaj pa ne bodo dobri medenjaki user posted image user posted image user posted image user posted image .....

uporabi pecilni prašek user posted image  

clock-img

17.12.2008, 12:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

uporabi pecilni prašek user posted image  

Hvala. Tudi za SMS user posted image ...sem potem malo prečekirala še druge recepte in videla, da nekateri uporabijo kar pecilni...upam, da bodo OK...če ne pa dobra vaja za drugič user posted image

clock-img

17.12.2008, 13:07

clock-img

ada2

pencil-img

7402

hej hej, petarda pa pošlji kak medenjak v ocenouser posted image

meni se pa danes ni riž razkuhaluser posted image , pa sem ga še dodatno z vodo zalila, pa nič, mah, bomo že pojedli....

sem si pa okna v kuhinji in spalnici pomila, za več mi je pa sape zmanjkalouser posted image , saj bodo do jutri počakala. v petek pa dobim sodelavke na obiskuser posted image sem bila včeraj malo v službi, pa si imamo ogromno za povedatiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2008, 13:25

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz grem tudi jutri s sodelavci na fešto...ima ena sodelavka 50.RD user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2008, 15:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

...smo šli na drugi uček

A res? Bubi kako ste pa vi gledali? Z obema ali po gusarsko? user posted image

po gusarsko user posted image user posted image user posted image  Sluha pa niso (posebej) preverjali.

clock-img

17.12.2008, 15:07

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jaz grem tudi jutri s sodelavci na fešto...ima ena sodelavka 50.RD user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo, da so te povabili. Meni pa se zadnjič po gmail chatu oglasi sodelavka in pravi, da škoda, ker me ni - praznovali so 30+40+50. Ja, če bi mi prej povedala, bi se že napokala v avto user posted image . Sicer pa so take "fešte" pri nas max 30 minut. Pa včasih še 2x5 min zraven. Le zakaj? user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2008, 15:08

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

.... bi raje prišli en vikend ali pa prosti dan vsi skupaj, tak da bi user posted image  vozil jaz pa pamet na pašo user posted image ....

To vas pa itak že dobre 3 mesece vabim user posted image

clock-img

17.12.2008, 15:11

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Če katera želi, lahko v moj album pokukate - bubi in bubika božička user posted image . Bi vse morale bit na listi kontaktov user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem