writing-img

RE: Novembrke 2005 - 4.del

clock-img

23.12.2008, 16:07

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Drugače imam pa danes še eno "poslovno" večerjo user posted image user posted image user posted image , pol je pa, mislim da, za letos konec uradnih obveznosti user posted image . Bom morala pa kar pohiteti domov, saj ima user posted image tudi danes en zaključek, pa bi ga rad vsaj malo ujel user posted image

clock-img

23.12.2008, 16:33

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Mi imamo tudi fešto za poslovne partnerje pri našem dediju, tak da bo tudi pester večer user posted image ... pa če katero zanima...tokratni medenjaki so čuuuuudooooooviiiiitiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa cela hiša mi diši...mmmmmm....no, pa ker sem bila glih not, sem spekla še orehove rogljičke user posted image user posted image ....

clock-img

23.12.2008, 16:34

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Bubi nekje se bova že ujeli med prazniki, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2008, 19:13

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi nekje se bova že ujeli med prazniki, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

23.12.2008, 21:22

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Lahko noč user posted image

....ej...pazi to....poglejte mojo številko objav user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 23.12.2008 21:23:37 >

clock-img

23.12.2008, 21:59

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobila odločbo s komisije - bolniška do porodniškeuser posted image

in.....

dobila gradbeno dovoljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

23.12.2008, 22:40

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem fullll vesela zate user posted image

clock-img

23.12.2008, 22:41

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz sem ravno domov prišla.... ...z user posted image sva se dobesedno samo na vratih zamenjala user posted image . Zdaj moram pa še darila zavit user posted image pa se mi nič ne ljubi user posted image

clock-img

23.12.2008, 22:42

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

a ne moreš še malo svojga dolg'ga jezika stegnit, da bo okroglo user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2008, 01:45

clock-img

ada2

pencil-img

7402

je katera tu?user posted image user posted image user posted image

jaz ne morem spati....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

24.12.2008, 09:15

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo bolniška pomeni, da ne moreš glih ti gradit user posted image

No, pa za subvencije boš lahko naknadno prosila, ker si še pred NL gradbeno dobila user posted image  Al pa raje nov razpis počakaš, ker vas bo več user posted image

clock-img

24.12.2008, 12:11

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ojla!

Mislim... ...user posted image user posted image user posted image  moj desc je pred 1 uro prišel z zaključka, na katerega je šel včeraj zvečer user posted image . Sem ga zjutraj po celem stanovanju iskala user posted image  in ko sem že vsa penasta user posted image  prijela telefon, da ga pokličem, sem videla, da mi je celo SMS poslal, da pride enkrat dopoldne user posted image  - no pa mu je bilo že 3/4 oproščenga user posted image . Sploh pa to ni nič slabga... ...zdaj imam pa kako celo noč v dobrem user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2008, 13:32

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Samo bolniška pomeni, da ne moreš glih ti gradit

saj gradit bomo začeli šele, ko bo miha z nami, na porodniški pa menda lahko gradimuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

24.12.2008, 13:34

clock-img

ada2

pencil-img

7402

drugače pa... adam ima vneto grlo in mora jesti AB- komaj komaj sem mu pol žličke spravila po grluuser posted image user posted image user posted image se vidi, da jih nikoli ni jemal in jih sploh ne mara. pa predno bo steklenička prazna, glede na to, da imamo pol žličke na 8 ur... 

Ada vas ´ma rada!

clock-img

24.12.2008, 14:31

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Adam user posted image user posted image user posted image Kaj ko bi mu AB poskusila z brizgo dat user posted image - hitro mu špricneš v usta, pa naroči mu, naj takoj pogoltne in zraven pripravi kozarec soka/čaja za poplaknit user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2008, 17:07

clock-img

amy26

pencil-img

3072

kdaj bo petarda 5000 objavauser posted image   škoda ker ne dobiš še eneuser posted image  

clock-img

24.12.2008, 17:15

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

kdaj bo petarda 5000 objavauser posted image   škoda ker ne dobiš še eneuser posted image  

zdaj sem postala malo bolj pozorna..... kdaj sem te jaz tebe šišnila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bo takoj poznalo, ko boš doma user posted image

clock-img

24.12.2008, 17:20

clock-img

amy26

pencil-img

3072

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

zdaj sem postala malo bolj pozorna..... kdaj sem te jaz tebe šišnila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bo takoj poznalo, ko boš doma user posted image

obe sta ful zgovorni da imata tok objavuser posted image

in kaj boste danes počele in kje boste?
pri nas bo tašča naredila večerjo, pa narezek tako da men ne no treba nič, sam kmalu se bo treba spustiti po stopnicahuser posted image , darila so tudi nakupljena le za zavijanje ni bilo časa, bo treba zvečer ko otroci zaspijo.

clock-img

24.12.2008, 18:37

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

in kaj boste danes počele in kje boste?

Doma, nič posebnega. Božiček (ali Dedek Mraz - kakorkoli ga bosta otroka poimenovala user posted image ) bo do konca opravil svoje delo in zavil darila user posted image , potem pa se bo odpravil v posteljo, da bomo jutri spočiti - za smučanje ali sankanje user posted image . Božično večerjo oz. pri nas je tradicija zelo zgodnja večerja, bolj kosilo, pri moji stari mami smo že imeli....

clock-img

24.12.2008, 18:39

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Drugače pa Tina spet ful kašlja user posted image in smrka (voden smrkelj) in upam, da ostane pri prehladu user posted image

clock-img

25.12.2008, 00:26

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Vsem mojim novembrkam želim miren in prijeten Božič,
preživet med tistimi, ki jih imate rade.

user posted image

clock-img

25.12.2008, 11:14

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Vesel in miren božič vsem!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

25.12.2008, 14:14

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Vesel božič, veliko miru in ljubezni!

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

25.12.2008, 14:15

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Pri nas pa sneg pada!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

25.12.2008, 14:49

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Voščilo ob tem prazniku tudi od nas user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem