writing-img

RE: Novembrke 2005 - 4.del

clock-img

12.01.2009, 07:42

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

no, pa še nova stran za nov teden.

aja, danes ima bubika god user posted image  Njenega imena ni v koledarju.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

12.01.2009, 08:12

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutro!
moji so se napakirali v vrtec, šolo, službo, jaz pa si zdaj en pošten zajtrk pripravim, pa se počasi zrihtam in na Ptuj - imam pregled, pa še z enimi kolegicami se dobim - končnouser posted image .

joj, komaj čakam, da dam ta trebuh dol, mi je postal res napoti, ko tak naprej štrli, ne morem se obrnit v postelji, ne morem se pripognit, za mizo komaj sedim....user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.01.2009, 09:46

clock-img

amy26

pencil-img

3072

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

...kako pa tvoje hujšanje po ločevalni? Se držiš? user posted image

Moj lubi se proba nekaj držat...samo...v dvoje bi bilo lažje....tako pa mu jaz prismrdim user posted image  s kako čokolado in potem je konc hujšanja user posted image user posted image user posted image ....ne...nima še čist pošlihtano v glaviuser posted image user posted image user posted image

se poskušam držati, čez vikend sem ga malo biksala, vseeno sem šla dol -1,5kg, bi šla verjetno več vendar moja prebava je en kuser posted image , s prebavo imam že dolgo časa probleme, redno prebavo sem imela samo v času dojenja, zdej pa spet kriza, ne pucam se po 4-5 dniuser posted image
nevem recepta

drugače pa dober danuser posted image

clock-img

12.01.2009, 10:57

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dober dan user posted image  

Jaz sem danes v službi, ker je user posted image  frej in je lahko doma s Tino - ki še vedno kuha user posted image . Od jutri naprej imam pa jaz bolniški, saj je user posted image  ravno zaključil s svojo, tako da bi bilo mal nerodno, da bi jo zdaj spet jemal user posted image .

clock-img

12.01.2009, 10:58

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Petarda krasne fotke user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2009, 11:08

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jaz sem danes v službi, ker je user posted image  frej in je lahko doma s Tino - ki še vedno kuha user posted image . Od jutri naprej imam pa jaz bolniški, saj je user posted image  ravno zaključil s svojo, tako da bi bilo mal nerodno, da bi jo zdaj spet jemal user posted image .

Iskreno povedano me je najbolj strah ravno bolniških...ko bom šla nazaj v službo user posted image user posted image user posted image user posted image .....evo še par pikapok za Tino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in še par zame user posted image user posted image user posted image , da jh ne bom preveč rabila čez kako leto user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Petardito je šel danes v vrtec brez problema user posted image ..in ta občutek, da je imel možnost pozdravit se doma, oziroma sploh ne zbolet, jaz pa čisto vest, da sem nekaj naredila zanj... to mi je ful vredno user posted image ...

Bubiki pa vse najlepše za god user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2009, 11:09

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Amy a dosti piješ? Pa donat večkrat na dan?...pa zjutraj takoj jabolko recimo?....to meni ful pomaga, če imam težave...

clock-img

12.01.2009, 11:10

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ada dobro opravi na pregledu...jaz ga imam pa jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2009, 11:37

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Amy a dosti piješ? Pa donat večkrat na dan?...pa zjutraj takoj jabolko recimo?....to meni ful pomaga, če imam težave...

pijem res ne dosti, donata pa sploh ne, očitno se bo treba spet začeti nalivati z vodo

clock-img

12.01.2009, 11:37

clock-img

petarda

pencil-img

10119

aja...pa fuuuuul presladka kava...tudi pomaga user posted image

clock-img

12.01.2009, 11:39

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

pijem res ne dosti, donata pa sploh ne, očitno se bo treba spet začeti nalivati z vodo

....no evo...pa imaš rešitev na dlani user posted image ....kavico pa tudi ziher piješ user posted image

clock-img

12.01.2009, 16:31

clock-img

ada2

pencil-img

7402

poročilo s pregleda....

miha prehiteva!!!!

glava je za 36 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
trebuh za 34 tednov in pol, težek naj bi bil že 2300g....

ampak G pravi, da ni za skrbet, da je tudi Nuša bila velika, da pač moram vzeti v zakup, da sva oba z andrejem velika.... je pa omenil, da se zna zgoditi, da bom rodila kak teden prejuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.01.2009, 17:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ada jim tudi ni 100% za verjet...moji mamici so napovedali kritično majhnega dojenčka, pa se je bratec rodil s 3300 g, čisto lep dojenček, vse bp....tak, da kar brez skrbi. user posted image

clock-img

12.01.2009, 18:00

clock-img

petarda

pencil-img

10119

....grem palačinke pečt user posted image

clock-img

12.01.2009, 21:35

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kje pa ste vse? user posted image ....

Jaz se zdaj ravno ubadam s slikicami moje nečakinje user posted image user posted image user posted image ...jih hočem dat razvit, pa v okivr, da bi mamico že pričakale na mizi, ko bi domov prišla, pa mi nekaj šteka program za pošiljanje... user posted image ....

clock-img

12.01.2009, 21:54

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nina jaz se ob teh nesrečah na smučiščih zmeraj spomnem na vašo družinico user posted image user posted image user posted image .... pazite se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

Kako pa je Tina zdaj?

clock-img

12.01.2009, 22:06

clock-img

petarda

pencil-img

10119

No...pa nič user posted image ....se grem pa uštimat za ginekologinjo jutri user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2009, 22:22

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ada, bubi je tudi vedno prehiteval.... predvsem glavica. Pa se je rodil dolg (52) suhec (3150) z veliko glavo (37,5) user posted image  dva tedna prej

Bubika pa je bila majčkena, celo že čisto na spodnji meji, pa na koncu tudi ni veliko odstopala od povprečja za punčke.

clock-img

12.01.2009, 22:22

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Nina jaz se ob teh nesrečah na smučiščih zmeraj spomnem na vašo družinico user posted image user posted image user posted image .... pazite se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

Kako pa je Tina zdaj?

meni je kar slabo, kaj vse slišim zadnje dni user posted image . Ta z ratragom mi je res user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2009, 23:29

clock-img

petarda

pencil-img

10119

No...pa nič user posted image ....se grem pa uštimat za ginekologinjo jutri user posted image user posted image user posted image

Operacija uspešno zaključena! user posted image user posted image user posted image user posted image

No...pa lahko noč user posted image

clock-img

13.01.2009, 08:30

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro!

petarda, faj zrihtaj danes user posted image  user posted image

nam boš pokazala kako slikico nečakinje? user posted image

clock-img

13.01.2009, 08:47

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!

petarda, faj zrihtaj danes user posted image  user posted image

nam boš pokazala kako slikico nečakinje? user posted image

aha user posted image

clock-img

13.01.2009, 08:50

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Tina je danes, no vsaj zdi se mi, malo bolje user posted image . Vročine nima več tako visoke in tudi razpoloženje se mi zdi kar OK. Čeprav, spala je pa ful slabo  user posted image , oz. se je ful velikokrat zbudila v joku user posted image . Pa pravi, da je nič ne boli, da se ji je le sanjalo, da jo čebelice pikajo user posted image user posted image user posted image - mogoče jo je pa vseeno kaj bolelo user posted image , vendar mi je rekla, da so jo čebelice v roko pikale user posted image user posted image

clock-img

13.01.2009, 08:52

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Joj, kaj se dogaja na smučiščih, ja user posted image user posted image user posted image . Prava groza user posted image . Sicer se mi pa zdi začetek leta nasploh ful morbiden - ogromno enih tragedij, smrti,.... aaaaaaaaaaaaaaaa upam, da se bo zaključilo bolje kot se je začelo user posted image  

clock-img

13.01.2009, 10:09

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Daaaaaaaaaaaaan user posted image

Ginekologa imam ob 12.uri....user posted image ... pa potem poročam...zdaj sem pa letala po mestu za okvirje za slike in ne moreš verjet, da v celem mestu ne dobiš okvirja za tri slike v kompletu user posted image ...no, saj zdaj sem nekako skombinirala, da so dve pa ena zraven, samo vseeno bi bilo lepše, če bi bile vse 3 v enem user posted image ....

Slika nečakinje...gmail mi noče pošiljati slik...nimam pojma kaj ga biksa, tudi če izključim požarni zid....bom probala enkrat zvečer še kaj pogruntat user posted image , na RR album - zasebni še nisem nalagala slik po novem pa nič lahko se mi ne zdi user posted image , ne bom je pa izpostavljala tukaj javno, se mi ne zdi prav....Drgač pa lahko verjamete na besedo, da je luuuušnaaa ko cuker! user posted image user posted image user posted image ...pa malo je petarditu podobna, ko je bil majhen. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem