writing-img

RE: Novembrke 2005 - 4.del

clock-img

06.02.2009, 21:52

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ne, ne vidim niti opombe da si komentirala kakšno sliko user posted image

clock-img

06.02.2009, 21:53

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kaj pa če greš pod DOMOV in potem NOVICE?

clock-img

06.02.2009, 21:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

sem šla malo pogledat.... tam lahko vpišeš ime osebe in ti prikaže, kako ta oseba vidi tvoj profil.

Upam, da sem razumljivo napisala.

V glavnem, meni se zdi, da ful preveč enega balasta vidim. In se izgubim user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

06.02.2009, 21:57

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ne čisto nikjer user posted image

Vidim pa npr., da si pisala na "zid" še dveh novembrk user posted image (ki sta prijateljici od obeh)

clock-img

06.02.2009, 21:59

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Pa da še se jaz tu oglasim. Čisto ste me zmešale s tem FB.
Mene je en prijatelj že povabil pa jaz tega nikjer ne vidim. Pa ne morem jaz njega povabiti. Pa ne najdem ga nikjer

V glavnem sem ugotovila da me je čas rahlo povozil...user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

06.02.2009, 22:01

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

V glavnem sem ugotovila da me je čas rahlo povozil...user posted image user posted image

eh nič bat user posted image saj bomo vse "prišle not"

clock-img

06.02.2009, 22:01

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ne čisto nikjer user posted image

Vidim pa npr., da si pisala na "zid" še dveh novembrk user posted image (ki sta prijateljici od obeh)

Ok...kaj pa če klikneš direktno name? Tudi potem ne vidiš, da sem komentirala eno slikico? user posted image .... Pa daj ti komentiraj kako od tvoje prijateljice...ker tole me pa res zanima zdajuser posted image

clock-img

06.02.2009, 22:03

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

To že, samo kaj ko mi moj teži, da bi rad šel igrice špilat...user posted image

inteligence.

clock-img

06.02.2009, 22:03

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

sem šla malo pogledat.... tam lahko vpišeš ime osebe in ti prikaže, kako ta oseba vidi tvoj profil.

Upam, da sem razumljivo napisala.

V glavnem, meni se zdi, da ful preveč enega balasta vidim. In se izgubim user posted image

Nisi ne user posted image ...KAM lahko vpišeš ime osebe, za katero te zanima kako vidi tvoj profiluser posted image

clock-img

06.02.2009, 22:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

naty, jaz direktno v mailu na povezavo kliknem, če ne znam naprej user posted image

ja, btw, gmail imam že itak zašopan z FWDji (492 neprebranih), zdaj pa še FB bombardira user posted image

clock-img

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

To že, samo kaj ko mi moj teži, da bi rad šel igrice špilat...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao, smo otročji še pri teh letih!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty...poglej tam v desnem zgornjem kotu...

clock-img

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ok...kaj pa če klikneš direktno name? Tudi potem ne vidiš, da sem komentirala eno slikico? user posted image .... Pa daj ti komentiraj kako od tvoje prijateljice...ker tole me pa res zanima zdajuser posted image

ha imam te ... ...ja priznam bolj si zvita kot jaz user posted image ...si komentirala slikco dedija z vnukinjo?

clock-img

06.02.2009, 22:06

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Nisi ne user posted image ...KAM lahko vpišeš ime osebe, za katero te zanima kako vidi tvoj profiluser posted image

čaki.... moram spet malo klikat, da najdem user posted image

clock-img

06.02.2009, 22:07

clock-img

petarda

pencil-img

10119

ha imam te ... ...ja priznam bolj si zvita kot jaz user posted image ...si komentirala slikco dedija z vnukinjo?

...ja...pa še eno...malo prej user posted image ...in če klikneš nanjo, potem se lahko z naslednja...premikaš po celem njenem albumu...ne moreš pa videti drugih njenih albumov ali pa komentirati njenih slik...ampak pogledaš jih pa lahko...kar je meni čisto mimouser posted image ...

clock-img

06.02.2009, 22:08

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

nastavitve zasebnosti
potem pa na vrhu piše:

Poglej, kako prijatelj vidi tvoj profil: pa je kvadratek in not napišeš prijateljevo ime

clock-img

06.02.2009, 22:10

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Petarda daj najprej povej, kako vidiš moje prijatelje (moje od osebe Nina user posted image ), če klikneš seznam - modro ali črno napisane? Ker mislim, da dokler si "moder" vsak lahko brska po tvojem profilu, ko pa si "črn" pa ne user posted image user posted image   (samo kako priti do "črne" pa točno ne vem user posted image  

clock-img

06.02.2009, 22:11

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Mene je en prijatelj že povabil pa jaz tega nikjer ne vidim. Pa ne morem jaz njega povabiti. Pa ne najdem ga nikjer

ej, pobrskaj malo po možnih skupnih prijateljih ali pa poskusi uporabiti "iskalnik" prijateljev, kjer vpišeš mail ali pa ime in priimek

clock-img

06.02.2009, 22:12

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

ja, btw, gmail imam že itak zašopan z FWDji (492 neprebranih), zdaj pa še FB bombardira user posted image

saj nekje lahko izklopiš to obveščanje po mailu user posted image ...čaki poiščem in povem

clock-img

06.02.2009, 22:14

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Petarda daj najprej povej, kako vidiš moje prijatelje (moje od osebe Nina user posted image ), če klikneš seznam - modro ali črno napisane? Ker mislim, da dokler si "moder" vsak lahko brska po tvojem profilu, ko pa si "črn" pa ne user posted image user posted image   (samo kako priti do "črne" pa točno ne vem user posted image  

ja...točno tako je, kot si napisala...črn pa rataš, ko si nastaviš v nastavitvah, da lahko samo tvoji prijatelji vidijo tvoj profil in ne kdorkoli....kar pa ne velja za komentirane slikice. user posted image

clock-img

06.02.2009, 22:14

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

ej, pobrskaj malo po možnih skupnih prijateljih ali pa poskusi uporabiti "iskalnik" prijateljev, kjer vpišeš mail ali pa ime in priimek

Njgov profil najdem. Ne morem pa ga dodat. Ker mi napiše da je že poslal vabilo. Vendar tega ja z nikjer ne vidim.

inteligence.

clock-img

06.02.2009, 22:16

clock-img

petarda

pencil-img

10119

saj nekje lahko izklopiš to obveščanje po mailu user posted image ...čaki poiščem in povem

to lahko...samo meni je tudi zaenkrat še priročno, drgač bi par ZS kar spregledala...ali pa kakšne debate za nazaj, ki so znova komentirane...tak, da meni je zaenkrat še priročno.user posted image

clock-img

06.02.2009, 22:18

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Eh babe jaz gre dol z računalnika. Se bom šla še raje malo cartat...user posted image

inteligence.

clock-img

06.02.2009, 22:19

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

to lahko...samo meni je tudi zaenkrat še priročno, drgač bi par ZS kar spregledala...ali pa kakšne debate za nazaj, ki so znova komentirane...tak, da meni je zaenkrat še priročno.user posted image

saj jaz tudi samo naslov sporočila pogledam, da vidim, za kaj gre. Odpiram pa ne, razen če me zanima user posted image

clock-img

06.02.2009, 22:19

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Eh babe jaz gre dol z računalnika. Se bom šla še raje malo cartat...user posted image

lahko noč, naty.

pa še user posted image

oglasi se kaj na kavi naslednji teden, ok?

clock-img

06.02.2009, 22:20

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Njgov profil najdem. Ne morem pa ga dodat. Ker mi napiše da je že poslal vabilo. Vendar tega ja z nikjer ne vidim.

user posted image user posted image user posted image pol mu pa pošlji sporočilo, naj te, kot pač bolj izkušen, on poišče in poklika user posted image user posted image user posted image user posted image druge ideje nimam user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem