11.02.2009, 07:07
3072
v vrtcu je edina z alergijami vsaj v njeni skupini jasli, za njo kuhajo posebej, sam ona kuhanega nič ne je, samo juho
drugo redko kdaj v njo spravijo. včeraj je Aleks jedel čokolado namazano na kruho (evrokrem
) pa je še ona hotela malo polizati, pa ji dam mal si mislim saj ne bo škodilo, ona pa še še, tako da sem ji dala ene 4x za polizat evrokrem na prstu, ne veliko, čez par minut pa začne močno kašljat in itak vse zbruhala še ostalo hrano ki jo je prej pojedla, sem bila prav žalostna ker je pred tem jedla večerjo. tok mi je bila boga, sploh ko je tok želela lizat tisti evrokrem, očitno ji je tok pasal.
pol je itak dobila po celi bradi fleke ampak te so kasneje zginili
verjamem da bodo alergije zginile in da bo tudi oa kmalu lahko jedla prepovedane stvari
za petardita
itak da je nadpovprečen, si prav predstavljam vajini faci ko ga je psiholog hvalil
glede hranjenja, pri nas je isto, čokolino, juho, krompir bo že sam jedel, če imam pa kakšno kuhanje ki ni podobno čokolinu tega pa ne bo bo raje stradal oz. hotel da mu naredim kakav
no v vsakem primeru večinoma ga tudi jaz pitam
drugače pa nebi jedel kje dobiti spidermana? Aleks želi biti spiderman za maškare, nikjer pa nisem videla tega kostuma.

...pol pa da vidim rezultat
...pač na mentalni ravni 4,5 letnika to ja...samo se mi zdi, da je danes ogroooomno 3 letnikov na višji mentalni ravni...vsaj po tem, če gledam obnašanje in zgovornost njegovih prijateljic v vrtcu...ene par jih je takih, da pridem tam in se menim z njimi, kot s "tavelkimi"...
zame skuhaj
, lahko se mal večkrat oglasiš
...