writing-img

RE: Novembrke 2005 - 4.del

clock-img

27.02.2009, 10:35

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Petarda, a že dihaš???

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

27.02.2009, 13:09

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Evo našo poškodovanko user posted image :
user posted image

ja, fotka je od včeraj user posted image , danes je nisem tako fejst oblekla, ker je na sončku fullll toplo user posted image

clock-img

27.02.2009, 13:10

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petardaaaaa javi se user posted image

Evo mene. user posted image  Mi zjutraj ni delala povezava, zdaj pa jo je lubi uštimal. user posted image

clock-img

27.02.2009, 13:13

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pa kaj user posted image  mi štrajka...zdaj me je že dvakrat ven vrglo!

clock-img

27.02.2009, 16:21

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pa kaj user posted image  mi štrajka...zdaj me je že dvakrat ven vrglo!

mene je user posted image tud ven metal, sem te hotela še malo pohecat, pa sem potem odnehala user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 16:25

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

S Tino sva s ponovnega pregleda na urgenci... ...glavno - še vedno nihče ne ve kaj je narobe user posted image user posted image user posted image user posted image Slikali so ji še podplatne oz. nartne kosti in so cele, dr. ji je pretipal celo nogo, pa ni pokazala nobene reakcije,.... no ja stopit na nogo itak ni hotela...  tako da je tudi on dvignil roke in rekel da pač počakamo kaj bo čas prinesel user posted image . Omenil je možno kako manjše na/pretrganje ligamentov, vendar neznano kje user posted image Tko da user posted image ...čakamo user posted image

clock-img

27.02.2009, 17:23

clock-img

amy26

pencil-img

3072

petarda sem mislila da si šla že v Puser posted image  torej si še z nami, kaj pa Ada kako si?

tudi Aleks je začel nekaj pokašljevati, drugače je dobro razpoložen
Ela je bila pa tečna k nevem kaj zdej se je pa umirila

je pa v obdobju ko hoče skos na kahlico, pa je dam in vstane, pa naredi malo lužice oz. par kapljic, pa jo hočem previti in ona spet bi, ji je tok zanimivo, no men glih niuser posted image  ker ponavadi ko reče lulat se že polula, potem pa v kahlico naredi zelo malo, no se potrudi da vsaj nekajuser posted image

clock-img

27.02.2009, 19:16

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dragi naši user posted image , zdaj se pa bosta morali počasi začet na eno uro javljat user posted image  OK, ponoči ni treba, samo takrat, ko gresta na WC user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

27.02.2009, 19:23

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dragi naši user posted image , zdaj se pa bosta morali počasi začet na eno uro javljat user posted image  OK, ponoči ni treba, samo takrat, ko gresta na WC user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 19:26

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

S Tino sva pa danes home alone user posted image . Anže se je po telovadbi na hitrco dogovoril s prijateljico, da gre k njej spat user posted image user posted image , ati je odšel v službo,.... Tina zdaj sestavlja puzzle in nima časa s it kopat user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 20:04

clock-img

amy26

pencil-img

3072

S Tino sva pa danes home alone user posted image . Anže se je po telovadbi na hitrco dogovoril s prijateljico, da gre k njej spat user posted image user posted image , ati je odšel v službo,.... Tina zdaj sestavlja puzzle in nima časa s it kopat user posted image user posted image

Anže je pa frajer, da pri teh letih hodi k prijateljci spatuser posted image

Nina uživaj, pri nas če je samo en otrok doma je kot da ga ni, če sta pa oba je pa kot bi imela cel vrtec, nikoli ni miruuser posted image

clock-img

27.02.2009, 20:12

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz sem še tu, tečna ko driska....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.02.2009, 20:40

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

pri te letih lahko, čez nekaj let pa ne bo smel user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 20:40

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

mislim, da je zdaj pa res že čas, da se nekam spokaš user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 20:48

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

pri te letih lahko, čez nekaj let pa ne bo smel user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

bubi je tudi na počitnicah - pri babici, ne pri ljubici user posted image

clock-img

27.02.2009, 20:50

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Ada user posted image

glej, jaz sem pričakovala konec pri 38t... pa so me pustili. Do roka sem vsak dan upala, da bi že bilo.... evo, zadnji dan pa sem si bolj kot vse na svetu želela, da počaka naslednje jutro. In je šla voda user posted image user posted image user posted image

Mogoče bi te kontra želje pri tebi tudi kaj pomagale user posted image

clock-img

27.02.2009, 20:53

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

...ampak, hm, ne vem če naj povem... ...sem zdajle dobila MMS - in spita v zakonski postelji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 21:23

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Javljam se...in šibam...imamo spet strice na nočitvi user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 22:23

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Opa, Anže! user posted image user posted image user posted image
Je katera gledala Revni milijonar (zmagal je na Oskarjih)? Meni se ful dopade, sploh glasba je fantastična. Imam že Soundtrack in se trenutno vrti, takšen orientalski stil. user posted image  
Pa se bliža konec počitnic...moram rečt,da se nisem nič spočila, sta mi skoz kravžljala živce! Zadnje čase sem bolj malo potrpežljiva!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

28.02.2009, 07:54

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Revni milijonar

tolk spremljam filmsko industrijo, da niti slišala še nisem zanj user posted image user posted image

Zadnje čase sem bolj malo potrpežljiva!

tud meni kdaj pride tako obdobje user posted image , ali pa sta otroka v določenih obdobjih prava user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image - zadnja varianta mi je bolj verjetna user posted image

clock-img

28.02.2009, 08:23

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutro

spali nismo nič, Adam kašlja oz. ga nabija 100 na uro, ne mine 5 minut brez kašlja, pomaga pa itak da ne nič....

glih pravi čas, ne?user posted image

no, potem pa da je vse skupaj še boljše, je nuša tudi neka "kisla", imam občutek, da bo tudi ona zbolelauser posted image , mene pečejo oči, boli glava, niže se pa sploh ne mislim spuščat, ker če začnem vse naštevat.... pa še Andrej pravi, da ga nekaj v grlu peče.... v glavnem tik pred ciljem smo poraženi s strani virusov....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

28.02.2009, 08:41

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2009, 09:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro user posted image

Javljam se......in že moram ituser posted image

clock-img

28.02.2009, 09:40

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Javljam se......in že moram ituser posted image

KAM? user posted image

clock-img

28.02.2009, 09:41

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ada user posted image user posted image  je že en dan manj user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem