writing-img

RE: Februarčice 2009 - 3.del...

clock-img

22.11.2008, 22:48

clock-img

claud

pencil-img

4036

evo spet nazaj....

No sam še to o tistem mleku pol pa zaključim to debato.... baje da sta obe dobili reakcijo...tud mamicauser posted image
in sodelavc od mojga, ki je pred kratkim tud postal očka je reku da so jim na MŠ rekli da ne smejo oz. naj ne bi pile mleka....
no zdj pa dost....

Sunny- dons nism pa nč risala, ker sm šla k mami na obisk in sva zdj šele domov pršla....

Kako kj vi čveke čvekaste?user posted image

clock-img

22.11.2008, 22:53

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

claud, ma sej malo počitka od risanja tudi ne škodi! JSt zdej jem prepečenc in mleko-sem si ga v šalco nadrobila...user posted image  Malo me je lakota dajala. Pa sm prej popoldne hotla nam touste nardit in sem odprla nov paket in je blo not vse plesnavo...P... sem kolnla!

clock-img

22.11.2008, 22:57

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

kaj zdaj ste šle vse ajat, ali sem vas  s tem kašljem čisto zamorila?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

clock-img

22.11.2008, 22:58

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Še smo tuki!
A si dobila moje ZS?

clock-img

22.11.2008, 23:02

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

S tvojo št.?sem...Zakaj?

clock-img

22.11.2008, 23:02

clock-img

claud

pencil-img

4036

Sunny-to s toast kruhki se je pa men tud že zgodil...da so bli tisti not čist plesnivi...to dajo pomoje še tople not in tista vlaga to vse zrihta poluser posted image

Kayica-kašljaš...nism prej zasledila k nism preveč za nazaj brala- men so pomagale isla pastile-če poznaš te pastile....sam nosečnice lohk sam tiste zelene

clock-img

22.11.2008, 23:03

clock-img

claud

pencil-img

4036

Aja sunny-ti pa nisi razkrila tvojga imena na zsuser posted image

clock-img

22.11.2008, 23:05

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

no potem pa bom še enkrat vprašala.user posted image ..A je katera že imela suh kašelj, dražeč, podnevi bolj moteč,ponoči se umiri?
Pri meni je tako že 2 tedna pa nisem prehlajena

clock-img

22.11.2008, 23:08

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

kayca, sm zadolžena, za to, da mi sporočite, ko boste rodile. Sem poslala ZS zato, da zberem vaše tel.št. in imena, da bom vedla kdo je kdo...No, seveda če želiš, da te objavimo na "rodili so".

claud, pa sej moje ime sem že enkrat povedla tuki gor na rr...A si ga pozabla?user posted image

clock-img

22.11.2008, 23:10

clock-img

claud

pencil-img

4036

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

no potem pa bom še enkrat vprašala.user posted image ..A je katera že imela suh kašelj, dražeč, podnevi bolj moteč,ponoči se umiri?
Pri meni je tako že 2 tedna pa nisem prehlajena

user posted image user posted image ja to sm ravno ta tedn enkrat-al celo učer rekla- da kr neki za brez veze kašljam.....pa pomoje je to zato ker se pljuča že ne morjo več na polno razširt....sm prebrala da zna bit to razlog no....

clock-img

22.11.2008, 23:11

clock-img

claud

pencil-img

4036

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

claud, pa sej moje ime sem že enkrat povedla tuki gor na rr...A si ga pozabla?user posted image

user posted image nwm....al pa še nism bla prisotna takrat na rr-ju....možno pa pa da se je zgubu kje....user posted image

clock-img

22.11.2008, 23:14

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Je možno, da se kašelj pojavi zaradi kisline iz želodca..zdaj ko nam malo bolj na želodec pritiska maternica in vse???

punce, sprašujem namreč, ker sem jaz full velik prestrašenec kar se bolezni tiče in zmeraj pomislim na njhujšo stvaruser posted image user posted image user posted image

Namreč kašelj brez prehlada, suh, dražeč je včasih lahko kak pokazatelj nevarnih bolezniuser posted image user posted image user posted image

pa saj ne bi rada razmišljala tako,pa si ne morem pomagat...

Naj povem, da sem se v svojem življenju že spopadala z anksioznostjo, tako da...

clock-img

22.11.2008, 23:15

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

kayca, tnx za podatke!
claud, si že bla tuki, ne se zgovarjat zdej...user posted image  No, sej povem kar tle...Tejra.

clock-img

22.11.2008, 23:17

clock-img

claud

pencil-img

4036

kayica- jst mam tak kašelj ene dobra 2 tedna....tak suh...ma sj pravm kr tko k za brez veze.....zdj pa študiram da bi si mogoče ubodla en vlažilec zraka...če bo kj pomagal.....drugač pa mislm da ne more bit to nč narobe....

clock-img

22.11.2008, 23:19

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

kayca, ne no tko razmišlajt! To je pomojem to, ker je suh zrak in te draži, bolj verjetno pa je, da ti že maternica oz user posted image  tko prtiska na prepono, da težko dihaš in posledično kašlaš. Jst sploh ne morem dihat, če ležim na hrbtu al pa na levem boku in potem začnem kašlat, da bi pršla do zadosti zraka, ampak itak ne pomaga, tko, da se prevalim kar na desni bok in je. Pa res se s kakim vicksom namaži po prsnem košu inpod nosom, boš lažje dihala!
Če te bo pa grlo začelo kej žgačkat, si pa žajbelj skuhaj in grgraj.

clock-img

22.11.2008, 23:20

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Claud, kaj pa ponočitudi kašljaš, te kašelj zbudi?

clock-img

22.11.2008, 23:21

clock-img

claud

pencil-img

4036

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

claud, si že bla tuki, ne se zgovarjat zdej...user posted image  No, sej povem kar tle...Tejra.

Veš kaj...mal se pa morm zgovarjat....ampak tole tvoje ime mi je pa res pobegnilo....zihr še nism bla na rr-ju takrat ko si ga zaupala....user posted image user posted image

Res...prvič slišim za to ime in mi je prou zanimivouser posted image pa še 3x sm ga mogla prebrat...ma sm tok zblojena da sm 2x prebrala Tarja, pol Tajrauser posted image user posted image user posted image no v tretje gre pa rado...user posted image

clock-img

22.11.2008, 23:23

clock-img

claud

pencil-img

4036

kayica....ponoči se še nism zalotla da bi me ravno kašelj zbudu...budnice mam jst zarad drugih stvari-lulanje, obračanjeuser posted image

clock-img

22.11.2008, 23:24

clock-img

claud

pencil-img

4036

o sunny- od ju3 maš pa sam še 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2008, 23:26

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Ne se zdej zgovarjat da še nisi bla tle...Na drugem delu februarčic sem ajvy povedala...user posted image   No, važno da ti je ratalo prebrat, pa da si boš zapomnla...user posted image

clock-img

22.11.2008, 23:29

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Ja, sm vidla...jupi!!! user posted image user posted image user posted image  
Bomo pa februarja vidli, kaj bo bolj točno-PDP po UZ al po ZM...ker je 14 dni razlike med enim in drugim. Ker PDP po ZM bi bil 9.2., tko pa ga mam 24.2.

kayca, sam če te ponoči zbudi tak kašelj, je pomojem lih to, da je presuh zrak in te to draži še zravn tega, da ti vse na prepono in pluča prtiska, al pa maš v bližini glave kak "praholovec" in je ta kriv.

clock-img

22.11.2008, 23:31

clock-img

claud

pencil-img

4036

Evo sam tole ti pokažem k je še v nastanku kako zgleda....si rekla da morm sproti obveščat...da boš na tekočemuser posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

22.11.2008, 23:32

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Sunny, saj finta je glih v tem, da ponoči sploh ne kašljam...Samo podnevi..Ko fajn izdihnem zrak, al pa ko se fejst smejim, me kar popade kašelj, pa kr tak, za brezveze....user posted image user posted image user posted image

Pa me je strah, da ni kaj s pljučami narobe

clock-img

22.11.2008, 23:33

clock-img

claud

pencil-img

4036

ups pozabla pomanjšat.....

Jst tud če gledam po ZM mi pride 20. januarja, zato pa ful dvomim da bo res okol 5.2.

clock-img

22.11.2008, 23:35

clock-img

claud

pencil-img

4036

kayica, pol se pa res ne sekeri preveč....ker pol je tud z mamno kj narobe...ampak jst ne bi rekla da je tko....pač malček raste in krade prostor pljučem in to je to....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem