IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
ola shuka.......midva še ne urejava papirjev ker še nimam potrdila o pdp-ju tko da to še ne......tudi mene križ matra-hvala bogu da me hoče moj masirati ker drugače bi umrla.........bogi sosedov kužek-pri nas tudi pri sosedih tko kužki jokajo da je joj......sem enkrat že hotla(lani pozimi)poklicat policijo da nej jih prisilijo da jih dajo notri na toplo-pa me je moj prepričov da se ni pametno utikati v tuje ljudi
a mate kej snega,shuka?
jaaaaa, še prej ob 9:30 ko sem pogledala skozi okno je tolk malo padal, da sem ga komaj videla, zdej 1h pozneje je pa že vse belo

, sicer ne vem kaj se tolk veselim, ker bi morala iti ven nekaj kupit, pa se mi zdej tolk ne da

pa če pomislim, če bi bil sneg tkole do februarja, ko se bova selila bomo mel sam sranje, pa tko, ampak mi je lepo ko je sneg, sej za zimo se to navsezadnje spodobi, ne?
No sej jest tud še nisem dobila potrdila za PDP, bom v sredo vprašala sestro kdaj naj bi mi ga dali, ko imam pregled. Zdej sem si sam stiskala obrazce, da vem kaj je vse potrebno, da se ne bom pol lovila, pa še v službo bom morala nesti obrazce, da mi plačo go napišejo, pa tko december bo pester ne samo zarad prednovoletne evforije zaradi vsega.
Maš pa prav, ni dobro se vtikati v tuje zadeve ampak me boli ko zmrzujejo, ko bi jih komot dali v stanovanje, ne pa na balkon pri - stopinjah, me zanima kako bi bilo, če bi bilo obratno
kayica - ne bit tolk zaskrbljena, sej zdej si že kar daleč v nosečnosti, so pač pri nekaterih " stranski učinki" nosečnosti zelo opazne, pri drugih pa malo manj. Meni naprimer so izrastle male bunkice kot divja koža na vratu, bi se do živega spraskala, pa to da sem končno malo omejila vrtoglavico, kaj me še čaka ne vem, ampak sem se nehala ukvarjati s temi stranskimi učunki, ker mi moj ginekolog zmiraj reče,: "To bo po porodu vse minilo!" in s tem mi zapre usta.
Ne vem kaj naj ti drugega rečem kot, da ponovim besede mojega ginekologa.
Sej še malo pa bo vse mimo