Ja, vse papirje sem že oddala (2x vlogo S1/1 in 2x prilogo S-1 + potrdilo o PDP-ju)...
balonchy
A veš da meni pa je na csd.ju točno zračunala 60 dni do mojega pdp.ja in mi rekla da pred tem datumom nemorem prinest.
Pa še neki,napisala si da si oddala že dve vlogi a misliš tudi zaočetovski tudi?ker jaz sem našo soc. delavko razumela da tisto drugo vlogo za očetovski mož izpolne v službi ko rodim in pol nese,ali sem jo jaz slabo razumela?
No zdaj pa se opravičujem.
lepo dobro jutro vsem skupi.
Hvala za briošek,čeprav jem korenfleks ,bom pustila še maalo prostorčka za brioš

.
Zdaj mam že dva tedno manio korenfleksa,cel dan bi ga jedla,tistega od fitness,riževega mnjamsi.
Lin imam bubano.
Ima vneto učko tako da smo dobili kaplice pa malo iz nosa ji teče.
Ima pa ogromno otrok v našem vrtcu vnete učke(je nalezljivo),tako da smo pri zdravniku srečali še enega fantka iz naše in enega iz druge skopine-tudi vnetje učke.
Jaz imam vse obrazce iz csd.ja že doma samo pred 24. dec. jih nemorem nest na vsd.
tako da po 15 dec bom počasi nesla papirje v službo naj mi izpolnejo in pol ko bo čas jih nesem še na csd.
mam pa doma že vse ostale obrazce ki jih bom potrebovala po pordu za otroški,za vrtec,....tako da sem včeraj vse izpolnila in pripravila v mapico za mojega dragega ,tako da bova pol po porodu samo počakala roj. list in dodala podatke od

in bo rešeno.